ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ IPMS

phantomas

First-Class-Member
Εγγραφή
28/07/2003
Μηνύματα
800
Likes
1
Περιοχή
Athens
Η έκθεση φέτος γίνεται στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.
ώρες:
ΠΕ-ΠΑ: 17:00 - 21:00
ΣΑ: 10:00 - 21:00
ΚΥ: 10:00 - 18:00
 
ο 28ος Ετήσιος Διαγωνισμός - Εκθεση Πλαστικομοντελισμού της IPMS Ελλάδος (International Plastic Modelers Society - Διεθνής Ένωση Πλαστικομοντελιστών), θα γίνει από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2009, στον πολυχώρο "Απόλλων" στον Πειραιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο link της αφίσας:
http://i92.photobucket.com/albums/l34/s ... poster.jpg
 
IPMS Hellas":1cth9jbj said:
Σημαντική Ανακοίνωση:
Για λόγους ανωτέρας βίας και υπεράνω των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της IPMS Hellas, o 34oς Διαγωνισμός - Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις ίδιες ημερομηνίες (1-4/10/2015) στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο Γήπεδο Ξιφασκίας (αντί για το Γήπεδο Χόκεϊ όπου είχε αρχικά ανακοινωθεί) Στους χώρους της Ξιφασκίας θα γίνουν και όλες οι παράλληλες δραστηριότητες που είχαν αρχικά ανακοινωθεί με το ίδιο χρονοδιάγραμμα.
Χάρτης πρόσβασης

ΕΠΕΙΓΟΝ: Την τελευταία στιγμή άλλαξε η τοποθεσία της έκθεσης, θα γίνει πάλι στο Ελληνικό αλλά στο κτίριο της ξιφασκίας. Ίδιες ημέρες και ώρες. Δείτε τον χάρτη παραπάνω για πρόσβαση.

LAT/LON : 37.894320, 023.724235
 
Αν ειναι ακομα εκει τα βλήματα που φοράνε στολές Γερμανών αξιωματικών του Β´ΠΠ και σε υποδέχονται στην είσοδο, να μου το πείτε να παρά μείνω χαρούμενος που δεν εχω ξαναπατησει εδω και 3 χρονια.
 
Βλέποντας στο site ότι οι ώρες για το κοινό είναι 12.00-21.00 την Πέμπτη, πήγα σήμερα στις 12.30 και με απογοήτευση είδα μια... εντελώς κενή αίθουσα. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως παρά μόνο μια υποτυπώδης γραμματεία υποδοχής. Κοιτάζοντας λίγο καλύτερα τη αχανή αίθουσα, είδα ότι το μοναδικό που υπήρχε ήταν ένα τραπέζι με μερικά μοντέλα της ΟΑ, τα οποία όμως όταν πλησιάσαμε να δούμε (τουλάχιστον αυτά) μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να αποχωρήσουμε από το χώρο γιατί ακόμα δεν έχει ανοίξει και τον φτιάχνουν , με άγνωστη ώρα έναρξης.

Πολύ άσχημη εικόνα τη στιγμή που ακόμα στο site υπάρχουν οι ίδιες ώρες κοινού και φυσικά ο χώρος ήθελε ακόμα κάμποσες ωρίτσες να ετοιμαστεί.

Το άλλο παράδοξο που είδα στο site είναι το εξής: "Η παραλαβή των εκθεμάτων θα γίνει υποχρεωτικά την Πέμπτη, 1 και την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015"!!!
Πως μια έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό επί 2 μέρες χωρίς να έχει παραλάβει όλα τα εκθέματά της;;; Δεν έπρεπε να είχαν παραληφθεί όλα πριν το άνοιγμα της έκθεσης ώστε τη μέρα και ώρα έναρξης να είναι όλα έτοιμα;;;
 
Κυρ συντονιστή, τι ψάχνετε να βρείτε, αν θέλετε να δείτε τέτοια πάτε στο speyer museum στην Γερμανία, βαριέσαι να βλέπεις.
 
1. Δε θέλω να πληρώσω αεροπορικό εισιτήριο για να δω μοντέλα και 2. το συζητάμε μήπως το δουν κάποιοι υπεύθυνοι της έκθεσης, μπας και υπάρξει επιτέλους σωστή οργάνωση σε ότι κάνουμε στη χώρα μας,
 
seven4seven":1512zqs2 said:
Αν ειναι ακομα εκει τα ******* που φοράνε στολές Γερμανών αξιωματικών του Β´ΠΠ και σε υποδέχονται στην είσοδο,
Εκεί ήταν όπως πάντα με τα αντιαρματικά τους και τα άλλα όπλα τους, και μαζί αμερικάνοι με τζιπάκια, κλπ.
GP707":1512zqs2 said:
Κοιτάζοντας λίγο καλύτερα τη αχανή αίθουσα, είδα ότι το μοναδικό που υπήρχε ήταν ένα τραπέζι με μερικά μοντέλα της ΟΑ,
Αυτό ήταν ένα πολύ αξιόλογο έκθεμα, λόγω σπανιότητας των μοντέλων. Τράβηξε πολύ κόσμο.

Έχω μερικές φωτογραφίες στο άλμπουμ IPMS Hellas 2015 στο ipernity.com. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ανεβάσω και άλλες.
 
SX-EAB


SX-EAB par SV1XV, on ipernity

Στην φετεινή έκθεση IPMS υπήρχε ένα ενδιαφέρον μοντέλο του Beechcraft 18 SX-EAB της ΥΠΑ. Φυσικά και πλήθος άλλων στατικών αερομοντέλων.
 
Top