Αγοραστή για την Ολυμπιακή αναζητά ο Βγενόπουλος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
θα συμφωνησω αλλα το κυριοτερο ειναι εαν κρατουσε δρομολογια εξωτερικου(εστω seasonal)στα οποια ειχε καλες πληροτητες και δεν ηταν ζημιογονα.Οπως πχ το Αμστερνταμ μιας και η Transavia εκανε κυριολεκτικα παρτυ στο δρομολογιο προς Αθηνα με πολυ καλες πληροτητες.Κατι πηγε να κανει με τσαρτερ το καλοκαιρι αλλα ο αριθμος τους ηταν πολυ μικρος για να σωσει καπως την κατασταση.
 
Ok, δεν ξερω που να το κολλησω, νομιζω οτι εδω παει πιο πολυ.

Η φημη που βγηκε πριν καμμια βδομαδα οτι η Τurkish Airlines ενδιαφερεται να την εξαγορασει, και οτι η προσφορα της ειναι 19 εκ. € πανω απο αυτη της ΑΕΕ, εχει καποια βαση? Γιατι υποτιθεται οτι βγηκε και καποιο στελεχος της ΟA καισε γενικες γραμμες το επιβεβαιωσε.. Προσωπικα το θεωρω μουφα "νεο", με άλλα "απο πισω"..
 
Είπαμε (και ξαναλέμε) για όσους δεν το είδαν, οτι αυτό ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο που έβγαλε κάποιο blog και για άγνωστο λόγο ξανακυκλοφόρησε χτες-προχτες από διάφορα blog σαν "νέα είδηση". ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!
 
Εντάξει παιδιά "μη βαράτε". Είχε μεγάλη απήχηση αυτό το πρωταπριλιάτικο σε μια εποχή που δεν κουνιέται φύλλο, από πολλούς χαρακτηρίστηκε "προοπτική" μια τέτοια πιθανή κίνηση.
Συζητήθηκε πολύ στους κύκλους της ΟΑ και αυτό λέει πολλά...
 
Aλλα και απο σημερα και στο δικο μας το onalert. Ελεος... :wall:

Kανοντας ενα τσεκ, ειδα οτι τα "νεα" βρισκονται (με διαφορες ημερομηνιες, αρκετες απο αρχες με μεσα Αυγουστου) και σε σελιδες οπως η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ", ch-aviation, balkans.com, gtp.gr, vielfliegertreff.de, ansa.it, greekreporter και ενα σωρο αλλα.. Τελικα αυτος ο τυπος με την τρολλια ή εκανε τοσο καλη δουλεια, ή...
 
Νομίζω δεν τίθεται θέμα, ήδη η THY φέρεται απ' το άρθρο να το διαψεύδει, ίσως θα έπρεπε και η Α3 να βγάλει μια ανακοίνωση υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου που κάποια τρολ αποφάσισαν να το επαναφέρουν και να διασύρουν πολλά -ακόμη και έγκυρα- ειδησεογραφικά. Ντροπή της δημοσιογραφίας κατέληξε το θέμα αλλά κανείς δεν το θίγει...
 
Τόσα χρόνια οι στρατευμένοι αριστεροί διανοούμενοι μας πέρναγαν (πονηρά και με τρόπο, ιδίως όταν τους έπιανες αδιάβαστους) την άποψη ότι δεν έχει σημασία η αντικειμενική ιστορική πραγματικότητα αλλά αυτό που ο λαός αντιλαμβάνεται ως ιστορική πραγματικότητα.

Στην εποχή των blogs, όπου το κάθε nerd γίνεται δημοσιογράφος, το φαινόμενο αυτό έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική. Αν το google βγάζει 500 σελίδες που γράφουν ότι η Ολυμπιακή πωλείται στην Turkish Airlines, τότε η είδηση γίνεται αυτομάτως αληθινή.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top