Χαμηλή πτήση αεροσκάφους πάνω από τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.

sv9cag

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Αγιος Νικόλαος Κρήτης
Καλησπέρα σε όλους

Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για μια χαμηλή πτήση αεροσκάφους πάνω από τον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης μεταξύ 14:30-15:00 την Παρασκευή 14/3/2014.
Το αεροσκάφος το είδα μέσα από το αυτοκίνητο μου κινούμενος δυτικά του Αγίου Νικολάου σε απόσταση περίπου 2-3 χιλιομέτρων την στιγμή που έκανε στροφή με πολύ μεγάλη γωνία ( εγώ έβλεπα την κοιλιά του αεροσκάφους) σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τα σπίτια, (με το δικό μου μάτι όχι πάνω από εκατό μέτρα), ήταν βαμμένο στο χρώμα του ουρανού και το μέγεθος του το υπολόγισα κάτι περίπου στο μέγεθος των υδροπλάνων Albatros (χωρίς βέβαια να είναι κάτι τέτοιο) και η πρώτη εντύπωση μου ήταν ότι ήταν υδροπλάνο που είχε προσθαλασσωθεί και τη στιγμή που το είδα εγώ αποθαλασσωνόταν (κάτι που δεν είχε συμβεί) και ήταν σε ανοδική πορεία και αριστερή στροφή πάνω από τα σπίτια της πόλης.
Μέχρι να σταματήσω σε κάποιο σημείο για να δω τι ήταν είχε εξαφανισθεί και σήμερα που ρώτησα κάποιον που το είχε δει μου επιβεβαίωσε την πολύ χαμηλή πτήση και είπε ότι συνέχισε να πετάει χαμηλά μέχρι και το νησί Ψείρα που βρίσκετε μερικά μίλια ανατολικά από τον Αγιο Νικόλαο μέσα στον κόλπο το Μεραμπέλου.
Αν κάποιος έχει ακούσει κάτι σχετικό, καλό θα ήταν να μας πει γιατί ήταν κάτι πολύ παράξενο.

Σας ευχαριστώ

Γιώργος - sv9cag

Re: Χαμηλή πτήση αεροσκάφους πάνω από τον Αγιο Νικόλαο Κρήτη

Αμα δεν εμοιαζε με 777, ειμαστε ενταξει. :D