Αγοραστή για την Ολυμπιακή αναζητά ο Βγενόπουλος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Λασκαρίδης???
 
Κουίζ
Τι αρχίζει απο Α και έχει σχέση με πρόστιμα σε περίπτωση μονοπωλίων?
 
Έχει το know-how ο συγκεκριμένος... :twisted:
 
Θα έλεγα Αλμούνια αλλά ο συγκεκριμένος εκτός του ότι θα κάνει την κότα όταν έρθει η ώρα (όπως έκανε με την Swiss όταν μπήκε σφήνα η Lufthansa) άρα know-how δεν έχει, δεν θα επιβάλει και πρόστιμο εφόσον υπάρξει αντίδραση από την Ελληνική πλευρά (λέμε τώρα).....
 
Τότε τι είναι? :banana: Και επί του θέματος μπορούμε παρακαλώ να έχουμε κάποιες αξιόπιστες πληροφορίες, διότι διαφέρει πάρα πολύ το τι νομίζω θα γίνει, το τι θέλω να γίνει, το τι μάλλον θα γίνει και το τι όντως θα γίνει βάσει αληθινών στοιχείων...
 
Εγω κρατησα 2 σημεια:1ον)οι προσπάθειες εσωτερικής αναδιάρθρωσης της εταιρίας, προς περιστολή του λειτουργικού κόστους. 2ον)η Olympic θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κυρίως λόγω του υψηλού δανεισμού.
Αρα πως θα αντιμετωπισεις τον υψηλο δανεισμο περικοπτωντας το εργο σου σε σημειο ετσι ωστε να μην εχεις ζεστο χρημα για να ανταποκριθεις;Γιατι οσο και να κοψεις οι υποχρεωσεις παραμενουν..
Οι μαθητευομενοι μαγοι επιτελους ας απομακρυνθουν απο την εταιρια και ας μπουν αυτοι οι οποιοι πραγματικα μπορουν να προσφερουν..
 
Ναι αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για να αντιστραφούν τα πράγματα? :?
 
Ο δανεισμός δεν θα μειωθεί αν διατηρήσει δρομολόγια εξωτερικού. Αυτο που χρειάζεται είναι κερδοφόρα δρομολόγια που προφανώς δεν είχε λόγω ανταγωνισμού.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top