Βια στα Γηπεδα

SkyHawk

First-Class-Member
Εγγραφή
21/04/2005
Μηνύματα
765
Likes
102
Περιοχή
HELL
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Επειδη δεν εχει αναφερθει το τραγικο περιστατικο που συνεβει προχθες σε ενα φιλικο ΟΣΠΦ-ΠΑΟ στο βολει γυναικων(!). Ενας οπαδος επεσε νεκρος απο μαχαιριες!! αλλων οπαδων. (και οχι φιλαθλων) Αλλοι τοσοι πηγαν στο ΚΑΤ απο τραυματισμους. Δυο μερες πριν διαβαζα τις εφημεριδες των 2 ''στατοπεδων'' (ΟΣΠΦ-ΠΑΟ) να βαζουν λαδι στην φωτια να φανατιζουν κλπ κλπ. Και εγω ειμαι απο αυτους που διαβαζω ''βαμμενες'' εφημεριδες - ως Ολυμπιακος. Αυτο που με εξοργισε ειναι οτι ολοι μα ολοι ειναι τελειως δηθεν! Και το δειξανε. Δεν μπορεις κυριε ''ταδε'' που βγαζεις την ''ταδε'' εφημεριδα να εισαι τοοοοοσο υποκριτης. Δηλαδη την μια μερα να γραφεις και να φανατιζεις και την αλλη να μιλας για το στημμενο ''ραντευου του θανατου'' για να πουλησεις. Και ειναι σιγουρο οτι μολις περασει το θεμα θα συνεχησεις να φανατιζεις... Οταν ολοι τοτε ξεχασουν το παιδι που χαθηκε. Τελος παντων νιωθω αηδια με αυτα που συμβαινουν και ειδικα με τα ΜΜΕ που τωρα καταδικαζουν το φανατισμο ενω ενα μεγαλο μερος της ευθηνης φερουν αυτοι!
 
To pio korifeo .. 2 ypalliloi tou kokkalh alla den einai sthn oikogeneia tou olympiakou ... toses blakeies den exw ksana akousei pote sthn zwh mou.
 
Η βία στα γήπεδα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ :( Ακόμα κι΄ αν σταματήσει η κυβέρνηση την διεξαγωγή ομαδικών αθλημάτων για πάντα, αυτοί θα βρουν τρόπους να αλληλοσκοτώνονται :( Και το πιο τραγικό ίσως είναι οτι ορισμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων προμηθεύονται με όπλα και ναρκωτικά.Μεχρι που θα φτάσει αυτή η κατάσταση? Το ποδόσφαιρο και όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα είναι θέαμα και ευχαρίστηση,όχι εταιρία θανάτου :3:
 
w

den pirazi to exo pi ke tha to leo.I elada de tha itan tipota an den ixame 2-3 arxeous filosofous.Drepome pou ime elinas ke to mono mou elatoma ine afto,oti den genithika se mia politismeni eyropaiki xora opos i germania,i aglia.

Kati zoa,san afta pou sfaxtikan proxthes stin peania afti ine i elada tou 2007 ke ton epomenon xronon.

To na pigenis se gipedo me tous antipalous flilathlous stin idia kerkida (stin aglia) den prokite na gini pote stin elada.
 
Skliro alla apoliti ali8eia, sumfwnw me ton pilot767

Proxtes eida tous 300 kai gia alli mia fora dierotomoun pws sto £$%^ exoume tetoio gap me tous arxaious Ellines. Kai tote skeftomai ti parapoihsh kai ti kruboune apo tin istoria mas gia na min fanoun ta elatwmata twn arxaiwn. Isws telika na min einai toso megalo to gap.

Sthg to think about...
 
Afou eimaste tetoios laos kala na pathoume....... :) orismena mpiiiiippp de vazoun mialo.
 
Συγνωμη, αλλα επειδη 100,200,1000, 20000 ζωα που πανε γηπεδο μονο κ μονο για να σπασουν, να δειρουν κ να βρισουν (αφου τοσο μονο τους κοβει), δεν σημαινει οτι ο ελληνικος λαος αντιπροσωπευεται απο αυτους. Θα μπορουσα να σας απαριθμησω απειρα μειονεκτηματα του "γενους", αλλα καφροι γηπεδοβιοι νεαντερταλ δεν ειναι ολοι. Το θεμα ειναι να παρει καποιος μετρα (ναι καλα...). Για να πεσει κανενα συρμα και ολοι οι επομενοι αγωνες της Α και της Β να γινονται κεκλεισμενων των θυρων για κανα 2χρονο, και να σου πω εγω πως θα λακισουν οι εταιρειες (λεγε με ΠΑΕ) και θα βαλουν ολοι μυαλο... Εκει να δω αν τα κωλοπαιδια θα εχουν πεδιο δρασης.
Πρωτο κ τελευταιο μου ποστ εδω, μιας και το ποδοσφαιρο και αλλα συναφη αθληματα τα εχω "πατοκορφως αφοδευμενα"...
 
