Easyjet

Στα 16 ευρώ πήγε η χρέωση της πιστωτικής στην Easy και η βαλίτσα σε μερικά δρομολόγια ανέβηκε ξανά από 30 σε 34Ε..Κατα τ'αλλα δεν ανεβάζουν τον επίναυλο καυσίμου..Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν έχουν σταθερή χρέωση όσον αφορά τις βαλίτσες και παίζουν τα fees ανάλογα με το που πετάς..π.χ. πιο υψηλά για Λονδίνο,Παρίσι απ'ότι για Μιλάνο..

Γειά σας
θα ήθελα να θέσω μία ερώτηση σχετικά με τις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων.Για παράδειγμα, το χαρτί μου λέει οτι η αναχώρηση γίνεται στις 10 το πρωί και φτάνω στις 11 μιση.Ωρα Ελλάδος ή Γερμανίας? γιατι μ ρωτάνε τι ώρα θα φτάσω κ δν ξέρω τι ώρα να τους πω.και μετά στο γυρισμό, οτι έχω αναχώρηση απο γερμανία στις 06:00.ώρα Γερμανίας?
:oops:

Όλες οι ώρες είναι πάντα τοπικές του αεροδρομίου άφιξης ή αναχώρησης, άρα ναι, ώρα Γερμανίας.

Ουφ....ευχαριστώ πολύ :)

spotterakis":3j7b8in2 said:
Στα 16 ευρώ πήγε η χρέωση της πιστωτικής στην Easy και η βαλίτσα σε μερικά δρομολόγια ανέβηκε ξανά από 30 σε 34Ε..Κατα τ'αλλα δεν ανεβάζουν τον επίναυλο καυσίμου..Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν έχουν σταθερή χρέωση όσον αφορά τις βαλίτσες και παίζουν τα fees ανάλογα με το που πετάς..π.χ. πιο υψηλά για Λονδίνο,Παρίσι απ'ότι για Μιλάνο..
Γιατι στον ασχετο αλλιως φαινεται στο ματι το 30 αλλιως το 34. Ειδικα οταν σου λεει και μισοτιμης.

Ισχύει ότι σε μερικές πτήσεις προσφέρουν 3-4 ροφήματα των Starbucks;

ισχύει, μην φανταστείς όμως τίποτα barristas να στο φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή το ρόφημα που θα παραγγείλεις. Φαντάσου το περισσότερο ως κάτι σαν instant coffee.

Οικονομικά αποτελέσματα 6μήνου για την εταιρεία. Αρνητικά μεν, αναμενόμενα δε.

Εν τω μεταξύ, το 200o ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Airbus ετοιμάζεται στο Αμβούργο.

Πάνω απο 30 ακυρωμένες πτήσεις και για easyjet εξαιτίας της ηφαιστιακής τέφρας.

Προσεκτικά εξετάζει τις μελλοντικές της επιλογές η εταιρεία. Ανάπτυξη, στόλος, κόστος, όλα στο μικροσκόπιο. Ενδιαφέρουσα «μίνι» συνέντευξη από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της easyJet, Carolyn McCall.