Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Οπως ξαναειπαμε η εταιρεια αρχιζει πτησεις απο Λονδινο Γκατγουικ και στην Λαρνακα 4 φορες την βδομαδα(Τριτη-Τεταρτη και Παρασκευη με Κυριακη)για πρωτη φορα.Πιστευω θα χτυπησει πολυ τις Κυπριακες Αερογραμμες γιατι υπαρχουν ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορες στις τιμες τους.Αν και μερικες φορες πλησιαζει πολυ στην τιμη των Κυπριακων Αερογραμμων ελπιζω να βαλουν νουν οι βολεμενοι των Κυπριακων :p και επιτελους να χαμηλωσουν τα ναυλα γιατι δεν τους βλαιπω καλα!!!!!!!!!!!!!!!!! :rant: :rant:

Αν η CY χαμηλώσει τα νάυλα και στα δρομολόγια προς UK τότε θα ζήσουμε την κατάρρευση και των Κυπριακών. UK και GR είναι οι πιο (αν όχοι οι μόνοι) κερδοφόροι προορισμοί.

Συγνωμη αλλα σε ποιους αλλους προορισμους χαμηλωσε τις τιμες και δεν το ξερω?????? :rolleyes:

Αν και off topic, μιλάω για μια πενταετία πριν και συγκεκριμένα για τα δρομολόγια προς Ελληνικά Αεροδρόμια. Τότε το φοιτητικό εισητήριο ήταν 110 λίρες. Τα normal 140 λίρες. Ε τώρα οι τιμές είναι χαμηλότερες

Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βερολίνο γίνεται καθημερινό τη θερινή περίοδο. Από 24 Μαίου προστίθεται η Κυριακή και από 13 Ιουλίου Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή..έτσι την υψηλή σαιζόν το πρόγραμμα θα είναι το παρακάτω

SKG-SXF
1,3,5 17:15-18:45
2,4,6 19:25-20:55
7 10:55-12:25

δυστυχώς το δρομολόγιο του λονδίνου παραμένει το ίδιο(4w) με την "βολικότατη" αναχώρηση απτο Γκατγουικ στις 05:50 (all zombie-pax on board)

Την παρασκευή,πρωτομαγιά, την κάνω με easy για Λονδίνο. Επειδή είναι το πρώτο ταξίδι μου με α/φος της easyjet, ξέρει κανείς να μου πει στο Α-319 της εταιρείας ποια σειρά έχει περισσότερο legroom?..Εκτός από την 1η φυσικά. Ή είναι όλες το ίδιο?

Εγώ στο A319 της Easy προτίμησα την 1Α η οποία ειναι ακριβώς δίπλα από την πόρτα και χωρίς διαχωριστικό και απόλαυσα το ταξίδι! Δεν ξέρω πως είναι οι θέσεις στην έξοδο κινδυνου.

και η θεση στην εξοδο κυνδινου εχει σχετεικα καλο legroom

spotterakis":2lroerlz said:
Δημοσίευση από spotterakis την Χθες, 23:07
Την παρασκευή,πρωτομαγιά, την κάνω με easy για Λονδίνο. Επειδή είναι το πρώτο ταξίδι μου με α/φος της easyjet, ξέρει κανείς να μου πει στο Α-319 της εταιρείας ποια σειρά έχει περισσότερο legroom?..Εκτός από την 1η φυσικά. Ή είναι όλες το ίδιο?

Φίλε spotterakisέκανα πρόσφατα το ίδιο ταξίδι με τη eazyjet. Όσον αφορά το θέμα της θέσης το πολύ χρήσιμο seat guru (http://www.seatguru.com/airlines/easyJe ... s_A319.php) μου πρότεινε τις σειρές 10 &11. Προσωπικά [επιλέξαμε τις θέσεις 11e &11f. Ομολογουμένως είχαμε πολύ καλύτερο leg room και είχαμε ένα άνετο ταξίδι.
Πως σκοπεύει να πας στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο? Το Gatwick Express το οποίο σε αφήνει στον σταθμό Victoria είναι αρκετά ακριβό και κοστίζει γύρω στις 30 λίρες το άτομο (εάν θυμάμαι καλά). Βέβαια είναι η μοναδική σου επιλογή για την επιστροφή λόγω της πολύ πρωινής ώρες της πτήσης.
Εγώ προσωπικά επέλεξα να πάρω το easybus το οποίο σε αφήνει σε μια στάση του μέτρο κάπου στο δυτικό Kensington.
Είναι πολύ βολικό και κοστίζει μόλις 2 λίρες ( εάν το κλείσεις από το site της eazyjet)
Το οξύμωρο είναι ότι εάν κόψει εισιτήριο στο desk της easybus θα πληρώσεις 5 λίρες και εάν το κόψεις μέσα στο λεωφορείο θα πληρώσεις 10 λίρες!!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα. Καλό ταξίδι.

Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες...εάν προλάβω το πρώτο μπούγιο στο αεροπλάνο θα προτιμήσω τις 10 ή 11 αν και σε αυτές δεν εχεις θέα..Tristar στο seat guru λέει ότι οι θέσεις στα Α-319 της easy είναι non-reclinable :shock: Αντιγράφουν την FR? Και τι προσφέρει αυτό στην εταιρεία δεν καταλαβαίνω?

Όσο για το λεωφορείο της easy κοστίζει 2 λίρες από το site αλλά με πιστωτική δεν χρεώνεσαι άλλα 7-8 ευρώ χρήση? Και πόση ώρα κάνει να φτάσει από το Gatwick στο Λονδίνο, θυμάσαι?