Διέλευση μπροστά από τη Σελήνη

Αγαπητέ ammonite, το πάθος σε αυτή τη ζωή είναι απλά άλλη μία πρέζα αλάτι στις πληγές που επιθυμούμε να συντηρούμε. Κρίνω ότι βαδίζεις σωστά στις αλυκές του δάσους σου. Πόσο δε μάλλον όταν μοιράζεσαι και τις πληγές σου. Όπως κατάλαβες, το φιλοθέαμον κοινό απαιτεί πια από εσένα μεγαλύτερα ποσοστά κάλυψης των φωτεινών δίσκων που στοχεύεις. Καλό πότισμα.

δικός σου
 
Την τρίτη μην μας την ανεβάσεις plz.. Θα δούμε κανένα 4ακινητήριο και θα :wall: :p

Στην δεύτερη φώτο πρόκειται για κάποιο 737-800 (εκείνη την ώρα κυκλοφορούσαν τα 4X-EKP, PH-HZK, OK-TVF και SU-BPG). Αν μας έδεινες περισσότερες πληροφορίες για το από που το είδες και προς τα πού πήγαινε, πιθανότατα να σου έλεγα και ακριβώς ποιο ήταν.

Well done πάντως! Είχα δοκιμάσει και εγώ παλιότερα να βγάλω γενικά με το τηλεσκόπιο αλλά είναι ιστορία.. :p Θα επανέλθω όμως γιατι εντυπωσιάστηκα..
 
Αγαπητέ ammonite, με τι τηλεσκόπιο την τράβηξες; Κρίνοντας από τη φωτό, μάλλον πρόκειται για κάποιο γρήγορο νευτώνιο, αλλά πάλι κρίνοντας από τη σταθερότητα του τριπόδου κάτι σε SC το κόβω. (Ασχολιόμουν κι εγώ με την αστρονομία ;) )
 
Ξέρω ότι είμαι off topic αλλά λόγω του ότι δεν έχω καταφέρει να βγάλω διέλευση από τη Σελήνη, τουλάχιστον έβγαλα διέλευση από τον... ήλιο.
http://www.airpics.net/photo/SX-BIO-De- ... nes/7356/L
 
Χαχαχαχ, παρ'όλα αυτά είναι εξίσου εντυπωσιακό, πανέμορφο! :great:
 
Η φωτογραφία με το Dash είναι φανταστική! :great:
 
Top