Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 'Η ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
 
Agapiti nikipros to paron den iparxei periptwsi na parei kosmo i oa.Edw den xeroun akoma an tha kratisoun ta paidia pou proselevan apo iounio mexri telos tou mina .elpizw vevaia na tous ananewsoun kateytheian.wstoso na xeis to nou sou ekei peripou sto pasxa pou mpainoun parapanw ptiseis sto programma kai isws zitisei pali.tha se enimerwsoume kai apo to site edw omws. :)
 
MIKEAIR ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...
 
Σχετικά με προσλήψεις στην Ο.Α. είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα γίνουν πριν το Μάιο που συνήθως βγάζει προκύρηξη η εταιρεία.Τα παιδιά που ήρθαν τον Ιούνιο μάλλον θα έχουν την τύχη-ατυχία των εποχικών στο έδαφος.Δηλαδή διακοπή των συμβάσεων τώρα που είναι low season και επαναπρόσληψη οι μισοί το Πάσχα και οι μισοί όταν αρχίσει το full summer flight schedule.Εξάλλου τον προηγούμενο μήνα ήταν η πρώτη σύμβαση που υπέγραψαν σύμβαση χωρίς την διευκρίνιση ανανέωσης.Παρεπιπτόντως αυτός που σκέφτηκε τις συμβάσεις του ενός μήνα πρέπει να είναι μεγάλο αστέρι του CRM (CREW RESOURCE MANAGEMENT).Τα παιδιά του άραγε θα τα έστελνε κάπου να εργαστολυν με αυτούς τους εργασιακούς όρους?
 
που να απευθυνθω για να μπορεσω να γινω αεροσυνοδος?

γεια σας!
ειμαι κ εγω αλλη μια που ενδιαφερεται (εως κ καιγεται)θα μπορουσα να πω στο να ασχοληθει με το επαγγελμα της αεροσυνοδου.
ειμαι στο τει λογιστικης εχω 10 μαθηματα πριν το πτυχιο αλλα ο καημος μου δεν ειναι να γινω λογιστρια.βρηκα την σχολη για αεροπορικα επαγγελματα αλλα εμαθα οτι μπορει να ειναι κ πεταμενα λεφτα γιαυτο θα ηθελα να μαθω την αποψη σας.αθηνα μενω.ευχαριστω
 
Καλημέρα and welcome victoriakyr!

Σε πρώτη φάση εδώ στο forum, ακόμα εδώ και σε κάθε περίπτωση χρησιμοποίησε βρε παιδί το button που γραφει επάνω
btn_search.gif


Όλο τα ίδια και τα ίδια ρωτάμε, και κάπου αρχίζει να γίνεται spam.. :( Δεν έχω κάτι εναντίον σου, αλλα το ωραίο είναι ότι τελευταία άτομα που λένε ότι παρακολουθούνε εδώ και μήνες το forum, έρχονται και ανοίγουνε νέα "τοπικ" για θέματα που έχουμε λιώσει τα δάκτυλα μας στη διατύπωση των απαντήσεων.. Νισάφι πια.. (δεν ανήκω στην κατηγορια των ελεημοσουνοζητουντων, οποτε δεν θα με διαβάσετε ποτε να το γράφω.. :p )

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπα και πάλι welcome! :)
 
σε ευχαριστω για τον χρονο κ την απαντηση σου.ειμαι πολυ καινουρια εδω κ δεν ξερω πως να ενεργησω.συγνωμη για την χιλιοειπωμενη ερωτηση προφανως!
 
Δεν αποτελεί κοπο η απάντηση στην ερωτησή σου αλλα ασκοπη επαναληψη απαντησεων σε παρόμοια τοπικ
 
ναι το συνειδητοποιησα αυτο κ ειδα κ τις απαντησεις σε αντιστοιχες ερωτησεις αλλα ψιλομπερδευτηκα.καποιοι λενε για την σχολη,καποιοι αλλοι οτι δεν χρειαζεται.αλλοι να σταλθουν βιογραφικα στην οα κ στην αεροπορια αιγαιου αλλοι οτι δεν γινονται προσληψεις.κ παλι συγνωμη για το 'φορτωμα' απλα δεν ξερω ακριβως το τι πρεπει να κανω
 
Στην Α3 κανουν προσλήψεις και τους εκπαιδέυουν μονοι τους για μειωση του κοστους αλλα και των μισθων τωρα για την Ο.Α ρωτα την
wild cat/anima
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top