Sky Express Airbus A320 Family

Συνεχίζοντας την από πάνω απορία μου, το SX-TEC ονοματοδοτήθηκε τον Ιούλιο ως "My Thessaloniki" και απόδειξη η φωτο στο παρακάτω άρθρο:

Βλέπω όμως μεταγενέστερες φωτογραφίες του TEC και το όνομα δεν υπάρχει πλέον!!! Τι γίνεται με αυτά τα υποτιθέμενα "βαφτίσια" των αεροσκαφών της Sky;
 
Θα κατάλαβαν πόσο εντελώς απαράδεκτο ήταν το όνομα και το έβγαλαν ( όχι το Θεσσαλονίκη αλλά το "my" ) .

Επιτέλους και στην Sky Express και στην Aegean κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν και είτε να τα αφήσουν τα ταλαίπωρα αεροσκάφη τους ανώνυμα είτε να βάλουν σωστά ονόματα από Ελληνες- προσωπικότητες ή από τοπονύμια ( δεν μπορεί! 200 κατοικημένα νησιά έχει η Ελλάδα και 50 πρωτεύουσες νομών πόσο δύσκολο είναι;;;:wall: ) .

Τέλος πια με τα Νόστος, Εξέλιξις και το ανεκδιήγητα κτητικό My Thessaloniki που απλά δεν σημαίνουν τίποτα για κανέναν...

ΥΓ. Αν τελικά επιμένετε σε τέτοια ονόματα σας έχω μια ιδέα για το επόμενο neo: 6circles ( η σαμπάνια δική μου ) ....
 
Έλα βρε 6 circles, για το πιασάρικο "my thessaloniki my great poor mother" πήγαιναν αλλά δε χώρεσε όλο
 
Εγώ το βρίσκω έξυπνο ή έστω λιγότερο κακόγουστο από τα registrations-personality cult SX-GRI, SX-LOS, SX-IOG.
Την Παρασκευή, η IBERIA είχε φέρει ένα Α320 που ονομαζόταν AMELIA EARHART. Καθόμουν και το κοιτούσα και έλεγα «δεν είναι δυνατόν».
 
Μάλλον πάνε κ για έβδομο Α320 ΝΕΟ σύμφωνα με το παρακάτω
 

Attachments

  • E6FDC8CF-0160-42B2-9937-FA76D3B59471.jpeg
    E6FDC8CF-0160-42B2-9937-FA76D3B59471.jpeg
    844,7 KB · Προβολές: 85
Ωραία όλα αυτά αλλά…που τα βρήκε ο Γρύλλος τα κεφαλαία;. Σίγουρα κάποιος άλλος θα τα βάζει αλλά για αγνώστους λόγους θέλει να παραμείνει άγνωστος προς το παρων…
 
Last edited by a moderator:
@AirLaw σωστά το ξεκίνησες:great:. Μακάρι και η Κυβέρνηση να είχει τη θέληση να κάνει το ίδιο, αλλά αυτοί :rant:κοιμούνται όρθιοι.
 
Πάντα κάποιος άλλος βάζει τα χρήματα. Τα α/φη είναι νοικιασμένα. Το λειτουργικό κόστος συμπεριλαμβανομένου και του ενοικίου πως θα μπορέσει να πληρώνει? Μεγάλες συντηρήσεις προς το παρών δεν υπάρχουν, όταν όμως θα προκύψουν τότε θα δούμε.
 
Το πρόβλημα αρχίζει όταν ο "κάποιος" είναι αόρατος και κάποιο αχυράνθρωποι εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες. Μπορεί να μην έχει τόση σημασία στα νυκτερινά κέντρα, είναι όμως σημαντικό π.χ. για ΜΜΕ και αεροπορικές εταιρείες, για ευνόητους λόγους. Υπάρχει νομοθεσία για ονομαστικοποίηση των μετοχών ΜΜΕ μέχρι φυσικό πρόσωπο, αλλά βλέπετε να εφαρμόζεται ουσιαστικά?
 
Top