Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Όχι καμία σχέση. Θα προκηρυχθεί άλλος διαγωνισμός, λογικά μετά τις εκλογές. Άγνωστο το πόσο μετά βέβαια.
 
Πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα βρουν σχέση μεταξύ τους, παρότι δεν υπήρχαν οι ΕΕΚ στις ειδικότητες του ΑΣΕΠ 2/Γ. Ελπίζω να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν ξεχωριστό διαγωνισμό.
Post automatically merged:

Δεν ξέρω αν πάει να γίνει κάτι τέτοιο αν μπορούμε να το αποτρέψουμε. Ίσως με κάποια προσφυγή!
 
Last edited:
Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ δήλωσε ότι κάποιες ειδικότητες όπως αυτή των ΕΕΚ δεν γίνεται να περάσουν από τον 2Γ/2022 και θα γίνει ξεχωριστός διαγωνισμός! Θα δείξει!
 
Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους ΕΕΚ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος διαγωνισμός, ο οποίος (κυρίως για το δεύτερο σκέλος που είναι στο αντικείμενο) οργανώνεται μήνες πριν από στελέχη του Πολυτεχνείου. Οπότε, όχι, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση οι άλλοι διαγωνισμοί. Αναμένεται λοιπόν νέος μόνο για ΕΕΚ. Επίσης, επετεύχθη (ευτυχώς) η επαναφορά του ορίου ηλικίας για τους διαγνωζόμενους στα 30 έτη (να μην έχουν συμπληρώσει το 31ο έτος την ημερομηνία αναγγελίας της προκήρυξης).
 
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Μακάρι να γίνει εξ ολοκλήρου καινούριος διαγωνισμός και να μη συνδεθεί και ο 2/Γ ως πρώτο στάδιο. Αν ισχύει αυτό που λες φίλε Κώστα τότε δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Μπορείς να μου στείλεις κάποιο σύνδεσμο που λέει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ συγκεκριμένα για τους ΕΕΚ για να ανακουφιστώ κι εγώ; Επίσης, όσον αφορά το όριο ηλικίας στις προκηρύξεις του 2008 και του 2015 το όριο ηλικίας ήταν επίσης 30 έτη. Μόνο για δυνητική πρόσληψη ήταν εως 38 ετών.
 
Το link δεν μπορώ να το βρω αλλά είχα κρατήσει screenshot! Αν δεν βαριέσαι και το ψάξεις λίγο σε αυτή την σελίδα μπορεί να το βρεις! Ήταν από συνέντευξη όταν έγινε ο διαγωνισμός!
 

Attachments

  • εικόνα_Viber_2023-03-02_20-33-09-242.jpg
    εικόνα_Viber_2023-03-02_20-33-09-242.jpg
    201,1 KB · Προβολές: 23
Last edited by a moderator:
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι να μην αναιρέσει ότι ο ίδιος λέει!
 
Last edited by a moderator:
Πάντως, αν έχει κανείς καμία πληροφορία σχετικά με το πως θα γίνει ο διαγωνισμός για ΕΕΚ καλό θα ήταν να την αναφέρει, γιατί κάποιες φήμες που έχω ακούσει δε μου αρέσουν καθόλου.
 
Μοιράσου μαζί μας τις φήμες που έχουν ακουστεί για να βοηθήσουμε αν μπορούμε
 
Καλήσπερα! Οι φήμες έχουν να κάνουν με πιθανή σύνδεση με τον 2Γ/2022 όπως ανέφερα και πιο πάνω. Φυσικά οι φήμες μπορεί να είναι και τελείως ψεύτικες. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ισχύει και τι όχι.
 
Last edited by a moderator:
Top