Blue Bird Airways

Όχι βέβαια, δεν είναι απαραίτητο αλλά γιατί όχι? Αν έχουν κενές θέσεις κ τους παίρνει να τις πουλάνε με 60-70Ε μια χαρά κόσμο θα μαζέψουν αρκεί να τους μάθει κ ο κόσμος.

Πάντως, το δρομολόγιο της Κων/λης δεν έχει ¨κλείσει¨ αν κατάλαβα καλά. Ο ένας λέει μάλλον θα γίνει αφού λυθεί κάποιο ζήτημα -κλασικά- με τις βίζες ενώ ο άλλος λέει ότι Μάιο ξεκινάνε, ότι άλλες 2 αεροπορικές (Onur, Saga) εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τσαρτεριές κι ότι ακολουθεί προσπάθεια για σύνδεση με ΑΥΤ.

Θα δείξει...
 
Νομίζω πάντως πως βάσει των ισχυουσών διαρκατικών η Blue Bird έχει δικαίωμα μόνο για το HER-IST (2χweekly). Αν θυμάμαι δε καλά τη συμφωνία η RHO δεν αναφέρεται στους σταθμούς αναχώρησης/άφιξης που είναι ATH/HER/SKG και ADB/IST.
 
Κι εμένα είχε πάει το μυαλό μου στις διακρατικές, έψαξα μάλιστα κ στο αντίστοιχο νήμα ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια τροποποίηση. Βέβαια, όταν έχεις τον μουσά, αυτά φαντάζουν λεπτομέρειες...
 
Έχουμε μήπως νεότερα για την εταιρεία ? Κάτι έχει αρχίσει να κινείται πάλι αλλά δεν έχω αξιόπιστες πληροφορίες...
 
Το παλεύουν οι Κρητικοί, αθόρυβα μεν αλλά επιτυχώς δε μιας και δείχνουν να μεγαλώνουν οι δουλειές τους. Ανακοίνωσαν το πρόγραμμα τους απ΄τη Ρόδο για την ερχόμενη σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει τσαρτεριές για Ισραήλ, Λιθουανία και Ρωσία ενώ το παλεύουν για τη γραμμή Κωνσταντινούπολη-Ηράκλειο-Ρόδος που πέρσι δεν προχώρησε για γραφειοκρατικούς λόγους.

Στα αξιοσημείωτα η πλήρης ανάληψη του μεταφορικού έργου της El Al για RHO, όπερ χάνουμε το 747 (Spinal, κατεβαίνει τέτοιο στο KGS? Aν ναι, ετοιμαστείτε :cool: ) όπως και πρότερα δημοσιεύματα που θέλουν τη Bluebird να σταθμεύει μόνιμα α/φος εδώ...

:arrow: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=214978&catid=8&maincatid=1
 
Αρνητικό! Μακάρι να γίνει η τράμπα που γράφει στη Ροδιακή και να τσιμπήσει η Κως το 747! Η El Al δρομολογούσε 737-800 και 767/200-300. Το υπόλοιπο Ισραηλινό έργο ''τραβούσαν'' η Bluebird, η Aegean και η Arkia (με ATR72, E190 και 757). Για να δούμε...
 
Σας παρακαλώ!
Αφήστε τις χαζές συζητήσεις. Το 747 ΘΑ μείνει στην Ρόδο. Εκεί στην Κώ καλά είστε με 762-763. Άμα θέλετε πάρτε και 772.Αλλά κάτω τα χέρια απ' τα τζάμπο!!!
 
το 737 SX-DAV πήγε σήμερα Keflavik και προφανώς πάει για Αμερική. Ξέρει κανείς γιατί;
 
εξυπηρετει καποιο συγκεκριμένο δρομολόγιο αυτή η εταιρία ;
 
Δυστηχώς το SX-DAV (24704) πάει για απόσυρση ή ανταλλακτικά στην Αριζόνα.
Σύμφωνα πάντα με το FlightGlobal

Bluebird A/W B734 SX-DAV (24704) left Heraklion on 3/11 for storage or scrapping at Goodyear, AZ.
http://www.flightglobal.com/airspace/bl ... 11-12.aspx
 
Top