Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
http://www.youtube.com/watch?v=9DAP1S3Ce9s

Ποιος είπε ότι τα παροπλισμένα αερόπλανα της ΟΑ δεν προσφέρουν έργο???

Τουλάχιστον βγάζει κάτι το ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. μπας και συντηρηθούν αυτά τα αεροπλάνα? Η μιλάμε για «μάντρα-πήδα» για να γίνει το βίντεο? :p

Edited: Μεταφέρθηκε
 
Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει το παραπάνω βίντεο (από κάθε άποψη)...
 
:D :D :D :D :D
Ýëåïò!
Âñå ôçí åëåíßôóá...
ÊáëÜ ðïéïò âëÜêáò óêÝöôçêå íá êÜíåé ôá 727 videoclip ãéá ôñáãïýäé Ýôóé ðùò åßíáé?
 
Μία απορία, που ίσως χαρακτηριστεί αφελής...Υποθέτωντας οτι κάποια στιγμή θα πρέπει να μετακινηθούν τα αεροσκάφη απο εκεί, κ ειδικά το 747...ΠΩΣ θα γίνει αυτό? Δυσκολεύομαι να φανταστώ ένα 747 ρυμουλκούμενο στην Βουλιαγμένης...
 
Το αποσυναρμολογείς και το παίρνεις πάνω σε νταλίκα. Πως είναι αυτά που έχουν για να φέρνουν αυτοκίνητα; Ε, απλώς δεν έχει 2 ορόφους και είναι μεγαλύτερο
 
Η εγκατάλειψη της ιστορίας της ΟΑ σε αυτό το χάλι, μόνο θλίψη προκαλεί. Το κράτος τι κάνει, το μόνο που θέλει πραγματικά είναι να πουλήσει την εταιρεία. Τι να πω ρε παιδιά, ντροπή και αίσχος...Επι την ευκαιρία ηθελα να ρωτήσω πόσα και ποιά a/c της ΟΑ σαπίζουν στο LGAT
 
Χωρίς να παραγνωρίζω τις ευθύνες του "Κράτους" (εξ άλλου το "κράτος" είμαστε ΟΛΟΙ εμείς ) , αυτά είναι τα αποτελέσματα της έλλειψης κουλτούρας-παιδείας-σεβασμού που έχει η πλειονότητα των συμπατριωτών μας προς οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία.

Υπάρχουν μόνο μερικές ηρωικές προσπάθειες κάποιων που από αγάπη και χόμπι συντηρούν παλιά αυτοκίνητα , πλοιάρια και (ίσως...) αεροπλάνα.......

Δεν υπάρχει στην χώρα μας ΚΑΝΕΝΑ μουσείο τεχνολογίας (παλαιοί υπολογιστές , υφαντήρια , κονσερβοποιητικών μηχανών κλπ κλπ) και δεν υπάρχει και αντίστοιχο ενδιαφέρον για να δημιουργηθεί.

Τα ΜΜΕ και οι , κατά τά άλλα λαλίστατοι περί παντός του επιστητού , δημοσιογράφοι δεν προωθούν την τεχνολογική παιδεία πιθανότατα γιατί δεν "πουλάει" η γιατί δεν φέρνει "ψήφους" στους εκλεκτούς τους πολιτικούς , ή γιατί απλούστατα είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι και τεχνοφοβικοί.


Αυτό είναι το περιβάλλον σήμερα στην Ελλάδα και δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για βελτίωση. :( :( :( :(


Φιλικά
aas59


Edit : παιδία=παιδεία......
 
