Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο προ αποθήκευσης ταξίδι ή ακύρωση ταξιδιού !
 
Σύμφωνα με το ekriti το αεροσκάφος απογειώθηκε από το New Jersey με προορισμό το Newark του Σάο Πάολο.

 
Δεν ήξερα ότι το Newark βρίσκεται στο Σάο Πάολο... Κοίτα τί μαθαίνεις από τους δημοσιογράφους!
 
Καταλαβαίνεις ποιά είναι η ποιότητα του Ελληνικού τύπου και η αξιοπιστία του και σε άλλα θέματα. Εδώ και χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης του επαρχιακού τύπου είναι η δημοσίευση πληρωμένων δελτίων τύπου από κάθε είδους πελάτη ως δήθεν ειδήσεις. Οι υπόλοιπες σελίδες είναι παραγέμισμα από το facebook.
 
Μην ξεχνάμε ότι τίτλος που ξεκινάει με τη λέξη "συναγερμός" αφορά κάτι πολύ κοινό και καθημερινό και απευθύνεται κυρίως στην κυρά Κούλα και το Μάκη, οι οποίοι δύο δευτερόλεπτα πριν είχαν κλικάρει είδηση για το νέο αμόρε γνωστής τραγουδίστριας ή για το μέρος διακοπών γνωστής influencer με πλούσια προσόντα.
Ο συντάκτης του άρθρου είναι τόσο κότα που βάζει φωτογραφίες του αεροσκάφους χωρίς να φαίνεται ολόκληρο - ή τελοσπάντων ξεκάθαρα - το νηολόγιο ή το livery με το όνομα της εταιρείας, προφανώς γιατί γνωρίζει ότι δημοσιεύει την άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας και ίσως δε θέλει να γίνει πολύ ρεζίλι (το είπα λίγο ευγενικά, όποιος κατάλαβε κατάλαβε :stupid: ).
 
Με τα υπερπολυτελή ολοκαίνουργια και ολιγομελή της αεροσκάφη θα καλύπτει την αγορά των νησιών (όχι μόνο των Κυκλάδων), ενώ οι τιμές των εισιτηρίων της θα είναι άκρως δελεαστικές.




Ότι να ναι!!!!!!!!!!!
 
Top