Αερομεταφορά

Mariko

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
13/11/2020
Μηνύματα
1
Likes
1
Καλημέρα σε όλους.
Τους λέω ότι τα αεροπλάνα είναι το πάθος μου. Είμαι Αργεντίνος και η αλήθεια είναι ότι είμαι περήφανος που λέω ότι μια συλλογή αεροπλάνων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ταξιδεύει στον κόσμο χάρη σε μια εταιρεία της Αργεντινής που τις αναπαράγει σε κλίμακα και τις εξάγει.
Αυτή η εταιρεία είναι μια ΜΜΕ τεχνικών, ενός ατόμου και βιώσιμων μοντέλων αεροσκαφών, με πολύ χαμηλό κόστος εισροών και πρώτων υλών, καθώς όλο το υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των αεροπλάνων προέρχεται από ανακυκλωμένο αλουμίνιο από δοχεία σόδας ή μπύρας και μεταφέρεται αργότερα σε ένα εργαστήριο στην πόλη Olavarría, στην επαρχία του Μπουένος Άιρες.
Είναι το όνειρό μου και πολλών να μπορέσω να ξεκινήσω μια εταιρεία από ένα χόμπι που αποκτήθηκε από πολύ μικρή ηλικία, που σχετίζεται με ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αεροπορία, την ιστορία και την ανάπτυξή της. Σε αυτή τη διαδικασία, οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι σημαίνουν ένα σημαντικό εξελικτικό άλμα στον τομέα του σχεδιασμού και της αυτοκινητοβιομηχανίας και ήταν ακριβώς τα αεροπλάνα εκείνης της περιόδου που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή μου και στα οποία βασίζεται αυτός ο επιχειρηματίας να κάνει τα πρώτα του βήματα στατική μοντελοποίηση.

πηγή: https://www.lanacion.com.ar/economi...-al-mundo-con-sus-aviones-a-escala-nid2162784
 
Top