Charter πτήσεις των Κ.Α.

Το κάναμε group flight με την virtual CYP.. το κακό είναι ότι βρίσκεται βόρεια, πάνω, και τα αεροπλάνα πρέπει να περάσουν γύρω γύρω από την Τουρκία, που κάνει πολύ πιο πολύ χρόνο, περίπου 300+ μίλια
Ειδα πριν λίγες μέρες πτήση LFPG-EGSS με αεροσκάφος της Κυπριακές Αερογραμμες..
 
Τη Τρίτη οι Κ.Α. θα πετάξουν για Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Πόρτο μεταφέροντας την κυπριακή ομάδα ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα των ομίλων του champions league.
 
Τη Τετάρτη 02/11/2011 ναυλωμένη πτίση της Cyprus θα μεταφέρει την κυπριακή ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακος στο Düsseldorf στη Γερμανία οπου θα αντιμετωπίσει την γερμανική Σάλκε για το ποδοσφαιρικό θεσμό του Europa League.
 
2 charter πτισεις σήμερα, η μία για Ρουμανία(LGRP) και η άλλη Αυστρία (Γκρατς LOWG) μέσω Αθήνας όπου στη πρώτη περίπτωση θα μεταφέρει την κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ Λάρνακας και στη δευτέρη την ΑΕΚ Αθηνών για το ποδοσφαιρικό θεσμό του Europa League.
 
Μετα απο Κιέβο,Αγια Πετρούπολη,Πόρτο,Λυόν η Cyprus θα πάρει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ και στη Μαδρίτη για τον αγώνα της με την Ρεάλ.
 
Πτήση για Κέρκυρα απο τις Κ.Α.,βγάζει σήμερα το πρόγραμμα του αεροδρομίου.
 
Με πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών αναχωρεί σήμερα στις 18:40 η Ανόρθωση για το Ταλίν της Εσθονίας, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Λεβάντια Ταλίν στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.


Άρχησαν τα ποδοσφαιρικά charter για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2012-13.


http://www.sigmalive.com/sports/footbal ... gue/507396
 
ΑΝΟ ολέ, ολέ ολέ ολέ, Ανό ολέ, Ανό ολέ ολέ ολέ!!!

ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ!!!

(Μάθατε και τις ποδοσφαιρικές μου προτιμήσεις... :D )
 
Ακόμα ένα ποδοσφαρικό charter,αυτή τη φορά για τη Σλοβακία(Μπρατισλάβα BTS) όπου η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί για τη διοργάνωση του Europa League.

Η πτήση έχει αναχώρηση αυριο το πρωί και άμεση επιστροφή ,με μια δεύτερη πτήση να δρομολογείται Παρασκεύη πρωί για να φέρει την ομάδα πίσω.


Έχουμε και την πρώτη φοτογραφία απο αναχώρηση 320 των Κ.Α. στη Σκίαθο απο τον 02 διάδρομο.

http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=7416044&nseq=0
 
Top