Διαγωνισμός για το νέο λογότυπο

Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

Το δεύτερο (και νομίζω το καλύτερο.....) επελέχθει για νέο έμβλημα στην νέα Ο.Α.
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

Ευτυχως που διαλεξαν το πιο κοντινο στο παλιο...

Βεβαια εφοσων ηταν να βγει το 99% ιδιο με το προηγουμενο(το 3D δεν ειναι και μεγαααλη διαφορα!),τι τον εκαναν τον διαγωνισμο?? :D
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

Νομίζω ότι είναι μία βελτίωση του υπάρχοντος.
Εξάλλου η ΜΙG δεν πλήρωσε τόσα χρήματα γιατί "ζήλεψε" τον υπερσύγχρονο στόλο της ΟΑ αλλά για να αγοράσει την λέξη "OLYMPIC" και το σήμα με τους κύκλους.
Αν ήταν να δημιουργήσει μία νέα εταιρεία από λευκό χαρτί πιθανότατα το σήμα να ήταν "μεταμοντέρνο" , αλλά όταν έχεις στα χέρια σου μία εταιρία με ιστορία τόσων ετών , το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις τα βασικά αναγνωρίσιμα στοιχεία της.
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

Σκέτη Απογοήτευση!!!!!!!
Συμφωνω κι εγω απολυτα! Τι τον ηθελα τον διαγωινσμο αφου δεν ηθελαν να αλλαξουν λογοτυπο!
Ωραια κανεις το 3D στο photoshop (αμφιβαλλω πολυ αν θα μπορεσουν να το βαψουν ετσι στα αεροπλανα...
Αντε μπας και μας παρουμε τουλαχιστον και κανενα free εισητηριο! Aναμονη μεχρι την Τεταρη...
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

Πολύ κακό για το τίποτα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο διαγωνισμός έγινε για τα μάτια του κόσμου και γενικά με την φιλοσοφία «Ντόρος να γίνει». Επίσης πιστεύω Από την αρχή το λογότυπο είχε γίνει σε συνεργασία με την εταιρεία Mass Athens που έχει ήδη τις διαφημίστηκες καμπανιές του ομίλου γενικά και για τις εταιρείες του ομίλου ΔΕΛΤΑ, VIVARTIA, ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ, MARFIN EGNATIA BANK, ΥΓΕΙΑ κτλ.

Μου κάνει εντύπωση ότι κατά την διάρκεια του διαγωνισμού τα ονόματα τον «σχεδιαστών» που κέρδισαν είχαν από κάτω τις ιδιότητες τους Art Director Mass Athens και Illustrator Mass Athens… ενώ τώρα το «Mass Athens» έχει εξαφανιστεί.

Τσάμπα στείλαμε όσοι στείλαμε προτάσεις… το αποτέλεσμα είχε κριθεί από πολύ πριν την «προκήρυξη» του διαγωνισμού.
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

AN βγει και site "OALivery" για ψηφοφορία................. μπορεί και να δούμε 3D Stripe με αυτούς τους χρωματισμούς στα Α320?? :cool: :cool:
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

σχετικά με τον τρίτο διαγωνισμό, στο MIGazino αναφέρει κάτι για μουσικό διαγωνισμό
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

τι , θα μας βαλει να συνθεσουμε και υμνο τωρα και θα γινει παλι διαγωνισμος???? :D
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

mxnk":27tsygiq said:
...δε θέλω να είμαι καχύποπτος αλλά έχω την εντύπωση ότι το κλασσικό παραδοσιακό No:2 θα επιλέξουν στο τέλος αφού οι δημιουργοί του είναι στελέχη της διαφημιστικής εταιρείας που χρησιμοποιεί ο Όμιλος Marfin!
:wall:


plekkas":27tsygiq said:
...Μου κάνει εντύπωση ότι κατά την διάρκεια του διαγωνισμού τα ονόματα τον «σχεδιαστών» που κέρδισαν είχαν από κάτω τις ιδιότητες τους Art Director Mass Athens και Illustrator Mass Athens… ενώ τώρα το «Mass Athens» έχει εξαφανιστεί.

Πολύ σωστή παρατήρηση! :thx:
 
Re: Νέο λογότυπο ΟΑ

Κάποιος φίλος, μου είχε πει στις αρχές του Μάρτη "Να δεις που κάποια μέρα, ακόμα κι εσύ, θα συμπαθήσεις την Αιγαίου". Έχω την εντύπωση πως με τους διαγωνισμούς-παρωδίες της ανερχόμενης ΟΑ, συνειδητοποιώ ότι είχε δίκιο...
 
Top