Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εκτός του ότι δεν πετάμε C, αλλά συνήθως στην τελευταία σειρά της οικονομικής γιατί είχαμε κλείσει εκείνο το φτηνό ναύλο που επέτρεπε μόνο εκείνες τις θέσεις.
 
Μια προσπάθεια βίντεο όπως αυτά που βλέπουμε από το εξωτερικό με πλευρικούς ανέμους κατά την προσγείωση !
 
βγήκε για λίγα μέτρα εκτός διαδρόμου κατά τη φάση του διαδρόμου

Τώρα τι έγινε...όποιος κατάλαβε κατάλαβε...δηλαδή πριν το δημοσιεύσουν δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τι έγραψαν....

 
Ευτυχώς που έγραψες περίπου τι λέει η συγκεκριμένη είδηση, γιατί παίζει στα news feeds μου εδώ και 2 ημέρες και δεν την έχω ανοίξει ακόμα :mrgreen:
Συνήθως όταν βλέπω τίτλο του τύπου "Παραλίγο ατύχημα...", "Διαβάστε εδώ...", "Δείτε τι έγινε...", "Σοκ..." κλπ. δεν ανοίγω, γιατί ακολουθεί συνήθως είδηση ήσσονος σημασίας ή επανάληψη χθεσινής είδησης με προσθήκη πέντε λέξεων άνευ ουσίας.
Δυστυχώς 99 στα 100 διαδικτυακά μέσα δίνουν τέτοιες ειδήσεις και αρκεί ένα κλικ (όχι ανάγνωση) για να μετρούν αναγνώστες και να παίρνουν έξτρα διαφημίσεις.
Ευχαριστώ αλλά τους βαρέθηκα. :rant:
 
Κάθεστε; Καθήστε. Έψαχνα καιρό να βρω ένα καλογραμμένο άρθρο για τις ρηξικέλευθες αρχιτεκτονικές επιρροές και ρεύματα που χαρακτηρίζουν το νέο Τερματικό Σταθμό του «Μακεδονία», χωρίς κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η FRAPORT κατασκευάζει απλά και μόνο «κουτιά» από γυψοσανίδες. Όλα αυτά, μέχρι σήμερα, που η εφημερίδα ΑΥΓΗ, δημοσίευσε ένα αμερόληπτο, καλογραμμένο άρθρο με πολύτιμες πληροφορίες, όχι μόνο αρχιτεκτονικού περιεχομένου, αλλά και οικονομικού, για την τεράστια σημασία της επένδυσης ενός μεγάλου ιδιωτικού φορέα, όπως η FRAPORT που βρίσκεται πίσω από αυτό το «έργο τομής για την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Νέο αεροδρόμιο «Μακεδονία» / Το έργο τομής για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός

Ευχαριστούμε ΑΥΓΗ!
 
Top