Δρομολόγια Olympic Air

Jet Setter":22sncsr0 said:
Πιθανό και το κόψιμο της LCA

Δεν νομίζω. Με το επικείμενο κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών το μερίδιο της Aegean στις πτήσεις προς Λάρνακα θα αυξηθεί. Και είναι προορισμός που ήδη έχει καλές πληρότητες.
 
Βάση θα γίνει η Λάρνακα για την Αιγαίου.
 
IATA/TASOS":1u33hlfe said:
Αν είναι να κλείσει η μία και να μείνουμε με μονοπώλιο, ε καλύτερα να τα συμφωνήσουν που θα πετάει η καθεμία να τελειώνουμε.

Ένα και το αυτό...
 
Καλο θα ητανε να μποικαταρουμε για λιγο διαστημα τις δυο αυτες εταιριες ετσι για να μαθουν πως ειναι να παιζουνε με τα νευρα του κοσμου...

Σοβαρη εταιρια η Olympic Air...Παμε λοιπον ολοι μαζι....Η Ελλαδα ψηλα :banana: :wall:
 
15 λεπτά αναμονή στο τηλ για αλλαγή της πτήσης....Και όλος τυχαίως η αλλαγή 'έγινε σε πτήση της Α3...Σήμερα έβγαλα κ κάρτα miles&bonus..ενώ είχα αντισταθεί πολλά χρόνια... Πού να ξέρα ότι αύριο θα ναι η τελευταία μου πτήση για Λονδίνο με Ο.Α...και θα μείνει μόνο στο Τ2 η φωτογραφία του Α300 της ολυμπιακής δίπλα στο concorde...(δεν ξέρω αν τα χουν βγάλλει αυτά βασικά)
 
Kαλησπέρα. το πάρτυ τέλειωσε...................!
Τώρα θα διώξει τα airbus και θα συνεχίσει τα δρομολόγια της athens..................!
Καλή επιτυχία στην κόντρα με την astra σκληρός ανταγωνισμός......................!
Ντροπή σας......................καλύτερα να αλλάξετε επάγγελμα!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ!
 
SX-Petros":2k7lfdrh said:
Καλο θα ητανε να μποικαταρουμε για λιγο διαστημα τις δυο αυτες εταιριες ετσι για να μαθουν πως ειναι να παιζουνε με τα νευρα του κοσμου...

Σοβαρη εταιρια η Olympic Air...Παμε λοιπον ολοι μαζι....Η Ελλαδα ψηλα :banana: :wall:

Εκτός απο κάποιες πτήσεις εξωτερικού, δε νομίζω να μπορείς να μποικοτάρεις τις εταιρείες. Εκτος αν θέλεις να πάρεις καράβι,τρένο ή ΚΤΕΛ.

Επίσης δε είναι στο όλο παιχνίδι μόνο η ΟΑ αλλά και η Α3, κράξικο για εμένα πρέπει να φάμε και οι δύο.
 
Η Olympic Air είναι απόλυτα εναρμονισμένη στην Ελληνική πραγματικότητα.

Και αλλάζει και βουλιάζει.

Εϊναι δύστυχες το γεγονός ότι δεν μπορείς να την πάρεις πιο σοβαρά με τις ενέργειές της...
 
Aκουσα οτι θα κοψει την πτηση Ξηρομερο-Καματερο. Οχι ρε γαμωτο, και ειχα κανει κρατηση για το Πασχα, φτου να παρει!
Δεν πειραζει ομως, εβαλε την Ρεντη - Παιανια πρωι μεσημερι βραδυ, οπως ΝΤΕΠΟΝ, επιτελους, δεν θα πληρωνω διοδια στην Αττικη Οδο.

Βρε δεν ντρεπονται, εν πασει περιπτωσει, σαν κατοχος μετοχων ΜΙΓΚ να μην μας βαλουν μεσα, τιποτε αλλο. Οσο για τα δικαστηρια, ειλικρινα θα ηθελα να μαθω ποιος συμβουλευει τον κομπουτερακια καινουργιο και ανακυκλωμενο προεδρο. Υπαρχει κανενας εκει μεσα με καθαρο μυαλο, υπαρχει κανενας στο νομικο τμημα της ΜΙΓΚ που πιστευει οτι αυτο το πραγμα ειναι εφικτο, υπαρχει κανενας νομικος εγκεφαλος εκει να τους πει "Που Πατε Ρε Καραμητροι"??
Αναθεμα την ωρα που αγορασα ΜΙΓΚ μερικα χρονια πριν, και τωρα τρωω μπανανα, καλα να παθω.

Ζητω οι Ελληναρες πολυξεροι αεροπορικοι διευθηνταδες, ουτε για ΤΟ ΚΤΕΛ δεν κανουνε τρομαρα τους. Εαν νομιζουν οτι θα ανακαμψουν πετωντας στην Λιβυη, στο Μπαχρειν, και στο Κοσοβο ( λεω τωρα!!!), ενταξει, παω πασο.
 
Top