Ένα τρελό αεροπορικό κουίζ

  • Thread starter Wii
  • Ημερομηνία δημιουργίας

flesland

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
14/09/2008
Μηνύματα
2.185
Likes
359
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDK
payneful tales τι καλύτερο από το επιβραβεύεσαι για την συμμετοχή και μόνο :D
 

Wii

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
09/03/2007
Μηνύματα
53
Likes
3
Σχετικά με τη δυσκολία του κουίζ, τελικά αποδείχτηκε ότι λόγω της προσπάθειάς μου να μην ετοιμάσω κάτι μέτριο, ετοίμασα κάτι δυσκολότερο απ' όσο έπρεπε. Η απειρία βλέπετε!

Πίστευα ότι οι ερωτήσεις είναι για όλα τα γούστα και κανείς δε θα μπορούσε να έχει πλεονέκτημα, ενώ οι 10 ερωτήσεις που ήταν εύκολες ή ελάχιστα δύσκολες δεν αποτέλεσαν, όπως λανθασμένα περίμενα, αφορμή συμμετοχής αφού με εξαίρεση τον d|m|itr|is φαίνεται ότι υπάρχει ανασφάλεια να συμμετάσχει κάποιος αν δεν απαντήσει στα περισσότερα. Για μένα κακώς συμβαίνει αυτό και προφανώς φίλε d|m|itr|is δε θα πρέπει να ντρέπεσαι ούτε γι' αστείο! Ασε που ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ θα σε τιμήσει για τη συμμετοχή σου :cool:

Η φτωχή παρουσίαση των απαντήσεων οφείλεται βασικά στο ότι πιέστηκα να τις ανεβάσω επειδή τρέχω σαν το Βέγγο τις τελευταίες μέρες και επειδή δεν ήθελα να δώσω δημοσίως συγκεκριμένες απαντήσεις συμμετεχόντων. Ήδη πάντως προσέθεσα στη σελίδα κάποια επιπλέον link σε φωτογραφίες για απαντήσεις που ήταν κάπως περίεργες όπως του Saab και της Ryanair. Εδώ να πω ότι αγαπητέ gonso θα έπρεπε να είχες κρατήσει αντίγραφο απαντήσεων (κακώς με εμπιστεύτηκες!!!). Φρόντισα όμως και λογικά θα έχεις ήδη λάβει το βαθμολογημένο γραπτό σου για να το δείξεις στον κηδεμόνα σου :twisted:

Αυτό που είπε ο flesland για το ταξίδι μέσω της οθόνης είναι κάτι που το απολαμβάνω πολύ όταν το κάνω και μάλλον το παθαίνουν όλοι οι λάτρεις των ταξιδιών. Αφού έφτασες ως εκεί πώς σου ξέφυγε το Saaremaa που είναι και κοτζάμ νησί; Μάλιστα η φωτό του αεροδρομίου που έβαλα είναι αυτή που υπάρχει στη Wikipedia.

Spinal, ως νικητής οφείλεις να μας εξηγήσεις πως βρήκες τις απαντήσεις για τις 13, 19, 28 :rant: Απίστευτος!

Payneful_tales, όχι απλά 5εκ. αλλά 15!!! Όσα ευχαριστώ και να πω δε θα είναι αρκετά :thx:

Το μόνο που μου έμεινε ως άγχος είναι αν άξιζε το σκάλισμα που κάνατε όσοι ψάξατε έστω και μία απάντηση και αν μάθατε κάτι παραπάνω πέραν του ότι το ATH-IOA είναι πιο μακριά από το ATH-SKG :oops:

Και επειδή δε βλέπω ενστάσεις, απολύω τους νομικούς συμβούλους του κουίζ (άτιμη κρίση) και δίνω εντολή:
1) Ο χρυσός κουιζονίκης spinal να έρθει σε επαφή με το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ payneful_tales για τη βράβευσή του.
2) Οι λοιποί κουιζονίκες gonso, flesland και d|m|tr|s να έρθουν σε επαφή με το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ για τα αναμνηστικά τους.
3) Ο ασημένιος κουιζονίκης gonso, να έρθει σε επαφή με τον έτερο ΧΟΡΗΓΟ flesland για τα μπιχλιμπίδια του*

* Τώρα που το παρατηρώ ο gonso θα λάβει και αναμνηστικό και μπιχλιμπίδια. Μεγάλη γάτα ο έμπειρος κουιζάρχης :mrgreen:
 

spinal

First-Class-Member
Εγγραφή
23/10/2008
Μηνύματα
607
Likes
67
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
Όσο για τις απαντήσεις

- στο Saaremaa θες από διαίσθηση, θες από τύχη ήταν το πρώτο που κοίταξα!
- Στους πεσόντες νικητές κατέληξα μετά από αρκετό ψάξιμο είναι η αλήθεια σε νικητές αεροπορικών κυπέλλων της τότε εποχής. Ήξερα πάντως ότι η απάντηση βρίσκεται μεταξύ των ετών 1910-1940 και επικεντρωμένος εκεί ξεκίνησα πιστεύοντας αρχικά ότι ίσως ήταν η Amelia Earhart και πέσαν μαζί με κάποιον άλλον που αγνοούσα.
- για τα ουραία μόλις είδα το φοίνικα με ήλιο και γλάρο σκέφτηκα εξωτικά περίεργα μέρη και ήμουν σίγουρος ότι πρόκειται για μικρή εταιρία που κάνει τα γνωστά σε τέτοιες περιοχές ενδονησιακά δρομολόγια! Μετά από πέρασμα σε Τζιμπουτί, Χονολουλού, Αγ. Μαυρίκιο, Πολυνησίες κλπ κλπ κατέληξα και στο Κιριμπάτι!!!
Τώρα για τη Blue islands ασ' το! Είδα πολλλλλλλές ουρές...!!! :twisted: Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι ότι στην ουσία είναι ευρωπαϊκή εταιρία με βάση τα νησιά της Μάγχης!

Γι'αυτό ΠΟΤΕ δεν μπορείς να πεις ότι τα ξέρεις όλα...

:idea: Πάντως με αφορμή αυτά τα κουίζ όπου συμμετέχουν διάφοροι συχνοί και μη επισκέπτες του φόρουμ μου ήρθε μια ιδέα που δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά ή την έχουν σκεφτεί και οι διαχειριστές. Να κανονιζόταν κάποια στιγμή η 1η Πανελλήνια συνάντηση μελών airliners.gr! Ωραία θα ήταν! Έτσι νομίζω τουλάχιστον...
 

vassdel

V.I.P.-Class-Member
Εγγραφή
25/01/2009
Μηνύματα
1.197
Likes
4
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
Wii":39rti80c said:
επειδή τρέχω σαν το Βέγγο τις τελευταίες μέρες

To avatar του Gonso το έχεις δει; Αυτά κάνουν τα κουίζ φίλε μου....
 
Top