American Airlines στην Ελλάδα

Η μή αναφορά του "αnd resume in 2025" θα πρέπει μήπως να μας προβληματίζει ή απλά είναι νωρίς για να ξέρουν και οι ίδιοι στα σίγουρα;
Γενικά πότε περίπου ανακοινώνεται το πρόγραμμα για το επόμενο κάθε καλοκαίρι;
 
Και εμένα αυτό με προβλημάτισε γιατί στα υπόλοιπα λένε to be resumed in summer 2025. Λογικά το δρομολόγιο Νέα Υόρκη - Αθήνα δεν είναι προτεραιότητα για αυτούς. Υπάρχει και πολύ ανταγωνισμός. Ένα DFW μπορεί να δουλέψει καλύτερα.
 
Δε νομίζω να κοπεί το δρομολόγιο. Το “and resume in 2025” το λέει για δρομολόγια που πετούσε όλο το χρόνο αλλά φέτος θα τα κάνει εποχιακά. Με αλλά λόγια το δρομολόγιο σταματάει πχ τον Οκτώβριο αλλά θα επανέλθει το καλοκαίρι του 2025.
Η Αθήνα ήταν εποχιακό δρομολόγιο που παραμένει εποχιακό, απλά σταματάει πιο νωρίς λόγω έλλειψης αεροσκαφών. Το ότι θα επιστρέψει το 2025 εξυπακούεται.
 
Όπως αναφέρει ο/η Α3ΑΤΗ, στον πίνακα είναι το μόνο δρομολόγιο που χαρακτηρίζεται συγκεκριμένα ως εποχιακό. Άρα δεν είναι ανάγκη να αναφερθεί ότι επιστρέφει το 2025. Στα υπόλοιπα δρομολόγια, που κανονικά θα γίνονταν όλο το χρόνο, τονίζεται ξεχωριστά ότι διακόπτονται πρόωρα και επιστρέφουν το 2025 (προφανώς για να δειχτεί ότι η διακοπή δεν είναι μόνιμη, αλλά προσωρινή). Μήπως υπάρχει (υπερ)κορεσμός στο δρομολόγιο; Κάπου έπεσε το μάτι μου εδώ στο φόρουμ μια σύνοψη των δρομολογίων από/προς Αμερική, αλλά δεν τη βρίσκω.

Γενικά πότε περίπου ανακοινώνεται το πρόγραμμα για το επόμενο κάθε καλοκαίρι;
Συνήθως είναι μετά τη slot conference του Νοεμβρίου. Αρχικά ανακοινώνεται ένα βασικό πρόγραμμα και αργότερα ακολουθούν ενημερώσεις για τροποποιήσεις/προσθήκες/αφαιρέσεις.
 
Top