Αγνοείται 777 της Malaysia AL

Κουφο τελειως..
 
Hastaroth1":28pn0nar said:
Το μόνο βέβαιο είναι πως το αεροπλάνο καταστράφηκε στον αέρα ακαριαίως (εξ ού και το σήμα του εξαφανίστηκε ξαφνικά απ'τα ραντάρ).
Φοβάμαι ότι αυτό το "εξαφανίστηκε απ'τα ραντάρ" είναι τυποποιημένη δημοσιογραφική ατάκα γενικής χρήσεως και χρησιμοποιείται ακόμα και για αεροπορικά δυστυχήματα σε μέρη χωρίς κάλυψη radar. Αν είχε πραγματικά εξαφανιστεί ενώ το παρακολουθούσε κάποιο radar (ακόμα και στρατιωτικό) τότε θα ξέραμε περίπου που να ψάξουμε.
 
Δεν πειραζει ασε τις εφημεριδες να λενε Εμεις αγαπαμε τα αεροπλανα και ψαχνουμε αιτιες.Δεν μας ενδιαφερει αν ηταν μεσα οι κινεζικες τριαδες και τους "εφαγαν οι τετραδες".Ουτε παρακαλαμε ναηταν η αλ καιντα η η egyptair.Λοιπον αν πηρε acars η malaysia και κανει την παπια θελει διεθνες κραξιμο.Αν ομως λεω αν ηταν c-130 σε δασικη πυρκαγια στην καλιφορνια τοτε..... η συγκρουση του2012 θελει ψαξιμο (caleton university master συζυγου πωθυπουργου) Σε τετοια περπιπτωση απο τυχαια υπερφορτιση (ενα overspeed η severe cat) γιατι να περιμενουμε? COMET 4B περιμενουμε? Καθηλωση και ψαξιμο σαν την αφεντια μου μετα το σικαγο.Η αγωνια μας ειναι μεγαλη.
 
Το θέμα με τα κλεμμένα διαβατήρια (λογικά) δε σχετίζεται με την πτώση.
Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν από την Ταϊλάνδη προς την Ευρώπη ταξιδεύοντας αρχικά στη Μαλαισία όπου δεν απαιτείται βίζα και κατόπιν, χρησιμοποιώντας κλεμμένα διαβατήρια, προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη μέσω οποιουδήποτε δυνατού συνδυασμού πτήσεων.
 
Αγαπητέ ΑΟΑ, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον περιμένω να διυλήσω και την κάμηλο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη και μέχρι τότε, θα συνεχίσω να διυλίζω κώνωπες, που ειναι και σε αφθονία.

Το 9μηνο δεν το πήρα χαμπάρι. Δεν υπάρχουν τα άτομα.
 
Συγγνωμη για το λιγο off, αλλα πως μπορει καποιος να μπει σε αεροπλανο με κλεμμενο (αρα φανταζομαι και δηλωμενο ως κλεμμενο) διαβατηριο?
 
Ναι μπορει να συμβει. Οικονομικοι μεταναστασες.
 
Εντύπωση μου προκαλεί όλη αυτή η υπόθεση με τους επιβάτες που επιβιβάστηκαν με κλεμμένα διαβατήρια. Έχω προσγειωθεί στο KUL και έδειχνε αεροδρόμιο με πολύ μοντέρνα συστήματα ασφαλείας. Ήταν το πρώτο αεροδρόμιο που με την άφιξη και αναχώρηση στον έλεγχο διαβατηρίων απαιτείτο ηλεκτρονικό δακτυλικό αποτύπωμα. Επιπλέον των ηλεκτρονικών φωτογραφιών που έπαιρναν στον έλεγχο διαβατηρίων. Όλα αυτά για φιγούρα γίνονταν;
3 χρόνια κλεμμένα διαβατήρια και δεν υπήρξε ηλεκτρονική ενημέρωση των συστημάτων; Τόσες ηλεκτρονικές καταχωρήσεις των αριθμών διαβατηρίων στις κρατήσεις και δεν γίνονται διασταυρώσεις; Πολύ περίεργα όλα αυτά. Δεν με πείθουν κάπου υπάρχει το ψέμα. :rant:
 
σύμφωνα με το cnn οι κηλίδες πετρελαίου δεν προέρχονται απο αεροπλάνο αλλα απο cargo ship
 
Λογικο το βρισκω. Αλλιως θα ηταν κηλιδες κηροζινης και οχι πετρελαιου.
 
Top