Malaysia Airlines News

Χθες η πρώτη πτήση του Α380 από Λονδίνο (1 Ιουλίου από KUL) και από 12 Αυγούστου καθημερινά.
Μπορεί το εξωτερικό του αεροσκάφους να μην είναι εντυπωσιακό αλλά το εσωτερικό είναι το καλύτερο που έχω δει, χρωματισμοί... :great: και η διαμόρφωση των θέσεων business εξαιρετική.

http://www.malaysiaairlines.com/myA380
http://www.malaysiaairlines.com/content ... 380_lo.pdf
 
Τι μας λένε ότι δεν θα υπάρχουν παιδιά στον επάνω όροφο του Α380,?...?... κρίμα άμα η εταιρεία άλλαξε
τακτική, .....κρίμα να πληρώνεις τόσα χρήματα και να έχεις ένα παιδί με την φασαρία του να σου χαλά την πτήση.
Με την καντεμιά μου συμβαίνει συχνά :( και το ποιο πυθανό να κάθετε και πίσω μου και εγώ να θέλω να κοιμηθώ γιατί θα πρέπει να πάω δουλειά.

http://www.flickr.com/photos/businesstr ... 491952590/
 
Δεν πάνε καλά τα πράγματα με τα Α380 της εταιρείας που τα βγάζει και τα 6 προς πώληση, επίσης και 4 Β777-200ΕR, κρίμα γιατί τα οικονομικά της εταιρείας είναι σε πολύ κακή κατάσταση.
Πως μπορούν να καταστρέψουν, μια εταιρεία με πού καλό όνομα στην αγορά; … τυχαίο :mrgreen: ….. κρίμα. :(
 
Κρίμα! Πέταξα με Α380 της Malaysian στο KUL - LHR τον Δεκέμβρη, και ήταν γεμάτο πάντως. Αν οχι 100%, πολύ κοντά σε αυτό. Άνετα, και μοντέρνα. Κρίμα για την MAS!
 
Ευτυχώς ο Weng Chi Lee διευθυντής της εταιρείας στο Η.Β. διαβεβαίωσε ότι οι 2 πτήσεις κάθε μέρα στο KUL-LHR με Α380 θα παραμείνει στα δρομολόγια παρά τις περικοπές στον στόλο της εταιρείας. Το flagship δεν μπορεί να αντικατασταθεί στο δημοφιλέστερο δρομολόγιο.
 
Δεν το βλέπω να μένει τελικά κανένα 380 σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του νέου CEO...
Mueller has indicated that up to 8,000 jobs could be cut from the staff list of 20,000, that routes will be rationalized to mainly regional schedules, and that the previously 98-strong fleet could be considerably downsized—especially its widebody aircraft. In addition, the carrier will likely fly under a new name.
...
Mueller confirmed the airline has been seeking buyers for some of its fleet, including its Airbus A380 aircraft. This is part of a new management strategy to reduce overall operating and financing costs, although Mueller suggested it could still take several years to return the airline to profitability.
:arrow: http://atwonline.com/finance-data/mueller-completely-revamp-malaysian-airline-systems
 
Προς την ενοικίαση 4 Α350 (+2 option) αποφάσισε η εταιρεία από την ALC για να αντικαταστήσει τα γερασμένα της Β777 τα οποία συνδέουν την KUL με την Ευρώπη.
Τα Α380 αποδείχθηκαν πολύ μεγάλα για το δρομολόγιο CDG μόνο στο LHR με δύο πτήσεις την ημέρα είναι επαρκεί. Αυτό όμως δημιουργεί περίσσευμα 2 α/φ τα οποία προσπαθεί να πουλήσει αλλά μέχρι τώρα χωρίς επιτυχία.
Τα Β777 κάνουν τα AMS και CDG ενώ σταμάτησαν να πετούν προς FRA και IST. Έτσι προσπαθεί να πουλήσει 4 Β777 από τα 13 που έχει, … να τρέξει η Α3 να τα πάρει ….χα … χα…

Τα Α350 θα είναι διαμορφωμένα με νέα Business class με φαρδύτερα καθίσματα από τον ανταγωνισμό.

http://www.ausbt.com.au/malaysia-airlin ... me-flipper
 
Top