Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλα εχει ανοιξει η FR δρομολογια απο Αραξο ( Πατρα ) και δεν μιλατε ???? Τοσο μονοφαγαδες ειστε ???? Αααααα !!!!! Παλιοπαιδα !!! Μολις βρηκα ενα για Λονδινο με 19.00 € κατσε καλα !!!! Α κι επισης τρεχατε στις τραπεζες για Debit Mastercard, εμενα μου εβγαλε γνωστη τραπεζα εντελως δωρεαν !!!!
 
Να σου πω, η τράπεζα που σου την έβγαλε εντελώς δωρεάν παρέχει και δωρεάν φόρτιση της προπληρωμένης? Γιατί η δική μου τράπεζα, για κάθε φόρτιση που κάνω στην προπληρωμένη μου χρεώνει και χαράτσι 2 ευρώ....
 
Ναι εντελως δωρεαν, εχω ομως λογαριασμο στην συγκεκριμενη τραπεζα κι ετσι γινεται η ολη δουλεια. Καταθετω τα χρηματα και την ιδια στιγμη, χωρις αναμονες, ειναι ετοιμα και με περιμενουν για αγορες !!!!!
 
Στο συστημα κρατησεων το SKG - GRO εμφανιζεται πια εως τις 14 Σεπτεμβριου διαθεσιμο. Αν δεν κανω λαθος αρχικα ηταν προγραμματισμενο εως το τελος της σεζον ή οχι ?
 
Εχει καλές πληρότητες ?Γιατι ο Αραξος εχει πολύ καλές.Ανέλπιστα για την εποχή μας και Λονδίνο και Μπέργκαμο και Πάφο.Η δεν μετράν αυτά για τον κο Ολύρη
 
To SKG-CRL από 3w σε 2w 2,6 :mad: (αμα δεν τα σκάει ο Δημος...)
 
καλησπερες

πεταω πρωτη φορα με την κοπελα μου απο Θεσσαλονικη προς Βουδαπεστη με Ryanair

2 ερωτησεις:

1) Τα βαλιτσακια μας εχουν μερικα εκατοστα παραπανω παχος (24 με όριο 20) και μήκος (58 αντι 55). Θα εχουμε θεμα? Να βρουμε μικροτερα?

2) Να εχει η κοπελα την τσαντα της στο χερι ή να την αποθηκευσουμε σε μια βαλιτσα καλυτερα?

ευχαριστω για τον χρονο σας
 
1.Τα ορια στο σιδερενιο μετρητη της ryanair,ειναι λιγο μεγαλυτερα απο αυτα που εχουν πει επισημα στη σελιδα τους.
Επισης αν η βαλιτσα σου ειναι λιγο ελαστικη και δεν ειναι φουλ γεμισμενη δεν θα εχεις προβλημα.

ΑΛΛΑ προσεξε.Στη βουδαπεστη περνανε με ενα χαρτονι στο σχημα του σιδερενιου μετρητη και μετρανε μια μια τις βαλιτσες,φοροντας ουσιαστικα το κουτι στις βαλιτσες.

2.Θα σου πουνε ετσι και αλλιως να τοποθετησεις τη γυναικεια τσαντα μεσα στη βαλιτσα.Οποτε να εχεις προβλεψει χωρο.

Δεν ξερω αν εισαι θεσσαλονικη αλλα αν εισαι μπορεις να πας μια βολτα απο το αεροδρομιο και να δοκιμασεις τη βαλιτσα σου και να μην εχεις αγχος.

Εμενα παντος η δικη μου που ειναι παραπανω, 26 αντι για 20 χωρεσε ανετα.
 
σ'ευχαριστω jimAEL για την απαντηση.

Οντως πηγα απο το αεροδρομιο για να μπορεσω να κοιμηθω ησυχος :p. Το "κουτι" βρισκεται μπροστα στον γκισε της RYAN, και οντως ειναι λιγο μεγαλυτερο απο τις διαστασεις που δινουν, οποτε τα βαλιτσακια μας χωρεσαν ανετα.

Ο υπαλληλος ηταν χαλαρος και καθησυχαστικος επι του θεματος. Περισσοτερα μετα την αυτοψια.
 
Φοβάμαι ότι θα σε μπερδέψω λίγο. Σήμερα πήγα με βαλίτσα 25 εκατοστών και δεν χώρεσε μέσα στην θήκη !!!
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top