Φίλε μου Hastaroth, σε εκτιμώ και πάντα σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα διαφωνήσω μαζί σου.
Γνωρίζεις, πως είμαι στρατιωτικός και πως οι ανώτεροί μου, στους οποίους θα μπορούσα να ασκήσω πιέσεις, είναι και αυτοί σαν και εμένα - μικρή σχέση έχουν με αυτούς που "κινούν τα νήματα".
Αυτοί που πραγματικά μπορούν να φέρουν αλλαγές, αυτοί που μπορούν να κάνουν κάτι, δεν πιέζονται από εμένα. Δεν τους ενδιαφέρει η ασφάλεια των πτήσεων, δεν τους πολυνοιάζει αν οι κάτοικοι της Άνδρου έχουν ελικοδρόμιο της προκοπής. Το μόνο μέσο πίεσης προς αυτούς είναι οι ψήφοι και όσο το ελικόπτερο θα συνεχίσει να πηγαίνει, τόσο αυτοί οι "γνωστοί-άγνωστοι" θα συνεχίσουν να το εκμεταλλεύονται προς άγραν αυτών....
Δυστυχώς ή ευτυχώς, θα συνεχίσω να πηγαίνω βράδυα και με αναταράξεις καί στην Άνδρο και στην Τήλο και στην Σέριφο και αλλού. Θα συνεχίσω να βοηθάω στην ψηφοθηρία τους, με την ικανοποίηση ότι κάνω τη δουλειά μου και έχω ήδη σώσει τη ζωή αρκετών ανθρώπων που έτυχε να βρεθούν στην ανάγκη αεροδιακομιδής σε αυτούς τους "ξεχασμένους" τόπους.
Επειδή έχω οικογένεια και επειδή κουβαλάω και "παίρνω στο λαιμό μου" και άλλες 5-7 ψυχές, δεν το παρακάνω. Άμα τα βρω σκούρα, γυρνάω πίσω. Αλλά, επειδή πρέπει να βοηθήσουμε και αυτούς τους ανθρώπους, θα πορευτούμε με αυτά που μας δίνουν, έστω και λίγα, έστω και τα στοιχειώδη. Αν και όπως λες, αυτό βολεύει τους "έχοντες" στο να μη βελτιώνουν την κατάσταση...
ΥΓ Το λάθος στα Ψαρρά δεν δικαιολογείται. Και αν δεν έχει ήδη διορθωθεί, θα διορθωθεί άμεσα. Θα το κοιτάξω όσο μπορώ από την πλευρά μου με την πρώτη ευκαιρία.
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έχω αρπάξει ένα κρύωμα τεράστιο και ακόμη και το να κοιτάω στην οθόνη μου φαίνεται άθλος. Περαστικά μου και τα λέμε λίαν συντόμως