Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Aγαπητέ Ιέρρειε, ο αεροπορικός Πολιτισμός στη Γλαροπολιτεία δεν λέει με τίποτα να αφήσει το... Ναυαρίνο της. Σε λίγο, κατά τον Αύγουστο που υπάρχει και μεγάλη ζήτηση μετακινήσεων θέρους, προβλέπω ότι το Caravan της Aeroland θα είναι μία εξαιρετική επιλογή για το εν λόγω δρομολόγιό της. Άντε να παλέψει ίσως -λόγω ζήτησης- και με το J31...

δικός σου
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Το ATH-KLX-ATH με την SEH ; Απο πότε ;

Έχει μία λογική καθώς δεν συμφέρει Α319 για το δρομολόγιο αυτό.........


Πάντως η σύνδεση μεταξύ της Αθήνας με την Καλαμάτα πρέπει να υπάρχει ακόμα και με J41.

Το πλήρωμα πχ η αεροσυνοδός είναι της Α3;
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Η εταιρια ακυρωνει ολες τις πτησεις για Παρισι απο την 11η` Σεμτεμβριου απο Λαρνακα τοσο χαλια πηγαιναν οι κρατησεις???? :wall:



As per 28JUL11 GDS timetable display, Aegean Airlines starting 11SEP11 is canceling Larnaca – Paris CDG service. Currently this route operates 3 times a week with Airbus A320, and it was originally planned to operate as year-round flight.

http://airlineroute.net/2011/07/28/a3-lcacdg-sep11cxld/
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Από 31 Οκτωβρίου το άγονο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα και Σάββατ ως εξής

A3501 MUC-SKG-KLX
A3502 KLX-SKG-MUC
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Με τις πτήσεις από Κω για Μόσχα τι συμβαίνει? Από πληρώτητες? Γιατί το flightstats μία τη βγάζει ακυρώμενη και μία Οκ? Πχ εχθές έβγαζε δύο πτήσεις της Α3 για Μόσχα την μία ακυρωμένη και την άλλη οκ! :?: :?:
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μου εξηγήσει,

α) Τι σημαίνει η καταχώρηση της Aegean Airlines στις πτήσεις προς LXS εδώ: http://www.flightstats.gr/?action=arrivals&port=LXS ; Είναι αυτό που λέμε πτήσεις κοινού κώδικα, πετάει η Olympic με αεροσκάφος της Aegean?

β) Τι μπορεί να σημαίνει η επανεμφάνιση της Λήμνου σαν προορισμός στη φόρμα επιλογής ταξιδιού στη κεντρική σελίδα του site της Aegean http://www.aegeanair.com ? Υπ' όψιν: όταν επιλέξεις τη Λήμνο είτε ως τόπο αναχώρησης είτε ως τόπο προορισμού, αυτόματα εξαφανίζεται η Αθήνα από την αντίθετη επιλογή και τούμπαλιν. Μπορεί να είναι και λάθος του site, δηλαδή;

Πάντως και στο airtickets που έψαξα, "μήπως και", η μόνη πτήση που εμφανίζει καθημερινά εξακολουθεί να είναι της Olympic. Απλά τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι για πρώτη φορά όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, από Νοέμβριο το νησί θα μείνει με μία πτήση καθημερινά, με βάζει σε σκέψεις.
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Αγαπητέ latinsoapsfever, αν υπονοείς πως η Α3 θα ξαναρχίσει τη Λήμνο, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Αν υπονοείς κάτι άλλο μπορείς να το μοιραστείς τώρα...

Αν είχες διαβάσει τα παρεμφερή topics περί συνεργασίας ΟΑ/Α3 θα είχες καταλάβει πως οι δύο εταιρείες συνεργάζοναι απροκάλυπτα με codeshare πτήσεις σε αρκετούς προορισμούς εξωτερικού (direct από ATH) ενώ για τις πτήσεις εσωτερικού, το codeshare ισχύει για connecting σκέλη (και όχι point-to-point). Για παράδειγμα, η Α3 μπορεί να πουλήσει το σκέλος LXS-ATH της ΟΑ εφόσον ο επιβάτης συνεχίζει π.χ. με Α3 για LHR ή HER, αλλά σκέτο το LXS-ATH όχι.

Είναι γεγονός πως η Λήμνος θα μείνει με 1 πτήση τη μέρα από Νοέμβριο, ανάλογες μειώσεις όμως θα υποστούν όπως φαίνεται όλες οι γραμμές εσωτερικού, αφού οι 2 εταιρείες καταλαβαίνουν πως το πράμα δε βγαίνει και μαζεύουν όσο μπορούν το χειμερινό πτητικό πρόγραμμα μειώνοντας τις συχνότητες (μην ξεχνάμε πως η Α3 σταματά και JKH και SMI).
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Δεν υπονοώ τίποτα, αντιθέτως ως "τουρίστας" στο φόρουμ μου φάνηκαν πολύ περίεργα όλα αυτά, για αυτό και ζήτησα τη γνώμη κάποιου πιο ειδικού. Είναι προφανές ότι η Aegean κόβει ό,τι μπορεί να κόψει από δρομολόγια εσωτερικού και η Olympic από εξωτερικού.
Σε ευχαριστώ για την επεξήγηση. Μου πέρασε από το μυαλό αλλά καθώς σκέφτηκα πως αν κάποιος θελήσει να κλείσει εισιτήριο για πτήση με ανταπόκριση μπορεί να το κάνει και αλλού γλιτώνοντας και τα 8 ευρώ "έξοδα συναλλαγής", το απέρριψα. Προφανώς βασίζονται σε αυτούς που δεν θα το σκεφτούν έτσι.
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος πτήσεων και ίσως ορισμένων νέων δρομολογίων;;;
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

IATA":1bsn60qp said:
Από 31 Οκτωβρίου το άγονο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα και Σάββατ ως εξής

A3501 MUC-SKG-KLX
A3502 KLX-SKG-MUC

Από 31/10 η πτήση του Μονάχου επεκτείνεται (μετά την KLX) και στη RHO, τις ημέρες ---45--

Α3501 MUC1020 - 1335SKG1400 - 1510RHO
A3502 RHO1535 - 1645SKG1725 - 1840MUC

p.s. Τα25λεπτα turn-around στο 320 τα αφήνω ασχολίαστα
p.s.2 Ορίστε, χάσατε τη Ryanair αλλά τώρα θα έχετε Aegean για Μόναχο :twisted:
 
Top