Δρομολόγια Olympic Air

Φυσικά και μπορούν να γίνουν ενδιάμεσα δρομολόγια. Απλώς δεν θα μπορούν να πωλούνται εισητήρια μεταξύ των νησιών. Το αν θα είναι οικονομικά εφικτό αυτό, είναι άλλο θέμα...
 
Κοβεται και η 928 (τελευταια απο Αθηνα για Θεσσαλονικη). Τη δινουν στη Cyprus :shock:

Μην πετατε με Cyprus...τη χρησιμοποιυν για να φαινεται οτι υπαρχει ανταγωνισμος. Μολις γινει η συγχωνευση θα πληρωνουμε 500 ευρω να πεταξουμε για ΑΘηνα-Θεσσαλονικη... :wall:
 
Στα πλαίσια της διαρκούς "Εξυγίανσης,Ανάπτυξης και Αναγένησσης Ενός Μύθου" (της OΛΥΜΠΙΑΚΗΣ) ΑΠΟ ΤΗ MARFIN ΚΑΙ ΤΗΝ AEGEAN,τη χειμερινή περίοδο η εταιρεία δε θα πετάει στη Ρόδο.
THE REBIRTH OF A LEGEND, BY MIG,AEGEAN AIR AND CHATZIDAKIS.
Στα πλαίσια δε του Υγιούς Ανταγωνισμού,η Aegean Airlines δε θα πετά στη Κω και στην Αλεξανδρούπολη.
 
Θα πετάει στη Ρόδο, απλά το δίνει πλέον μέσω ΑΟΚ. Ευρώπη :banana:

ΥΓ
Θα δώσει στην Κάρπαθο τα 700/1 κτλ? :twisted:
 
Ναι,σωστά:Η OLYMPIC AIR ΔΕΝ θα πετά από την Αθήνα στη Ρόδο το χειμώνα.
Το Πάρτυ Τελείωσε!
 
Δηλαδή για να πετάξει κάποιος για Καστελλόριζο πρέπει να πάει με 2 εταιρείες; Τους βλέπω να κόβουν και τα υπόλοιπα μεγάλα αεροδρόμια.
 
Aν παραμείνει έτσι η κατάσταση, τον χειμώνα θα έχουμε μάχη για την κατάταξη στις προσφερόμενες θέσεις στη Ρόδο, Ολυμπικ Ρέτζιοναλ βέρσους Σκάι Εξπρές :cool:

mxnk":ghqoeud2 said:
Δηλαδή για να πετάξει κάποιος για Καστελλόριζο πρέπει να πάει με 2 εταιρείες; Τους βλέπω να κόβουν και τα υπόλοιπα μεγάλα αεροδρόμια.
Όχι απαραίτητα, θα μπορείς να πετάς με Ολύμπικ Ρέτζιοναλ ΑΤΗ-ΑΟK-RHO-KZS, αρκεί να ανοίξουν τα κονέξιον για το ATH-AOK-RHO και φυσικά να προσαρμόσουν ανάλογα το RHO-KZS. Πάντως ακόμη και σήμερα μέσω του σάιτ της ΟΑ δεν υπάρχει δυνατότητα ΑΤΗ-RHO-KZS, πρέπει να τα βγάλεις χωριστά...
 
Kαλημερα σε ολους σας....παιδια να ρωτησω κατι ? διοτι εγω δεν ξερω και πολλα....ο Ολυμπιακη απο οτι βλεπω στο προγραμμα για το χειμωνα που εχουν ανεβασει δειχνει κομμενη την Ροδο την Κεφαλονια και καποια στιγμη τη Λημνο με δυο πτησεις την εβδομαδα ....θελω να πιστευω πως δεν εχει κανει σωστη ενημερωση επειδη ειναι νωρις ....και καλα η Ροδο παει και η Aegean ,η Κεφαλονια τι θα γινει η στη Λημνο η δυο πτησεις ειναι αρκετες ....ξερετε κατι ???????????
 
Τελικα φιλοι μου, τα δρομολογια της Κεφαλονιας φορτωθηκαν ,ειναι τεσσερις φορες την εβδομαδα ,συνδιασμενα με το αγονα της Ζακυνθου, πολυ απλα ,ΟΑ 076 ΓΙΑ Ζακυνθο και Κεφαλονια και επιστροφη παλι μεσω Ζακυνθου πτηση ΟΑ 077 Και φυσικα χωρις να μπορει να χρησιμοποιηση κανεις το σκελος μεταξυ των δυο νησιων μιας και ειναι παλι αγονη γραμμη που την εκτελη η Sky Express...τωρα μενει να δουμε τα δρομολογια της Λημνου.....
 
Έχει κάποιο πρόβλημα η ΟΑ319 ή το fr24; Φαίνεται ότι πήγε μέχρι Σαμοθράκη, γύρισε Αθήνα και τώρα ξανανεβαίνει το Αιγαίο ή έτσι τουλάχιστον φαίνεται :with:
 
Top