Delphic Air

AirLaw

Economy-Class-Member
Εγγραφή
23/04/2009
Μηνύματα
183
Likes
15
Νεα ελληνικη αεοπορικη υπο συσταση στα σκαρια (εν αναμονη ληψης του AOC). Το ονομα αυτης: Delphic Airways και σκοπευουν να εκκινησουν το καλοκαιρι του 2022 με βαση το αεροδρομιο των Χανίων. Το site τους ειναι ακομη υπο κατασκευη: www.delphicair.com.
 
Last edited by a moderator:
Delphic με βάση τα Χανιά!!! Καλή αρχή...:rolleyes:
 
Mε 2 α/φη λεει το παραπανω λινκ των 106 θεσεων...Αρα με Ε-190..Μου θυμιζει το πλανο της ιταλικης Ego Airways, η οποια ομως απο τις υπεραισιοδοξες δηλωσεις προσγειωθηκε ανωμαλα με ενα LF περιπου 38pax/flight..Στα εσωτερικου υπαρχει ηδη ανταγωνισμος μεγαλος απο A3,FR,GQ...Ποσα να σηκωσει η αγορα εν μεσω κρισης...; Επισης το ονομα που κολλαει με τα ..Χανια ηθελα ναξερα
 
Στο site γίνεται αναφορά για 2 ERJ 145 των οποίων η χωρητικότητα είναι max 50 επιβάτες. Καλή αρχή και προσοχή στην στελέχωση (εννοώ από τους όχι γυρολόγους).
 
Αν πάρουν το συγκεκριμένο αεροσκάφος (ERJ 145) θα τα πιάσουν τα λεφτά τους.
 
Στο site γίνεται αναφορά για 2 ERJ 145 των οποίων η χωρητικότητα είναι max 50 επιβάτες. Καλή αρχή και προσοχή στην στελέχωση (εννοώ από τους όχι γυρολόγους).
αν διαβασεις το κειμενο περιγραφης θα δεις οτι λεει 106 θεσεων το καθενα....98 οικονομικη και 8 Μπιζνες, μονο το Ε190 διαθετει

Delphic Airways will perform domestic and international scheduled flights (annual and seasonal) and charter flights. Operations will start with two regional jet aircraft of 106 seats each (8C+98Y).
 
Last edited:
Μας μπερδεύει πάντως. Αριστερά λέει 2 E145 και δίπλα λέει 2 Jet χωρητικότητας 106 pax.
Post automatically merged:

Και στη σελίδα της ERA λέει βάση Αθήνα και όχι Χανιά
 
Last edited:
Οντως , το Χανιά πώς προέκυψε;
 
Όταν διάβασα το 2 Embraer ERJ145 μου ήρθε η Athens Airways στο μυαλό..Πάνε 10 χρόνια βέβαια...
 
Top