Aυτό το χιλιοειπωμένο "Όχι βία στα γήπεδα" το είχα ήδη χιλιοβαρεθεί από την εποχή που με πήγαινε ο πατέρας μου στο ΟΑΚΑ για να δώ τον Ολυμπιακό (επί εποχής Κοσκωτα). Πρόσφατα ο πατέρας μου βρέθηκε μπροστά σε ένα νέο σκηνικό, όταν κάποιοι ευφυείς εκτόξευσαν ζωντανό κουνέλι από τις εξέδρες του Καραϊσκάκη στον αγωνιστικό χώρο (αγώνας ΟΣΦΠ-ΠΑΟ). Το ζώο πέθανε με τρόπο βασανιστικό και φρικτό, για να κάνουν το χαβαλέ τους μερικές εκατοντάδες ηλιθίων. Κτηνωδία.

Θα μου πείτε: "εδώ πέθανε άνθρωπος, για το κουνέλι θα κάνουμε θέμα;" Κι εγώ θα πω ότι το ζώο δεν έφταιγε σε τίποτα, ο άλλος ήξερε πού πήγαινει και για ποιό λόγο πήγαινε...

Και αν αυτό είναι μία φορά εξοργιστικό, πόσες φορές πιο εξοργιστική είναι τότε η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει η Πολιτεία τη βία στα γήπεδα; Τα Πρωταθλήματα δεν προάγουν πλέον τον αθλητισμό, συμφέροντα εξυπηρετούν...

Ως προς το πως αντιμετωπίζω τη βιομηχανία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, θα συμφωνήσω με τον seven4seven: παντελώς αφοδευμένα.
 
makari na gremizan ola ta gipeda kai na pezan se alanes....posos me endiaferei olos autos o xoros ekatomirion kai oi afeleis opadoi na skotonontai...gia anonimes etairies! .eleos....
 
Re: w

pilot767":38112fwj said:
Drepome pou ime elinas ke to mono mou elatoma ine afto,oti den genithika se mia politismeni eyropaiki xora opos i germania,i aglia.

Kati zoa,san afta pou sfaxtikan proxthes stin peania afti ine i elada tou 2007 ke ton epomenon xronon.

To na pigenis se gipedo me tous antipalous flilathlous stin idia kerkida (stin aglia) den prokite na gini pote stin elada.

Καλα εσυ πηγες στην αλλη ακρη!
Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες καθαρματα και ολοι οι ξενοι καλοι!
Η πολιτισμενη σου Γερμανια εβγαλε ενα Χιτλερ που τον ακολουθουσαν ολοι σαν υπνωτισμενοι και εσφαζαν κοσμο.
Η δε αλλη,πολιτισμενη Αγγλια εχει τη φημη οτι διαθετει τους χειροτερους χουλιγκανς παγκοσμιως και μεχρι πριν απο μερικα χρονια (πριν παρθουν καποια αυστηρα μετρα) σκοτωνονταν στο δρομο (οπως εγινε προχθες).
Εκτος αυτου αν πας σε αυτες τις χωρες θα δεις πως και εκει δεν ειναι τα πραγματα ροδινα.

Τωρα,οσον αφορα στην Ελλαδα του 2007 και των επομενων χρονων,μαθε οτι εσυ και εγω την απαρτιζουμε και αν θελουμε να αλλαξει κατι ας κανουμε πρωτοι εμεις τη διαφορα.
Παντα αυτο μου την εσπαγε με την ελληνικη πραγματικοτητα:ολοι εχουμε παραπονα και ειμαστε μεσα στη γκρινια αλλα ποτε κανενας (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) δεν κανει το παραμικρο για να αλλαξουν τα πραγματα.
Ολοι περιμενουν απο τους αλλους να τους συμπεριφερθουν καλα ,εμεις ειμαστε οι μαγκες και κανουμε ο,τι θελουμε.Τσαντιζομαστε οταν ο αλλος περναει το φαναρι με κοκκινο,αλλα το περναμε και εμεις μια φορα την ημερα.Τσαντιζομαστε γιατι καποιοι χρησιμοποιουν ρουσφετια αλλα αν μας τυχει και εμας ,θα το αξιοποιησουμε.Τσαντιζομαστε γιατι σκοτωνονται στους δρομους αθωοι αλλα αντε να μας πει κανεις καμια κουβεντα,κατευθειαν στηνουμε καυγα.
Αν δεν ανοιξουν τα ματια του καθενος ξεχωριστα να αλλαξει τη ζωη του,μην περιμενετε ποτε καμια βελτιωση,ισα ισα θα χειροτερευουν τα πραγματα!Και για να ανοιξουν τα ματια μας ,μια ειναι η οδος, η παιδεια.
Και δε μιλαω για την εκπαιδευση,μιλαω για την παιδεια που προσπαθει ο καθενας μονος του να αποκτησει.
 
Top