Η Aegean μεταξύ των ενδιαφερόμενων για την εξαγορά της Croatian

  • Thread starter ale3
  • Ημερομηνία δημιουργίας
600€ ανα επιβάτη;! Ρε σεις, σε αεροπορικό φόρουμ είμαστε αλλά μήπως να βάλουν ένα γρήγορο τρένο να τελειώνουν οι Κροάτες;!
 
Μήπως να βάλουν γρήγορο λεωφορείο; Η απόσταση είναι 2.5 ωρες και 280χλμ....Μάλλον κανείς δεν πετάει σε αυτό το δρομολόγιο αφού δεν έχει έννοια και για αυτό το ποσό διαιρείται με λίγους επιβάτες...Και μάλλον άλλος είναι ο λόγος ύπαρξης της επιδότησης. :rolleyes:
 
Montezouma":1c6shswt said:
600€ ανα επιβάτη;! Ρε σεις, σε αεροπορικό φόρουμ είμαστε αλλά μήπως να βάλουν ένα γρήγορο τρένο να τελειώνουν οι Κροάτες;!
Γιατί αυτή η γραμμή μόνο θα κόστιζε όσο το 20% του ΑΕΠ της χώρας.
 
Συζήτηση στο ΔΣ της Α3

- Αγαπητοί κύριοι, νομίζω πως έφτασε η ώρα να δείξουμε περισσότερη εξωστρέφεια και να μιλήσουμε με Ρωσία για το «Κυπριακό»
- Συμφωνώ, νομίζω πως πρέπει να κάνουμε εκείνο το τηλεφώνημα στο Νοβοσιμπίρσκ. Τι κωδικό πόλης έχουν εκεί για να πάρω τώρα;
- Φαντάζεστε... Κι άλλα Airbus που θα γράφουν επάνω Aegean Group.
- Η Κύπρος είναι δική μας. Έχουμε έτοιμη και τη θυγατρική εκεί. Πάρε τον τυπογράφο να τυπώσει στίκερ Aegean Group για τα αεροπλάνα. Πόσα αεροπλάνα έχουν; Δύο; Ωραία, 4 στίκερ θέλουμε. Το Blue το έχουμε έτοιμο, δε θα χρειάζεται ξεχωριστή έκδοση σε άλλη γλώσσα.
- Μάθατε ότι οι Κροάτες βγάζουν για πούλημα τη δική τους;
- Τι μας νοιάζει εμάς για τους Κροάτες; Εδώ μιλάμε για την Κύπρο. Θα πετάμε μόνοι μας, οι Ρουμάνοι πάνε για φούντο, όπως ξέρετε.
- Μα, η Κροατία έχει τόσα διεθνή αεροδρόμια, τεράστια ακτογραμμή, σταθερή τουριστική κίνηση. Με τις σωστές συνέργειες, θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το δίκτυο και την εξωστρέφειά μας.
- Δε μας ενδιαφέρει αυτό. Εμείς πρέπει να εδραιωθούμε στην Κύπρο, μη μας απασχολείτε με τους Κροάτες. Η εξωστρέφεια είναι για τα media. Ας πάνε οι άλλοι να τους πάρουν. Ακούς εκεί... Κροατία...
- Μα...
- Μαμούνια! Δε μας ενδιαφέρει. Ακόμα να πάρετε το γραφίστα και τον τυπογράφο για τα στίκερ;
- Καλά, μόνο να σας πω αυτό: εντεκάμισι εκατομμύρια πήραν για τα άγονα της Κροατίας. Κι αυτά μόνο για το 2019.
- Λοιπόν που λέτε, βαρέθηκα με τους Κυπρίους. Τι έλεγες εσύ, για τα Άγονα της Κροατίας;
 
Με την Ryanair να εχει ανοίξει βάση στο Ζάγκρεμπ και απο το επόμενο καλοκαίρι να πετά σε καμιά 40ρια προορισμούς το πουλάκι πέταξε.
Πέταξε και για την όποια ξένη εταιρεία που ενδεχομένως να ήθελε να επενδύσει με προοπτική το κέρδος στην Croatian Airlines και για την ίδια την OU να επιβιώσει.
 
Last edited:
Καλά σοβαρολογούμε τώρα ότι η Αιγαίου επιθυμεί να εξαγοράσει την Croatian? Ας βρει πρώτα τρόπο να επιβιώσει η ίδια να επιστρέψει τα δανικά και μετά βλέπουμε. Το καλύτερο για την εταιρεία είναι να πουληθεί η ίδια τώρα πριν είναι πολύ αργά. Άποψή μου, νομίζω πως έχω το δικαίωμα?
 
Οταν θα βελτιωθει η κατασταση με τον κορωνοιο, τοτε θα...το δουν...πολλα θα μαζεμενα...δεν βλεπω κατι να γινεται προς το παρον
 
Top