Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα ξημερώματα... Αλίμονο. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο όταν υπάρχει πλήρης αδιαφορία και παντελής έλλειψη φύλαξης... Μη συνεχίσω...:mad:
 

Attachments

  • IMG_2592.JPG
    IMG_2592.JPG
    176,9 KB · Προβολές: 141
Τόσο ζ@α να μην πω τίποτα χειρότερο!!
 
Σήμερα ξημερώματα... Αλίμονο. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο όταν υπάρχει πλήρης αδιαφορία και παντελής έλλειψη φύλαξης... Μη συνεχίσω...:mad:
Αγαπητέ GP 707, δεν είναι θέμα φύλαξης. Ο άνθρωπος μπήκε σαν κύριος με το αυτοκίνητό του από μία πύλη, έφτασε ως εκεί, άνοιξε με τα κλειδιά του, πάρκαρε το αυτοκίνητο, έκανε τη χειροτεχνία του χωρίς να βιάζεται. Τί κάνει νιάου στα κεραμίδια;
 
Ειδοποιήθηκε (μέσω τρίτου φίλου) το πολκεοα το οποίο ειδοποίησε τη Lamda και έστειλε τον security. Σύμφωνα με το πολκεοα, το graffiti είχε γίνει την προηγούμενη μέρα από άγνωστο, το είδε κάποιος απέξω που ενημέρωσε το πολκεοα το οποίο διαμαρτυρήθηκε στη Lamda. Σύμφωνα με τη Lamda τον τύπο που είδα εγώ τον έστειλε η Lamda να προσπαθήσει να αφαιρέσει το graffiti ( το οποίο είχε γίνει την επόμενη μέρα). Έχει μια λογική αν δει κανείς ότι όντως μπήκε με το αυτοκίνητο του μέχρι τα αεροπλάνα και άνοιξε και την πύλη στο συρματόπλεγμα. Το πολκεοα κατηγορεί τη Lamda για μη επαρκή φύλαξη και για για τη μη χορήγηση άδειας εισόδου στους ανθρώπους του πολκεοα.
Τώρα, τι από αυτά ισχύει δεν ξέρω. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και είναι ελεεινό.
 
Το πολκεοα κατηγορεί τη Lamda για... για τη μη χορήγηση άδειας εισόδου στους ανθρώπους του πολκεοα.
Νομίζω ότι ως προς αυτό έχουν δίκιο. Η Lamda στις φυλάξεις είναι ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στις κότες, δηλαδή οι βλαμμένοι σεκιουριτάδες κάνουν τον Ράμπο στους άσχετους (δικαιολογία, και καλά, Health & Safety) και την κότα στους παραβατικούς (δεν είδα, δεν άκουσα).
 
Κατά έναν περίεργο λόγο το 747 είναι πεντακάθαρο σήμερα το πρωί. Σημειωτέον ότι χθες το απόγευμα κατά τις 16.00 τα γκράφιτι ήταν κανονικά στο αεροπλάνο. Αφού κατά τις 17.30 νυχτώνει και αφού σήμερα έβρεχε συνέχεια υπολογίζω ότι δεν πήγε κάποιος να το βάψει αλλά ο τύπος που έκανε τα γκράφιτι έβαλε... νερομπογιές οι οποίες έφυγαν εντελώς με τη βροχή.
Πάλι καλά...
 
Θα σε παρακαλούσα μόνο για μία φωτογραφία από εκείνες τις καλλιτεχνικές τις κοντινές που ανεβάζεις για να καταλάβω τι ακριβώς έχουν κάνει.
 
Εννοείς με το γκράφιτι ή τώρα που έχει φύγει; Γιατί τώρα είναι σα να μην έγινε ποτέ τίποτα.
 
Πήγα σήμερα το πρωί στην φυλασσόμενη είσοδο για εργασίες στα αεροπλάνα αλλά δεν μού επέτρεψαν την είσοδο παρά το τυπικό αίτημα τού ΠΟΛΚΕΟΑ. Περνούσαν ελεύθερα όλοι οι αργόσχολοι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους για να επισκεφθούν το φουτουριστικό κατασκεύασμα τής «Ελληνικόν» χωρίς άδεια. Το πρωί είχε επιτραπεί η είσοδος στα αεροπλάνα σε συνεργείο κινηματογραφικό αλλά σε μένα ο αρχιφύλακας είπε όχι. Για να δούμε και την αισιόδοξη πλευρά, με γλύτωσαν από τεσσάρων ημερών κόπο. (Γι αυτό βιαζόντουσαν να τα σβήσουν, για να μην εκτεθούν, χα! χα!)
ΥΓ. Τα γκράφιτι τα έχουν μεν σβήσει αλλά φυσικά έχουν πάρει τόπους-τόπους και το μπλε και το άσπρο έτσι ώστε να χρειάζεται ακόμα ένα πέρασμα. Δεν πειράζει, μπορούν και μόνοι τους. (Τώρα ας καλύψουν και τις εξόδους κινδύνου τού Β737 για εξάσκηση). Ας είναι καλά!
 
Last edited:
Top