Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τέκνον, αφεωνται σοι αι αμαρτίες σου :mrgreen: ωστόσο είμαστε ακόμα off-topic.
Πιστεύεις μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό που λες και που αφορά εσένα, τις ταξιδιωτικές σου συνήθειες και προτιμήσεις, το budget σου, την ευελιξία που ενδεχομένως να έχεις, τον τρόπο και τον χρόνο που κάνεις μια κράτηση, την αφετηρία και τον προορισμό που θέλεις να πας και άλλες παραμέτρους;
Αν είναι να καταθέσει ο καθένας τις εμπειρίες του και την όποια πικρία μπορεί να έχει χαιρετισμούς στον πλάτανο. Αν σου πω ότι εμένα τα αεροπορικά του έτους μου έχουν στοιχήσει ποίο φτηνά από ποτέ (γιατί τα έκλεισα ολα τον Ιανουάριο) θα σε βοηθήσει σε κάτι; η μήπως να βάλω στην εξίσωση τα ακτοπλοϊκά, το ξενοδοχείο, και την χωριάτικη σαλάτα μαζί με τα αεροπορικά; μπορεί να μου πεις, γιατί όχι, όλα από την ίδια τσέπη βγαίνουν.

Αν θέλεις απλά να εκφράσεις την πικρία σου ok, το ακούω, επί της ουσίας όμως δεν υπάρχει απάντηση η μπορεί να ειναι από το ναι μέχρι το οχι. Δεν είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση και δεν αφορούν τους πάντες ολα τα προϊόντα και όλες οι προσφορές. Αν έχω καράφλα και θες να μου πουλήσεις μπικουτί, απλά δεν με αφορά :mrgreen:
Με το καλό την επόμενη και εντός θέματος, καλή συνέχεια.
 
Πιστεύεις όμως ότι όλοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να προπληρώσουν αεροπορικά εισιτήρια για ολόκληρο το χρόνο ώστε να ωφεληθούν από τις χαμηλότερες τιμές; Προφανώς όχι. Ακόμα και όσοι έχουν τα χρήματα, εξαρτώνται ενδεχομένως από υποχρεώσεις και άδειες εργοδοτών. Δηλαδή καλή η συμβουλή, αλλά όχι εφαρμόσιμη στο ευρύ κοινό νομίζω.
 
Εκμεταλλεύεται την κατάσταση της Blue Air η Aegean και προσθέτει νέες πτήσεις :
Λάρνακα (LCA) - Βουκουρέστι (OTP) , από 17 Οκτώβρη 2022 , 2weekly , με Α320
 
:( Ως είθισται, αναμένουμε την ακύρωση του νέου δρομολογίου.
 
Γιατί οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία να διατηρήσει ένα δρομολόγιο εάν δεν έχει επαρκείς αποδόσεις; Για prestige, charity ή για να καλλιεργήσει την αίσθηση μεγαλείου;
Φαίνεται ότι η Α3 και η W6 θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, εάν έχουν διαθέσιμους πόρους. Αν πετύχουν ή όχι, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Οι κανόνες είναι σταθεροί και γνωστοί σε όλους.
Κουβαρντάδες με τα λεφτά των άλλων δεν υπάρχουν.
 
Αλλαγή από χθες για τις πτήσεις A3141 (AXD-ATH) και A3146 (ATH-AXD). Η 146 πλέον αναχωρεί από Αθήνα στις 22:30, και φτάνει στην Αλεξανδρούπολη στις 23:40 (AT76 γαρ). Το αεροσκάφος διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη (νομίζω αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα) και αναχωρεί ως 141 για Αθήνα στις 6:30 (άφιξη στην Αθήνα 7:40). Νομίζω έγινε αυτό λόγω μειωμένης κίνησης στο σκέλος ATH-AXD το πρωί. Το αντίστροφο βραδινό είχε σχεδόν πάντοτε πολύ καλή πληρότητα. Επίσης έχουν επανέλθει και πτήσεις μέσα στη μέρα. Α3142 (ATH-AXD, 09:50), A3143 (AXD-ATH, 11:40), A3144 (ATH-AXD, 17:40 με Α320) και Α3145 (AXD-ATH, 19:15, A320). Η 141 και η 146 είναι μέρα παρά μέρα.

 
Last edited:
Ότι βελτιώνει την διασύνδεση του δικτύου εσωτερικού - εσωτερικού και εσωτερικού - εξωτερικού, με καλύτερες πληρότητες και λιγότερα άδεια σκέλη όφελος είναι. Ας πληρώσουν κανένα ξενοδοχείο, θα το κερδίσουν σε πληρότητες.
Άμα είσαι γενναιόδωρος με τα χρήματα των άλλων, δες τι ωραία είναι :laola:
 
Καλά όλα αυτά που λέτε, αλλά μάλλον τους βγήκαν ακριβά τα ξενοδοχεία, και έτσι από τις 03/10 αλλάζει και πάλι το πρόγραμμα κρατώντας ναι μεν τις επιπλέον 4 πτήσεις την εβδομάδα, αλλά με αναχώρηση στις 06:30 από Αθήνα τελικά!!
 
Φαντάζομαι αγανακτισμένους επιβάτες που η Α3 τους στέλνει μέρα παρά μέρα email αλλαγής πτήσης:bash:
 
Top