TUS Airways

Η TUS φαίνεται πως ξεκινάει νέες πτήσεις Λάρνακα - Ηράκλειο από 16 Δεκεμβρίου 2022 , με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις.
To θέμα είναι πόσο θα τις κρατήσει, γιατί η συγκεκριμένη εταιρία όλο ξεκινάει και ακυρώνει και ξανά μανά.
 
Και άλλες πτήσεις φορτώνει από το Τελ Αβίβ αυτήν την φορά :

Αθήνα (ATH) - Τελ Αβίβ (TLV) , από 14 Δεκέμβρη 2022 , 3weekly
Θεσσαλονίκη (SKG) - Τελ Αβίβ (TLV) , από 15 Δεκέμβρη 2022 , 2weekly
ενώ φαίνεται πως θα ξανά ξεκινήσει πτήσεις Αθήνα - Πάφος ( και θα συναγωνιστεί με Aegean? )

Τώρα ποιες από αυτές τις πτήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά και ποιες θα ξεκινήσουν και θα ακυρωθούν στην πορεία είναι το ερώτημα.
 
H Tus θα είναι η πτώτη αερογραμμή που θα εκτελέσει πτήση μεταξυ Ισραήλ και Κατάρ για το Μουντιάλ, μετά και την εξασφάλιση της άδειας από τους Καταρανούς, έτσι θα πραγματοποίηση 12 πτήσεις μεταξύ 20 Νοεμβρίου με 15 Δεκεμβρίου.
 
Last edited:
Και άλλες πτήσεις φορτώνει από το Τελ Αβίβ αυτήν την φορά :

.....
Θεσσαλονίκη (SKG) - Τελ Αβίβ (TLV) , από 15 Δεκέμβρη 2022 , 2weekly

Ενώ είχε ανακοινώσει απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Τελ Αβίβ από το Δεκέμβριο κάθε Πέμπτη και Κυριακή, δεν αναφέρθηκε τιποτα στην σημερινή παρουσίαση του δρομολογίου από Αθήνα, ενώ στο σύστημα κρατήσεων εμφανίζονται μόνο δυο πτήσεις στις 18 και 25 Δεκεμβρίου και μετά τίποτε.
 
Φορτώνει το πρόγραμμα του 2023:

Συγκεκριμένα, από τις 27 Μαρτίου 2023, η TUS Airways θα συνεχίσει τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Παρίσι, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ ενισχύει επίσης τις υπηρεσίες της στο νέο της χειμερινό δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, προσθέτοντας μια τρίτη πτήση κάθε Κυριακή από τις 26 Μαρτίου του 2023.

Παράλληλα, θα επεκτείνει περαιτέρω τον αριθμό των πτήσεων που προσφέρονται μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, με 11 εβδομαδιαίες πτήσεις - προσφέροντας τον μεγαλύτερο αριθμό πτήσεων από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μεταξύ των δύο πόλεων, ενώ επιπλέον θα υπάρχει πτήση έως και 4 φορές την εβδομάδα που θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ.

Θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις προς την Πρέβεζα και το δημοφιλές δρομολόγιο μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η αεροπορική εταιρεία θα ανακοινώσει πολύ σύντομα την επόμενη φάση του καλοκαιρινού της πλάνου για το 2023, με συναρπαστικούς νέους προορισμούς και ακόμη περισσότερες πτήσεις στο τρέχον δίκτυο δρομολογίων της, δίνοντας έμφασης προς πτήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Έρχονται νέα δρομολόγια από την Tus Airways
 
Νέες πτήσεις εμφανίζει η Tus:

Λάρνακα (LCA) - Κέρκυρα (CFU) , από 15 Ιουλίου 2023 , 1weekly
Λάρνακα (LCA) - Χανιά (CHQ) , από 16 Ιουλίου 2023 , 1weekly

στο site φαίνεται πως θα επαναφέρει και τις πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη χωρίς όμως να έχουν φορτωθεί ημερομηνίες.
 
Λάρνακα - Μπρατισλάβα από 7 Ιουνίου - 2Χ
 
Larnaca-Košice από 7 Ιουνίου.
 
Λάρνακα-Αμμάν από 1η Ιουνίου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.
 
Top