Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ρώτησα στο τηλέφωνο το πρωι αν μπορούν να κλείσουν για BER ή κάποιο άλλο κοντινό προορισμό και είπαν δεν έχουν τετοια ενημέρωση. Θα βόλευε το Ανόβερο, κοντά είναι, αλλά πάει τώρα. Φυσικά οι περισσότεροι δουλεύουμε αύριο, και όταν ανακοινώθηκε η ακύρωση οι κλασσικοί Ελληνάρες ξεκίνησαν τα ωραία (φέρε μου τον προϊστάμενο/έχω 5 ραντεβού αύριο/ξερειςποιοςείμαιγω κλπ). Η Α3 508 SKG-HAM θα γίνει έκτακτα αύριο 16:50, όλοι γίναμε rebooked αυτόματα (2ο περίεργο, κανονικά η αεροπορική πρέπει να σε ρωτήσει αν δέχεσαι αυτή την αλλαγή).
Αχ αυτές οι σημαίνουσες προσωπικότητες :mrgreen:
Τόσο μεγάλα εγώ πως χωράνε σε ένα τόσο μικρό αεροσκάφος σαν το Α320 :rolleyes:
Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουν οι αρχές στα αεροδρόμια που υπήρχαν σοβαρά security breaches. Το αεροδρόμιο στον Καύκασο μπορεί να λειτουργεί ως αεροδρόμιο!
 
«Ξαναχτύπησε» ο Έλληνας πιλότος της Volotea με άλλη μια ανακοίνωση όπου λίγο πολύ αυτοαποθεώνεται….
Αν περιμένετε και την ανακοίνωση στα αγγλικα, λέει το όνομα του και πολύ περήφανα ότι “I am Greek” αντί του ίσως κομψότερου ”I am from Greece” που έχω ακούσει αρκετές φορές στην Emirates.

 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ........
 
Καλά ο καθένας θέλει να επαινέσει την εταιρία που δουλεύει ώστε να κάνει τους επιβάτες να ξαναπροτιμήσουν την εταιρία. Είναι σαν την καραμέλα της Ryanair ότι το 95% των πτήσεων της φτάνει on time (με την προγραμματισμένη ώρα άφιξης να είναι πολύ μεταγενέστερη της διάρκειας πτήσης). Το ερώτημα είναι πως φτάνεις 35' νωρίτερα σε μια πτήση που διαρκεί 35' ;;;;; Άρα έφυγε πολύ νωρίτερα της προγραμματισμένης ώρας από το αεροδρόμιο αναχώρησης. Ένα 20λεπτο σίγουρα. Θεώρησε λοιπόν ότι είχαν επιβιβαστεί όλοι οι επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήριο και αποφάσισε να αναχωρήσει;
 
2 ATR συμβάντα, σε Βαλέντσια και Κανάρια (Lanzarote) πρέπει να έπεσε πολύ χέ@ιμ@ αντικειμενικά !

 
Άρθρο σχετικά με το νέο (τεράστιο) αεροδρόμιο της Βαρσοβίας που προβλέπεται να είναι έτοιμο το 2028.
...βέβαια εγώ απορώ που θα βρουν πτήσεις και κόσμο να το γεμίσουν...
 
Τυπογραφικό λάθος, αναφερόμουν στην απερχόμενη κυβέρνηση της Πολωνίας.
 
Αυτό πως μας ξέφυγε; :oops:


Αρχιζουν και μαζεύονται πολλά με την Air Canada τώρα τελευταία. Αυτό ήταν κλασική περίπτωση go around…
 
Top