niogr
Economy-Class-Member
Πριν 2 ημέρες επέστρεψα από Νέα Υόρκη με Swiss. Μόλις γύρισα σπίτι, συνειδητοποίησα ότι το λουκέτο που έβαλα στη μία από τις δύο βαλίτσες μου δεν υπήρχε (στη δεύτερη δεν έβαλα λουκέτο), και είχαν κολλήσει και στις 2 βαλίτσες που παρέδωσα στο check-in ένα αυτοκόλλητο που έγραφε TSA. Την επομένη, που άδειαζα τη βαλίτσα που έλειπε το λουκέτο, ανακαλύπτω πως λείπει μία πετσέτα και ένα μαγνητάκι για το ψυγείο που αγόρασα από τη Βοστώνη έναντι 8,5$!!!!!!!!! Καλά για την πετσέτα δε με νοιάζει καθόλου, αλλά έχω μία τεράστια συλλογή από μαγνητάκια και είναι μεγάλη απώλεια. Μπορώ να ζητήσω αποζημίωση από την εταιρεία?
Και καλά τώρα πως μπορούν να με αποζημιώσουν.... Βασικά αυτό που θέλω είναι είτε ολόιδιο μαγνητάκι (ζορίστηκα να το βρω γιατί τα περισσότερα καταστήματα με αναμνηστικά στη Βοστώνη δεν είχαν καλά) είτε τζάμπα εισιτήρια και διαμονή στη Βοστώνη για να παω να βρω το ίδιο το μαγνητάκι!!
Και καλά τώρα πως μπορούν να με αποζημιώσουν.... Βασικά αυτό που θέλω είναι είτε ολόιδιο μαγνητάκι (ζορίστηκα να το βρω γιατί τα περισσότερα καταστήματα με αναμνηστικά στη Βοστώνη δεν είχαν καλά) είτε τζάμπα εισιτήρια και διαμονή στη Βοστώνη για να παω να βρω το ίδιο το μαγνητάκι!!