Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

οσο αφορα την εκπαιδευση ξερει κανεις ακριβως τι παιζει?δλδ αυτες που 8α περασουν εκπαιδευση..θα τις προσλαβουν σιγουρα οι καποιες θα απορηφθουν?αν γνωριζει κανεις συγκεκριμενα για την αιγαιου..γτ γραφονται πολλα και διαφορα :rolleyes:
 
παιδια εκανα τελικα αιτηση για τις ιπταμενες της αιγαιου θερινης περιοδου και μ απαντησαν με αυτο το μυνημα..γνωριζει κανεις τωρα τι γινεται το στελνουν σε ολους αυτο η στελνουν και κατι διαφορετικο..να χω ελπιδες?
Thank you for your recent resume expressing your interest in working for Aegean Airlines. We would like to inform you that we will keep your resume on file for 1 year and we will contact you if our available positions match your qualifications.

Again we appreciate your interest in Aegean Airlines and we wish you the best of luck in your job search.
 
σε ολους οσους κανουν την αιτηση στελνεται αυτοματα αυτο το e-mail. λογικα επειδη δεν γνωριζω και πολλα θα γινει προσκληση για συνεντευξη μεσω τηλεφωνου. πιστευω πως τις ιδιες ελπιδες εχουμε ολοι οταν μιλαμε για ελληνικη αεροπορικη
 
τι να πω μακαρι..σε περιπτωση που ενημερωσουν καποιον ας μας ελεγε αν ειναι δυνατο να ξερουμε ποτε περιπου να περιμενουμε.. :)
 
καλησπερα σας ειμαι καινουργια στο σαιτ και χρειαζομαι αρκετη βοηθεια για οσους ειναι ευκολο φυσικα!αν η συζητηση μου ανηκει σε αλλο θεμα ευχαριστως να με στειλετε!θελω να ρωτησω πως ειναι ο σωστος τροπος να συμπληρωσεις το βιογραφικο; επισης πως πρεπει να ειναι η φωτογραφια; με κουστουμι κοτσο τα μαλλια το μακιγιαζ απλο μονο με κοκκινο κραγιον;ειμαι αρκετα αγχομενη και συγνωμη αν κανω κατι λαθος απλα ειναι το ονειρο μου..και θελω να στειλω το βιογραφικο να ειναι σωστο ειναι η πρωτη φορα που το κανω αυτο(για αεροσυνοδος)
 
Προς όσες ρώτησαν τι ήταν η συνοδευτική επιστολή που ζητούσαν, το λογικό ειναι να ήθελαν ένα motivation letter, που θα εκφράσεις πόσο θέλεις την δουλειά, αλλά και γιατι θες να δουλέψεις στην συγκεκριμένη εταιρία.. Αυτά συνήθως γράφεις στα motivation.. Πιστεύω δεν υπαρχει λόγος να αγχωνόμαστε ακόμα από την στιγμή που δέχονται αιτήσεις μέχρι τις 19 του μήνα, όπως είπε και η bernadette θα μας ειδοποιήσουν είτε με μέιλ, είτε με τηλέφωνο.
elenaksenaki:
Πιστεύω δεν χρειάζεται κάτι εξεζητημένο, απλά μια φωτογραφία που να είσαι περιποιημένη και να χαμογελάς. Η επαγγελματική ενδυμάσια πιστεύω θα μετρήσει όταν πάμε για συνέντευξη.
 
κοριτσια εγω αλλο πιστευω ειναι η συνοδευτικη επιστολη...τουλαχιστον για οποιαδηποτε αλλη δουλεια συνοδευτικη επιστολη σημαινει μια επιστολη που εχει γραψει ενασ προηγουμενος εργοδοτης σου για εσενα ( ποσο αποτελεσματικη χαρισματικη κτλπ ησουν)...εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα...
 
Αυτό λέγεται "συστατική επιστολή".
 
ααα μαλιστα...στη συνοδευτικη τοτε τι να συμπεριλαβουμε;
 
Έγω πέρυσι, είχα κάνει αίτηση και στη συνοδευτική επιστολή δεν επισύναψα τίποτα και με καλέσανε κανονικά στη συνέντευξη.
Μην αγχώνεστε, και να μην επισυνάψετε δε τρέχει πρόβλημα!
 
Top