flesland
Concorde-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDK
Σε μαρτύριο εξελίσεται και η αναμονή στη Κολωνία/Βόννη, διαβάζω για 2χλμ ουρά (αυτό είναι αντίστοιχο της απόστασης Καλλιμάρμαρο - Μ. Μουσικής) και 5 με 6 ώρες μόνο για τον σωματικό έλεγχο. Το κωμικοτραγικό είναι ότι τα τσεκ-ιν δεν ανοίγουν παρά 2-3 ώρες, οπότε διαβάζω μαρτυρίες ότι η Ryanair τους τσιμπάει το τάλιρο/30Ε για το τσεκ-ιν, χωρίς να τους πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξουν. Οι πτήσεις καθυστερούν γιατί είτε περιμένουν επιβάτες είτε ξεφορτώνουν αποσκεύες αλλά και πάλι οι μισοί επιβάτες μένουν στην απ'εξω. Το priority/business/fast lane έχει καταργηθεί εδώ και εβδομάδες (διάβασα για 4 πύλες/πάγκους ελέγχου σε όλο το αεροδρόμιο για μερικές χιλιάδες επιβατών - είναι η περίοδος των σχολικών διακοπών εδώ- αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ακόμα).
Εγώ πετάω σε 10 μέρες με την νέα πτήση της Α3 (με βαλίτσα λολ) και δεν ξέρω πώς ακριβώς θα μπορέσω και να δώσω την βαλίτσα και να πετάξω

Εγώ πετάω σε 10 μέρες με την νέα πτήση της Α3 (με βαλίτσα λολ) και δεν ξέρω πώς ακριβώς θα μπορέσω και να δώσω την βαλίτσα και να πετάξω

Last edited: