Ενδιαφέρον FRAPORT για τη διαχείριση των 23 μικρών αεροδρομίων

airfan

Economy-Class-Member
Εγγραφή
11/02/2018
Μηνύματα
133
Likes
53
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Καραμήτρος Air":8yqo4zov said:
Οι συγκυρίες των γειτόνων μας έχουν πάψει να υφίστανται εδώ και 2-3 χρόνια. Πανικός απο τουρίστες γίνεται και στη Τουρκία και στην Αίγυπτο και στην υπόλοιπη Βόρεια Αφρική.

σίγουρα. δίκιο έχεις :D
Βλέπω στο FlightRadar, χαμός πτήσεων για το Shαrm el Sheikh και τη Hurghada της Αιγύπτου !!!! :D :D
 

Καραμήτρος Air

First-Class-Member
Εγγραφή
16/07/2014
Μηνύματα
517
Likes
555
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Μιλάμε για ανάλυση και αντίληψη της πραγματικότητας!
Φαντάζομαι τι θα ακούσουμε πάλι από τους διορισμός-lovers όταν θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες και για τα υπόλοιπα δημόσια αεροδρόμια. :D

υγ: πρόσθεσε τα τελευταία χρόνια και την τεράστια άνοδο που έχουν στο τουρισμό τους Κροατία, Μαυροβούνιο και Βουλγαρία.
 

mikes

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
17/01/2011
Μηνύματα
70
Likes
28
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AZ1
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
BLQS
Με συγχωρείτε,η Fraport ενδιαφέρεται και για το αεροδρόμιο της Καλύμνου ? Να το κάνει τί?Πείτε της σας παρακαλώ πολύ ότι ο Τσίπρας θα μας φτιάξει aeroporto Internazionale :D :D πολύ σύντομα :D :D και μετα θα μας κάνει ΚΑΙ γέφυρα που θα ενώνει την Κάλυμνο με την Λέρο :banana: :D . Τα χάλια μας τα μαύρα .Κούνουπας δεν πατά το πόδι του στο νησί και στην Κω μην ξεγελιέστε με τα αυξημένα ποσοστά αφίξεων που δίνει η fraport . Έρχονται με βραχιολάκια και φεύγουν και με αυτά. Εστιατόρια ,καταστήματα δεν κερδίζουν τίποτα απο την δήθεν αυξημένη κίνηση. Και στα ξενοδόχεία εκτός από αλβανούς δουλεούν και παράνομοι μετανάστες που ήρθαν στο νησί. Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της
 

NFEEFE

V.I.P.-Class-Member
Εγγραφή
09/12/2008
Μηνύματα
1.343
Likes
92
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Δεν έχετε βαρεθεί 350 χρόνια τις ίδιες συζητήσεις? Μπορεί κάποιος απλά και λιτά να γράφει τα νέα σχετικά με το θέμα ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; Τόσο ελεύθερο χρόνο έχετε και τον ξοδεύετε ανούσια πάνω από το πληκτρολόγιό σας?

Έλεος πια.
 

airfan

Economy-Class-Member
Εγγραφή
11/02/2018
Μηνύματα
133
Likes
53
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
πιθανόν τυχαίο θα είναι το γεγονός οτι το ΤΑΙΠΕΔ θέλει να δώσει και τα υπόλοιπα μικρά "παθητικά" αεροδρόμια , την ίδια στιγμή που δρομολογούνται έργα στο α/δ της Χίου, που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ...
http://www.tornosnews.gr/foreis/ypourgi ... chioy.html

Υ.Γ. Προσπαθώ να παραμείνω στο επίπεδο που επιζητούν οι συνφορμίτες και οι admin ...Πλην όμως χαρακτηρισμοί απο τον Karamitros Air.,για "σιριζαική λογική" και άλλα κοσμητικά επίθετα στο παρελθόν και σε άλλους που έχουν την ατυχία να προτάσσουν επιχειρήματα κατά της Fraport, το καθιστούν αρκετά δύσκολο. Παρακαλώ λοιπόν να διαφυλαχτεί το επίπεδο απο τους υπευθύνους. Είναι εύκολο για κάποιους που δεν θέλουν να γράφονται κάποια πράγματα, να δυναμιτίζουν τη συζήτηση, να προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους συμμετέχοντες, μέθοδοι γνωστές σε εταιρικά γραφεία PR !!!
 

airport123

Business-Class-Member
Εγγραφή
28/10/2016
Μηνύματα
361
Likes
155
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι το τίμημα διαμορφώθηκε στα 14 και θα διαμορφωθεί στα 23 κυρίως από τις υποδομές που έχουν τα και την κίνηση τους.

Μη σου πω ότι όλοι οι επενδυτές του κόσμου ψάχνουν πως να πάρουν το στολίδι αεροδρόμιο της Χίου με τα έργα που ακόμη δεν ξεκίνησαν και αν και όποτε ξεκινήσουν θα ολοκληρωθούν σε 10 χρόνια. Δεν κοιτάτε τα χάλια που αφήσατε τόσα χρόνια και ευτυχώς υπάρχει μία ελπίδα να δούμε καλύτερα αεροδρόμια...

Το αν κάνεις ό,τι σου λένε οι διαχειριστές δε χρειάζεται να το γράφεις εδώ.

Κι εσύ μας κατηγορείς ότι τα παίρνουμε από τους γερμανούς και ότι είμαστε από το pr τμήμα τους...

Και επιτέλους απάντα στο εξής:

Καραμήτρος Air":2pgmszzx said:
για ποιο λόγο η Ryanair έφτασε στο σημείο να πετάει από την Αθήνα σε κοντά 40 προορισμούς. Διαμαρτυροταν συνέχεια για τα υψηλά τέλη και ζητούσε κατ εξαίρεση για αυτήν να μειωθούν. Τι έγινε ρε παιδιά? Αφού δεν της έγινε μείωση, γιατί ξεκίνησε τόσες πτήσεις?

Στη Φρανκφούρτη πάλι γιατί ξεκίνησε? Αφού πετούσε στο Frankfurt :D Hahn!
Και στο Ζαβεντεμ πετάει παρότι πετούσε ηδη στο πολύ φθηνότερο Brussels :D Charleroi.
Και στο El Pratt παρ' όλη τη βάση στο Barcelona :D Girona! Και, και, και.

Ακόμα περιμένω επίσης εξήγηση γιατί και όλες οι άλλες αεροπορικές αύξησαν τις πτήσεις τους στα αεροδρόμια μας αυτά, γιατί οι επιχειρηματίες πρόθυμα πλήρωσαν τετραπλάσια ενοίκια για τα μαγαζιά στα τερμιναλ, κλπ. κλπ.
 

LEKPO1A

Moderator
Staff member
Εγγραφή
04/09/2003
Μηνύματα
3.779
Likes
140
airfan, airport123, Καραμήτρος Air η μεταξύ σας συζήτηση σε πολλά topic κουράζει σε μεγάλο βαθμό γιατί ανακυκλώνει τα ίδια πράγματα και δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στο forum και την ενημέρωση των υπολοιπων μελών.

Ευχαριστώ.
 
Top