Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Hastaroth":2ky1egj9 said:
Μήπως θά έπρεπε νά τό υποψιαζόμαστε όμως;...

Φοβάμαι ότι έχει περάσει πλέον το στάδιο των υποψιών και μπαίνουμε στο στάδιο της βεβαιότητας.........
 
GP707":14yyvhuo said:
Μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία λέει ότι το γκράφιτι στο 747 έγινε κατόπιν άδειας του ΠΟΛΚΕΟΑ :wall: , από τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες γυρίσματος μιας νέας ελληνικής σειράς. Αν και δεν θέλω να πιστέψω ότι φτάσαμε μέχρι εκεί, μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί.
Οι ίδιες πηγές λένε ότι η εν λόγω ελληνική σειρά είναι το "Γ4" που προβάλλεται στον Alpha κάθε Τρίτη βράδυ. Αν λοιπόν ισχύουν όλα αυτά, θα τα δούμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια... :rolleyes:
 
Χίλια μπράβο σε αυτόν το λεβέντη.......Στό σπίτι του θα του άρεσε να μπούμε και να κάνουμε το ίδιο....????
Εύγε παλικάρι μου....Εύγε "κύριε" μακάκα.... :evil:
 
ειναι τραγικο...
και απο οτι εχουμε καταλαβει, τετοια περιστατικα συμβαινουν παρα πολυ συχνα με τους αναλογους βανδαλισμους...θυμωνω γιατι σκεφτομαι ποσος κοσμος θα ηθελε να επισκευτει το συγκεκριμενο αεροπλανο αν γινοταν μουσειο. θυμαμαι μικρος ποσο ηθελα να μπω σε ενα απο αυτα και τωρα το βλεπω να σαπιζει πισω απο το συρματοπλεγμα, να το σπανε οποιοι γουσταρουν και για τον κοσμοσ που πραγματικα θελει να το δει να ειναι αδυνατο... :wall:
 
Παιδια μην συγχυζομαστε ολα αυτα περι μουσειων και τα λοιπα ειναι ονειρα θερινης νυχτος. Δυστυχως λυπαμαι που το λεω αυτο ιχυει η φραση "στην ελλαδα ζουμε" για μια ακομη φορα. Η μοιρα αυτο το αεροπλανων τελικα πρεπει να ειναι scrap :( :wall: :evil:
 
για τα 732 και 727 συμφωνω, ειναι σε απελπιστικη κατασταση που κανουν σκραπ απο μονα τους πλεον, ΟΜΩΣ το 747 μπορει και πρεπει να σωθει.
 
Τα 727 και 737 σε όσο κακή κατάσταση κι αν είναι μπορούν να σωθούν και να συντηρηθούν.
Το 747 λόγω μεγέθους και βάρους ακόμα κι αν βρεθούν τα χρήματα (που δεν υπάρχει καμμία περίπτωση) είναι αδύνατον να σωθεί σε αεροδρόμιο που δεν υπάρχει υπόστεγο και ειδικές σκαλωσιές για να μπορέσει έστω και να βαφτεί. Το μέλλον του δυστυχώς είναι προδιαγεγραμμένο...
 
Ολα τα αφ ειναι σε αναστρεψιμη κατασταση αρκει καποιοι να δειξουν τολμη για αυτο που επρεπε να εχει γινει εδω και πολλα χρονια.
 
Ωστε το τελευταιο κατορθωμα ηταν να κανουν γκραφιτι στο 747....Κριμα.Το ειδα και δε μπορω να καταλαβω πως μπορει ο καθενας να μπαινει και να κανει οτι θελει!Αν παω σημερα θα βγαλω καποια φωτογραφια,δε πιστευω χριστουγεννιατικα να το καθαρισει κανενας,και δε νομιζω οτι οι τυποι του ΠΟΛΚΕΟΑ θα επεφταν σε τετοια αναγκη για χρηματα ωστε να βεψουν ΑΥΤΟ το αεροπλανο.Κριμα το αεροπλανο που οταν το ζητησε η Boeing με μια πολυ συμφερουσα προταση η διοικηση αρνηθηκε...Το ξαναεφτιαχνε ολο εσωτερικα απο την αρχη(κατι τετοιο θα εκανε)και θα ηταν σα καινουριο με λιγοτερα λεφτα απο το Α340 η θα μπορουσε να διατηρηθει εστω στο στολο και με τα Α340 ωστε να πεταει ενα αεροπλανο θρυλος και οχι να ειναι σε αυτο το σημειο και να σαπιζει...
 
Top