Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σχετικά με τα XLR τα οποία βάφονται άσπρα, μια παρατήρηση/περίπτωση που αξίζει να παρακολουθήσουμε είναι το MSN 12728 το οποίο είναι επίσης XLR και αρχικά ήταν να πάει στην Wizz Air UK ως G-XLRC αλλά έγινε ntu και θα το πάρει η Wizz Air Malta (βασικά η ίδια εταιρία) ως 9H-XLE. Παρόλα αυτά η Airbus το έβαψε και αυτό άσπρο όπως τα δυο της A3. Οπότε ίσως είναι μέρος της διαδικασίας μεταβίβασης όλο αυτό

Σε άλλα νέα πριν μια βδομάδα το DNH πέταξε για ένα αεροδρόμιο στην Ισπανία (CDT/LECH) το οποίο χρησιμοποιείται κατα κύριο λόγο για storage αεροσκαφών (αν και διαθέτει μικρή τεχνική βάση) αφού όσα α/φ βρίσκονται στο αεροδρόμιο έχουν αποχωρήσει από τις αεροπορικές τους. Πιθανή αποχώρηση άρα
Το planespotters επιβεβαιώνει αποχώρηση του DNH

To SX-DNC έχει βγει εκτός εδώ και 10 μέρες και πέταξε για Μαδρίτη και συγκεκριμένα στην Gestair η οποία είναι Maintenance εταιρια και private οπότε μάλλον θα είναι το μεγαλο D-check καθώς το αεροσκάφος είναι 10 ετών ηλικία που είναι ιδανική για D-check

Είναι η εποχή που πάνε για maintenance γενικά, εδώ και 2 μήνες νομίζω στέλνει δύο αεροσκάφη τη φορά στη Μαδρίτη. DNC και DVY είναι αυτή τη στιγμή εκεί

Εάν διαβάζω το FR σωστά το SX-DNC έρχεται σήμερα απο την Μαδρίτη στην Αθήνα.

1771251319687.png

Σήμερα θα γυρίσει το DVG από Southend με την 6301 και αύριο το πρωί πάει το DGJ με την 6002 λογικά να βαφτεί στα κανονικά χρώματα

Γύρισε λευκό το DVG με βάση φωτό του athspotter στο Instagram και κάπως έτσι κλείνει το κεφάλαιο για το πρώτο A320 της Aegean. Το νέο νηολόγιο δε φαίνεται καλά αλλά κάτι σε LY-POB μου κάνει εμένα.

Πότε προβλέπεται να ολοκληρωθεί η απόσυρση όλων των 320 αν αποσυρθούν όλα

Γύρισε λευκό το DVG με βάση φωτό του athspotter στο Instagram και κάπως έτσι κλείνει το κεφάλαιο για το πρώτο A320 της Aegean. Το νέο νηολόγιο δε φαίνεται καλά αλλά κάτι σε LY-POB μου κάνει εμένα.
Ναι είναι LY-POB

Εντωμεταξύ ξεπρόβαλε το SX-NAZ

Last edited: