Αλλαγές στο φόρουμ του airliners.GR

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Όταν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις σε ένα θέμα, τότε αρκεί να κάνεις κλικ στον τίτλο του θέματος και το σύστημα σε πάει κατευθείαν στις νέες δημοσιεύσεις.
 
Το ως τώρα προσωπικό μήνυμα υπάρχει αν τοποθετήσεις το ποντίκι πάνω στη φωτο προφίλ του μέλους που θες να στείλεις μήνυμα
 
Last edited:
Επειδή βλέπω ότι αρκετοί κλικάρουν στο "reply" (ή στα Ελληνικά "απάντηση") του τελευταίου μυνήματος για να γράψουν ένα μήνυμα, να διευκρινίσουμε ότι το "reply" είναι η παλιά "παράθεση" και ως εκ τούτου ΔΕΝ το χρησιμοποιούμε για να απαντήσουμε στο αμέσως προηγούμενο post ή για να γράψουμε νέο μήνυμα. Χρησιμοποιείται μόνο όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε παλαιότερο μήνυμα (πλην του αμέσως προηγούμενου). Στις υπόλοιπες περιπτώσεις απλά γράφουμε στον κενό χώρο στο τέλος της εκάστοτε συζήτησης και πατάμε "post reply".

Διαβάστε και εδώ: Η ορθή χρήση της "Απάντησης"
 
Last edited:
Στο παρακάτω δεσμό υπάρχει η απάντηση. Ιδέες για κατηγορίες είναι ευπρόσδεκτες, μιας και τα τωρινά trophies είναι όπως έρχονται με το σύστημα. ;)

 
Όπως ίσως οι περισσότεροι από σας είδαν, υπήρχε ένα πρόβλημα με την ελληνική μετάφραση του συστήματος του φόρουμ μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει πλήρες ελληνικό πακέτο για το xenforo. Μετά από ευχάριστη επικοινωνία που είχα με τα παιδιά του "Travelstories - Ταξιδιωτικό Περιοδικό", μου προσέφεραν το από αυτούς μεταφρασμένο πακέτο που χρησιμοποιούν στο φόρουμ τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εδώ για την βοήθεια :great:

Και αυτό το πακέτο δεν είναι πλήρες, μιας και η μετάφραση περιλαμβάνει πάνω από 10.000 φράσεις, οπότε αν δείτε κάτι στείλτε μου ένα μήνυμα ή γράψτε στο θέμα αυτό.
 
Πολύ ωραία η ανανέωση του φόρουμ! Μπράβο!:):)
 
Πραγματικά όταν μπήκα και είδα το νέο forum προς στιγμή νόμισα πως μπήκα κάπου αλλού.
Μπράβο σας !!!!!!!!
 
Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιερώνετε σε αυτό το φόρουμ. Πολύ ωραία ανανέωση!
 
Στο παρακάτω δεσμό υπάρχει η απάντηση. Ιδέες για κατηγορίες είναι ευπρόσδεκτες, μιας και τα τωρινά trophies είναι όπως έρχονται με το σύστημα. ;)

To ειχα δει αυτο. Οποτε μιλαμε για ενα συστημα που στην ουσια δεν εχει να προσφερει τπτ, ειναι καρι σαν gag.
 
Top