Αεροπορικές Εκδηλώσεις

Ο κουτσομπόλης της γειτονιάς :mrgreen: : Ξέρουμε γιατί? :cry:
 
Μα υπήρχε περίπτωση να γίνει Show στο Ελ. Βενιζέλος? Όλοι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 18:00 στο Φάληρο.
 
Υπήρχε! Και έφτασε πολυ κοντα. Απ´οσο ξερω, το θεμα κόλλησε (που αλλού;) στην ΥΠΑ, αλλα δεν ξερω πολλές λεπτομέρειες ώστε να μπορω να κρίνω αν εχουν δίκιο η οχι (θα έβαζαν λεφτά στο οχι, παντως).

Προς το παρόν, τα λεμε στο Φάληρο και στο Τατοι :cool:
 
Σκέφτομαι αυτες τις μέρες την δημιουργία ενος airshow στα Γιάννενα. Λεπτομερείς σχετικα με αυτό το θέμα: θα διαρκέσει 1 εβδομαδα απο Κυριακή σε Κυριακή. Θα γίνει ενα διήμερο preshow στην Πρέβεζα και ένα διήμερο preshow στην Αρτα και το airshow στα Ιωάννινα. Εχω επίσης σκεφτεί και δυο ονόματα: airshow ioannina ή epirus airshow. Ολα αυτά τα έχω σκεφτεί μόνος μου και είπα να την μοιραστω με εσάς αυτή μου την σκέψη για να μου πείτε αν σκέφτομαι κάτι σωστο ή κάτι λάθος. Επίσης θέλω να μου πείτε κατα ποσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Περιμένω απαντήσεις. :D
 
Το όνομα θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη , κατά τα άλλα είσαι σε καλό δρόμο.
 
Ξέρετε αν θα γίνει φέτος η γιορτή της πολεμικής αεροπορίας στις 7-8 Νοεμβρίου;
Θέλω επίσης να μου πείτε κανουν στην Ελευσίνα, Τανάγρα ή στο Τατόι αεροπορικές εκδηλώσεις εκείνη την ημέρα;
Παρακαλώ αν γίνεται απαντήστε μου.
 
Κάτι ψήνεται, αλλά ακόμα δεν έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις. Stay tuned.
 
Καλημέρα,

Στο https://youtu.be/Ghf30ZcFh1Q μπορείτε να δείτε ένα απολογιστικό video της παρουσίας των Aegean Airlines & Olympic Air στο AFW2015, που ετοιμάσαμε στην εταιρεία που δουλεύω (OgilvyOne Athens) για λογαριασμό του πελάτη μας Aegean Airlines.

Και επειδή το thread είναι αεροπορικές εκδηλώσεις, ετοιμάζουμε και κάτι ακόμα... Θα επανέλθω με post αλλά μπορείτε να δείτε και από το FB page της Aegean :)
 
Πρώτη φορά γίνεται οργανωμένη αεραθλητική εκδήλωση στα Γιάννενα με την συνεργασία του δήμου και του αεραθλητικού σωματίου Ιωαννίνων. Του χρόνου βέβαια φιλοδοξούν να γίνει και πανευρωπαϊκό,για να δούμε. Βέβαια εγώ είμαι χαρούμενος για κάτι τέτοιο αλλά και αρκετά συγκρατημένος για πανευρωπαϊκή συνάντηση.Σας παραθέτω σχετικό άρθρο :arrow: http://epirus-tv-news.blogspot.gr/2015/ ... 4.html?m=1 :banana:
 
Η FAS στη γιορτή της ΠΑ στα Μαριτσά Ρόδου

Μου ήρθε αξιόπιστη πληροφορία από Ρόδο ότι η σχολή χειριστών FAS (Rodos Pilots Academy) θα συμμετάσχει στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας (8/11/2015) με τρία μονοκινητήρια αεροπλάνα τα οποία θα εκτελέσουν πτήσεις εθισμού για το φιλαεροπορικό κοινό και ειδικά για υποψήφιους ερασιτέχνες και επαγγελματίες χειριστές στο αεροδρόμιο Μαριτσών (όπου εδρεύει το SAR Super Puma). Μεσούσης τοιαύτης οικονομικής κρίσεως, το να διαθέτει μια σχολή τα αεροπλάνα της (και τα πανάκριβα καύσιμά της) για πτήσεις εθισμού σε wannabe χειριστές, δεν είναι και μικρό πράγμα...
 
Top