Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

upstream12

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
13/09/2016
Μηνύματα
3
Likes
0
Κατά τη γνώμη μου το φροντιστήριο σαφώς και βοηθάει πολύ αλλά και μόνος μπορεί να κάνεις δουλειά, ειδικά αν έχεις όρεξη να μάθεις και να βελτιωθείς.Και βέβαια χρειάζεται προετοιμασία και λόγω της φύσης της εξέτασης πρέπει να είναι και πολύπλευρη.
Πρέπει να μάθεις, θυμηθείς,επαναλάβεις, εξασκηθείς σε γραμματική,συντακτικό,σημασίες λέξεων,κατανόηση κειμένου,γρήγορη ανάγνωση και όλα αυτά να τα εφαρμόσεις στο τέστ με ταχύτητα γιατί ο χρόνος πιέζει.Αν όμως κάνεις μια καλή προετοιμασία,θα ξέρεις ¨ίσως¨ τι να αντιμετωπίσεις και δε θα χάσεις χρόνο.
Είναι υποκειμενικό τι θα βάλουν,δεν υπάρχει ύλη άρα όλα παίζουν.Εν τω μεταξύ, αυτά τα τέστ έχουν πολλές παγίδες, όπως γραμματική, λέξεις και εκφράσεις που νόμιζες ότι τα ξέρεις σωστά αλλά γράφονται αλλιώς ή σημαίνουν άλλα.Το να πάει κάποιος απροετοίμαστος είναι απίθανο να πάρει κανά βαθμό της προκοπής.
Το πτυχίο πανεπιστημίου στο πρώτο στάδιο ίσως να βοηθήσει αποφοίτους θεωρητικών σχολών αλλά και πάλι δε ξέρεις τι γνώσεις και τι δουλειά κάνει ο καθένας στη προσωπική του ζωή.
 

Kouts

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
28/09/2016
Μηνύματα
13
Likes
1
Καλησπέρα και από εμένα. Ήθελα να ρωτήσω αν προμηθεύτηκε κανείς από τους συμμετέχοντες κάποιο βιβλίο για τεστ δεξιοτήτων για ΑΣΕΠ και αν το βρήκε χρήσιμο. Εγώ βρήκα ένα μόνο (από γνωστό πανεπιστημιακό φροντιστήριο) σε βιβλιοπωλείο και δεν ξέρω αν αξίζει να το αγοράσω. Καμιά ιδέα? Καλή συνέχεια σε όλους και καλή μελέτη!
 

AmaliaL

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
22/09/2016
Μηνύματα
32
Likes
2
AmaliaL":133jx1vw said:
Γεια σας,
θα ήθελα να ρωτήσω στην εξέταση θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κάτι άλλο εκτός από ταυτότητα; Και γενικά χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο τώρα ή πάμε κατ ευθείαν εκείνη τη μέρα;
Ευχαριστώ!
 

O_mam

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
27/09/2016
Μηνύματα
9
Likes
1
Καλησπέρα σας και πάλι,

Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν διδικτυακά τεστ δεξιοτήτων ή να προτείνετε κάποιο βιβλίο προς μελέτη για το Α' στάδιο εξετάσεων?
Σας ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια σε όλους,
 

Kouts

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
28/09/2016
Μηνύματα
13
Likes
1
Καλησπέρα O_mam. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ψάχνω.. Αν πληκτρολογήσεις στο google search όρους όπως "τεστ δεξιοτήτων", "τεστ γνώσεων" κ.α. προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα αποτελέσματα αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό. Επίσης, υπάρχουν σε βιβλιοπωλεία βιβλία για τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ αλλά κοστίζουν (εγώ δεν αγόρασα). Η πιο γρήγορη και συμφέρουσα λύση είναι ένας φιλό(ς)λογος. ;)
Καλό βράδυ και ελπίζω να βοήθησα.
 

CLUBBER LANG

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
12/01/2016
Μηνύματα
10
Likes
1
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
NOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
lgat
Καλημέρα σε όλους.

Έχω σημειώσεις και αρκετό υλικό για προπόνηση σχετικά με το λεκτικό τεστ της κυριακής.
Είναι 20 αρχεία με ασκήσεις κατανόησης, σημασιολογίας καθώς και τα παλιά θέματα όχι μόνο για τους ΕΕΚ αλλά και για άλλες θέσεις του δημοσίου που απαιτούν τεστ λεκτικών δεξιοτήτων - και φυσικά δεν υπάρχουν πουθενά online!

Όποιος ενδιαφέρεται 20 ευρώ μέσω paypal/e-banking και στέλνω άμεσα με email .

Disclaimer: - ΔΕΝ ΕIΜΑΙ ΜΑΓΑΖI ΟYΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤHΡΙΟ, ΔIΝΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΑΛΛA ΣΥΜΒΟΛΙΚA TA 20 euro ΓΙΑTI ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖEΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝAΡΕΙΣ ΘΕΣ ΏΡΕΣ.

Περισσότερα με ΠΜ. Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους.
 

Alcapone2525

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
23/01/2016
Μηνύματα
32
Likes
23
Καλησπέρα και από εμένα!

Έχει κανείς περίπου εικόνα για τη φύση των θεμάτων?? Όποια πληροφορία θα φανεί χρήσιμη μιας και το άγχος είναι πολύ και ο χρόνος λίγος.
 

Kouts

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
28/09/2016
Μηνύματα
13
Likes
1
Καλησπέρα!
Alcapone2525, τη φύση των θεμάτων θα την καταλάβεις αν διαβάσεις τα παλαιότερα θέματα για το διαγωνισμό της ΥΠΑ που κυκλοφορούν στο internet. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ούτως η άλλως η προετοιμασία σου τελειώνει, μεθαύριο γράφουμε.. Προσωπικά χαίρομαι που έφτασε η ώρα να γράψουμε γαιτί βαρέθηκα το διάβασμα :D !!! Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους! :great:
 

Alcapone2525

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
23/01/2016
Μηνύματα
32
Likes
23
Να είσαι καλά kouts.
Ήθελα απλά να έχω μια ιδέα περίπου τι θα βάλουνε, γιατί δεν έχω πάει φροντιστήριο και στο διαδίκτυο δεν έχω βρεί κάτι καλό...
Συντακτικό θα βάλουν? Σχήματα λόγου? Τρόπους ανάπτυξης παραγράφου?

Ευχαριστώ και πάλι έχουμε και καμιά ιδέα για το Β' στάδιο? Πόση ώρα μένουν οι διαφάνειες στον προτζέκτορα κτλ?
 

Kouts

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
28/09/2016
Μηνύματα
13
Likes
1
Λογικά συντακτικό, ορθογραφία, ετυμολογία λέξεων και γενικότερα γραμματική θα βάλουν. Ανάπτυξη παραγράφου δεν νομίζω γιατί δεν θα γράψουμε περίληψη, θα είναι μόνο πολλαπλής επιλογής (με αρνητική βαθμολογία δυστυχώς.. :? ). Α, και φαντάζομαι κανά δυο κείμενα με ερωτήσεις πάνω σε αυτά. Ούτε εγώ πήγα φροντιστήριο, ασχολήθηκα κυρίως με αυτά που βρήκα στα διαδίκτυο. Τώρα για το Β στάδιο... έπεται συνέχεια! Καλό βράδυ και... ψυχραιμία! :p
 
Top