Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πάλι κάποιος δεν έσφιξε μπουλόνια;

edit
Παρότι βλέπει κανείς στη περιμετρικά στη ζάντα ίσα με 20 μπουλόνια, η αφαίρεση του τροχού απαιτεί να λύσει κανείς πολύ λιγότερα, στο κέντρο. Εδώ η διαδικασία.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν έμεινε στη θέση του το brake assembly ή μόνο ο άξονας.

Edit
Εδώ βίντεο από το towing όπου φαίνεται κάπως το σκέλος χωρίς τον τροχό. Κάποιος γνώστης να διαφωτίσει;
 
Last edited:
Προφανώς και θα γίνει διερεύνηση του συμβάντος και θα βρεθεί σχετικά γρήγορα η αιτία, αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή ενδεχομένως σαμποτάζ.
 
Πάλι προβλήματα με την Boeing!!! Έβαλε μόνο ένα παξιμάδι στον κάθε τροχό !!!
 
Î ÏοειδοÏοίηÏη «βÏμβα» για Ïην εναÎÏια κÏκλοÏοÏία και Ïην αÏÏάλεια ÏÏν ÏÏήÏεÏν Νέα ανακοίνωση της ΕΝΗΜΑΕΚ/ΥΠΑ σχετικά με την ασφάλεια των πτήσεων. Και είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε ούτε να αδιαφορήσουμε ούτε να προσποιηθούμε ότι εκπλησσόμαστε αν τελικά συμβεί κάτι…
 
Το θέμα είναι μάλλον Εθνικό, αφού η Τουρκία από τη δεκαετία του 1970 διεκδικούσε το FIR στο μισό Αιγαίο (ανατολικό) με την δικαιολογία ότι τα δικά της Ραντάρ βλέπουν πολύ καλύτερα το Αιγαίο και συνεπώς μπορεί να προσφέρει αεροναυιπλοΐα πολύ ασφαλέστερα!
 
Πως κάθε χρόνο στο ξεκίνημα της σεζόν το θυμούνται, άξιον απορίας,οχι δεν περιμένω απάντηση.
 
Η ουσία είναι ότι αν ισχύουν όσα λένε, πρέπει να διορθωθούν ΧΘΕΣ. Εκτός κι αν λένε ψέματα, που δε νομίζω. Βέβαια πίσω από το πληκτρολόγιο, μπορώ να νομίζω ό,τι θέλω.
Εγώ βέβαια αν ήμουν προϊστάμενος τους ή ενδεχομένως και εργαζόμενος θα έλεγα στο υπουργείο ή τελοσπάντων σε αυτόν που χρηματοδοτεί, ξέρεις αυτή είναι η χωρητικότητα που μπορώ/μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, για τις υπόλοιπες πτήσεις κόψτε το κεφάλι σας (ή κάτι άλλο τελοσπάντων :doubt: ).
Λιγότερες πτήσεις, λιγότεροι τουρίστες, this is the life, accept it.
 
Last edited:
Εντυπωσιακή προσγείωση της TAP στο τρομερό αεροδρόμιο του CR7. Το αεροσκάφος παραμένει στο αεροδρόμιο FNC, προφανώς με κάποια βλάβη.

 
Εντυπωσιακή προσγείωση της TAP στο τρομερό αεροδρόμιο του CR7. Το αεροσκάφος παραμένει στο αεροδρόμιο FNC, προφανώς με κάποια βλάβη.

Ελπίζω να παραμείνουν στο έδαφος και οι πιλότοι. Δεν είναι προσέγγιση ούτε προσγείωση αυτή, ψυχαναγκαστική εμμονή των πιλότων είναι. Υπάρχουν σαφώς προκαθορισμένα stability criteria τα οποία προ πολλού είχαν παραβιαστεί στο εν λόγω συμβάν.
 
Last edited:
Top