aas59":1h4k4pcs said:
Τα ΜΜΕ και οι , κατά τά άλλα λαλίστατοι περί παντός του επιστητού , δημοσιογράφοι δεν προωθούν την τεχνολογική παιδία πιθανότατα γιατί δεν "πουλάει" η γιατί δεν φέρνει "ψήφους" στους εκλεκτούς τους πολιτικούς , ή γιατί απλούστατα είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι και τεχνοφοβικοί.
Ε όχι να μας φταίνε οι δημοσιογράφοι για την (ανύπαρκτη) τεχνολογική μας παιδεία και για το ότι τα Boeing σαπίζουν στο LGAT.
Όταν μιλάμε για παιδεία (με "ει" και όχι με "ι"), καλό είναι να αναζητάμε ευθύνες στο αρμόδιο υπουργείο και όχι στα ΜΜΕ και στους (τεχνοφοβικούς όπως τους αποκαλείς) εκπροσώπους τους.
Ας ψηφίζαμε ένα κόμμα το οποίο στο πρόγραμμά του θα περιλάμβανε την αξιοποίηση των συγκεκριμένων -παροπλισμένων στο LGAT- αεροσκαφών, ή αυτό το οποίο θα υποσχόταν την κατασκευή μουσείου τεχνολογίας.
Ας αποδίδουμε τις ευθύνες σε αυτούς που πρέπει και όχι σε άσχετους, γιατί έχω την αίσθηση ότι εσκεμμένα δημιουργείται από τους πραγματικούς υπεύθυνους η εντύπωση ότι "φταίνε οι δημοσιογράφοι", έτσι ώστε να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους οι ίδιοι οι φταίχτες.
 
aas59":n8w6qkdi said:
Τα ΜΜΕ και οι , κατά τά άλλα λαλίστατοι περί παντός του επιστητού , δημοσιογράφοι δεν προωθούν την τεχνολογική παιδία πιθανότατα γιατί δεν "πουλάει" η γιατί δεν φέρνει "ψήφους" στους εκλεκτούς τους πολιτικούς , ή γιατί απλούστατα είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι και τεχνοφοβικοί.

Αυτό είναι το περιβάλλον σήμερα στην Ελλάδα και δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για βελτίωση. :( :( :( :(

Αϊντε αϊντε!!! Πως λέμε για όλα φταίει ο δήμαρχος, έτσι και όπου θέλουμε φταίνε οι δημοσιογράφοι! Και αυτοί που δεν θέλησαν ποτέ να μάθουν "γραμματα" και για τις προσωπικές τους επιλογές ή και για την βλακεία που δέρνει τις αποφάσεις τους όποιοι και αν είναι αυτοί συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών, μήπως και γι αυτό φταίνε οι δημοσιογράφοι? Μα τι λέω! Και βέβαια φταίνε ε? Έλεος φίλε aas59! Ας είμαστε λίγο λογικοί κακό δεν κάνει! :mrgreen:
 
Αγαπητοί Fotis ( χρόνια πολλά για την γιορτή σου από σήμερα :mrgreen: ) και Socrates ,

Το να απομονωθεί μία παράγραφος και να διαφωνήσετε (ζητώντας και έλεος μάλιστα !!!) ας πούμε πως είναι θεμιτό.....

Δεν είναι όμως θεμιτό να αλλάζετε την ουσία του μηνύματος .
Το μήνυμα αναφέρεται ξεκάθαρα στην έλλειψη κουλτούρας των συν-Ελλήνων και στα αποτελέσματά της.

Αν εσείς θεωρείτε ότι οι έχοντες την ενημέρωση (και κατά συνέπεια την διαμόρφωση της κοινής γνώμης) ΜΜΕ και οι περί αυτά άνθρωποι έχουν κάνει κάτι για την αλλαγή αυτής της κατάστασης τότε δέχομαι τις αντιρρήσεις σας.
Προσωπικά θεωρώ ότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ δημοσιογράφοι έχουν ασχοληθεί με τέτοια θέματα ( Π.Χ Κώστας Καβαθάς) και αυτό γιατί έχουν μέσα τους το "μεράκι" και τον σεβασμό στην τεχνολογία με όλες της της μορφές.

Επειδή όμως αυτό που βλέπουμε (και διαβάζουμε ) είναι η παρουσίαση της κάθε ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ που θεωρείται "ΕΘΙΜΟ" αφιερώνοντας κάθε χρόνο δεκάδες σελίδες και ώρες αντιστοίχως στις εφημερίδες και τα κανάλια ενώ ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κάνει κάποια νύξη για αυτά τα θέματα , εμένα με κάνει να καταλήγω σε διαφορετικό από σας συμπέρασμα.
 
Top