Εισιτήριο τελευταία στιγμή!!!!!!

tsepeto

Low-Cost-Class-Member
Καλημέρα σε όλους. Μου έτυχε εντελώς ξαφνικά μια ευκαιρία να ταξιδέψω στην Αιγυπτο.. Το πρόβλημα είναι οτι δέν είχα διαβατήριο νέου τύπου, χθές έκανα αίτιση στην αστυνομία και μου είπαν οτι το παραλαμβάνω σε 4 - 6 εργάσιμες ημέρες.... Η πτήση μου (άν ποτε γίνει) είναι για την άλλη Πεμπτη.....σε μία εβδομάδα δηλαδη. Τα πράγματα είναι οριακά.. Σκέφτομαι τι να κανω με τα εισιτήρια. Να τα βγάλω και ότι γινει; με το ρίσκο βέβαια να χάσω καποια χρήματα; ή μπορω να κάνω κάποια κράτηση χωίς να τα πληρώσω και να τα αγοράσω τελευταία στιγμή;;;; Ούφ σας είπα τον πόνο μου και αλάφρωσα!!!!!! Άν κάποιος είχε παρόμοια εμπιρεία και μπορεί να με συμβουλέψει - βοηθήσει θα μου ήταν ιδιέτερα χρήσιμο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά κ καλή σας μέρα κ πάλι.

tsepeto":2el9q8wv said:
ή μπορω να κάνω κάποια κράτηση χωίς να τα πληρώσω και να τα αγοράσω τελευταία στιγμή;;;;

Μίλα με τον πράκτορά σου.
Νομίζω πώς αυτό γίνεται .

enas filos mou eixe vgalei ta eishthria kai phge na bgalei diabathrio kai enw tou eipan mia ebdomada(afou tous exhghse oti eixe bgalei ta eishthria)telika to phre se 2 evdomades!!!!kai otan tous eipe malista "xreiazomai to diabathrio amesa giati 8a taxidepsw kai exallou sas to eixa pei kai desmeuthka oti ontws 8a to exete etoimo se mia evdomada"tou eipan na allaxei thn pthsh tou!!!kai thn allaxe...parolh th fasaria pou tous ekane!ellada einai edw,alla leme kai alla kanoume,mhn pareis to risko,kata th gnwmh mou panta! :)

Συνήθως σε σχετικά ακριβούς ναύλους επιτρέπονται κρατήσεις με περιθώριο να εκδοθεί το εισιτήριο αργότερα. Αν θέλεις στείλε μου πμ για λεπτομέρειες.

Φίλοι μου τελικά μιά χαρά τα πράγματα. Το διαβατήριο βγήκε μέσα σε 2 ημέρες οπότε κ το εισιτήριο βγήκε καονικά. Ευχαριστώ όλους για τισ συμβουλέσ σας.

Φανταστικη η Αιγυπτος. Απο την ιστορικη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αλεξανδρεια, το χαοδες Καιρο, τα γαλαζια νερα της ερυθρας, το ιερο ορος του Σινα με το ελληνικο μοναστηρι της Αγιας Εκατερινης μεχρι τις μαυρες η ασπρες ερημους...
Θα ξαναπηγαινα χωρις δευτερη σκεψη.

μιάς και έχεισ πάει φίλε Βασίλη δεν μου λές και τί πρέπει να προσέξω........Για να είμαι ειλικρηνής λιγάκι με έχουν φοβήσει.. μία με το φαϊ μία με το Νερό κτλ.....Ευχαριστώ

Σχετικά τελευταία στιγμή.. Ψάχνω εισιτήριο για τον πατέρα μου, MUC-ATH για 31.3 η 1.4 και ΑTH-MUC στις 14 η 15 η 16.4. Eπείγει!

:thx: in advance

OA booking μέσω opodo.de

01 April 2007 OA178
15 April 2007 OA179

με το κουπόνι Amazon07 --> 312,77 EUR!

Επίσης αν είναι flexible με AZ

02 April 2007 AZ 443|730
16 April 2007 AZ 719|438

μέσω alitalia.com --> 248,31 EUR

Κοίτα Ακη, είχα βρει με Α3 στα 278,- αλλα υπέθεσα ότι ίσως υπάρχει κάτι πιο φθηνό.. ;) Ο,τι βρείτε μπορείτε και με PM για να μη το παραμαμησουμε εδώ..

:thx: