Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πολυ φοβαμαι οτι δεν προκειται να γινει τπτ δεν ειμαι γενικα απαισιοδοξος αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν νομιζω να γινει κατι διοτι κανεις δεν ενδιαφερεται και οταν κατι λεγεται για πανω απο 20 χρονια (δλδ ενα αεροπορικο μουσειο) και δεν γινεται τπτ ε πιστευω οτι δεν προκειται να γινει κατι. Εκει θα ειναι τα αεροπλανα μεχρι να χρειαστουν τον χωρο και να τα κανουν scrap και αυτα.

Η καταπακτή για το electronics bay είναι λίγο πιο πίσω απο τον ριναίο. Για να την φτάσει κάποιος θέλει σκάλα. Ακόμα και να μπορέσει κάποιος να την ανοίξει δεν είναι σίγουρο οτι θα μπορέσει να μπει στην καμπίνα τον επιβατών.

Πάντως καλύτερα μην δοκιμάσεις να μπεις στο αεροσκάφος γιατί θα μπείς σε μπελάδες.

Μπλεξιματά? Όχι ευχαριστώ. Άν είναι να μπλέξω ξέχαστε το. Άπλα μιλούσα με έναν φίλο μου ο οποίος είναι πιλότος και μου είπε ότι έχει μπεί μέσα στο 747. Επίσεις να σάς πώ ότι εκεί γύρω γινόταν ψιλοχαμός απο άτομα που είχαν σκάσει μετά τήν έκθεση και 2 αλβανοί πετούσαν και αντικείμενα στα αεροπλάνα, εγώ με τήν παρέα μου τους σταματήσαμε. Προσωπικά πιστεύω πώς αυτά τα αεροπλάνα μαζί με το 747 πρέπει να φύγουν για παλιοσίδερα πρίν σαπίσουν τελείως. Αποκλείεται να γίνουν μουσείο. Παντώς άν γίνει μουσείο, ελπίζω να μήν γίνει με δημόσιες δαπάνες. Έλεος..

Ποιός έχει την ιδιοκτησία-κατοχή αυτών των αεροσκαφών;

ΠΟΛΚΕΟΑ νομίζω για το 742ιαρι.Αντε,να μαζευτούν τα λεφτά για το μουσείο απο το λεύκωμα της ΟΑ για να ξεφύγουν απο τα βασανιστήρια αυτά.

Σέ κάποιο άλλο topic είχε ξαναγίνει σχετική κουβέντα.Πέρυσι τό φθινόπωρο (άν θυμάμαι καλά ήταν Σεπτέμβρης) είχε ξεκινήσει μιά προσπάθεια "σουλουπώματος" τού 747 καί κάποιοι από τό forum καί από τον σύλλογο ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ είχαμε μπεί μέσα και κάναμε ένα στοιχειώδες καθάρισμα και τακτοποίηση,υπό την εποπτεία μέλους τής ΠΟΛΚΕΟΑ.Συζητήθηκαν επίσης τά επόμενα βήματα (ολοκλήρωση καθαρισμού,φτιάξιμο προστατευτικών από plexiglass,κλπ) που όμως ποτέ δέν έγιναν.

Απ'όσο ξέρω,λίγο καιρό μετά την επίσκεψή μας αυτή η θύρα τού αεροπλάνου (όπου είχε τοποθετηθεί λουκέτο από τους αρμόδιους τής ΟΑ/ΠΟΛΚΕΟΑ) παραβιάστηκε εκ νέου και οι βανδαλισμοί από άσχετα άτομα συνεχίστηκαν............

οποτε περναω απο εκει τα βλεπω και τρελλαινομαι. και επισης φανταζομαι ποσος κοσμος θα ηθελε να περασει την κυριακη του στο "ΠΑΡΚΟ" με τα παιδακια του περνωντας και μια επισκεψη απο το "ΜΟΥΣΕΙΟ" με τα αεροπλανα.
κι επειδη ζουμε στην Ελλαδαρα ουτε κανενα παρκο προκειται να γινει ουτε κανενα μουσειο. σιγα μην κατσει να αχοληθει κανενας αρμοδιος με 3-4 σαπακια η να αφησει τοσο χωρο ανεκμεταλευτο ενω μπορει να γινει μια "ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ" οπως μας προετοιμαζουν σιγα σιγα τα μεσα..
και τι δε θα δινα να μπω στο jumbo της ΟΑ...σε ποιον κυριο, καρεκλοκενταυρο, μαγγα δημοσιο υπαλληλο που ειναι στην αρμοδια τσατσοθεση μπορω να μιλησω για να με αφησει μεσα μιση ωριτσα να το δω??

Απ' ότι φαίνεται σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο του "Στο παρά 5" γυρίστηκαν μέσα στο SX-OAB στο Ελληνικό.

Πάντως ακόμα και τα καλύματα απο τα προσκέφαλα ήταν της First Class. Πολύ καλό touch. Αν και πρέπει να "βράσανε" εκεί μέσα στο γύρισμα

PS Η Ζέτα με στολή αεροσυνοδού ήταν το κάτι άλλο :wink:

Απο τη στιγμη που ο χωρος δε φυλασσεται ...τι περιμενετε παιδια? Ο καθενας μπαινει μεσα κ κανει οτι θελει.

Κ φυσικα εχουμε πολυ εξυπνους κ προικισμενους πολεοδομους στην Ελλαδα. Το Ελληνικο θα μπορουσε να στεγασει απο πιστα φορμουλα 1 (ή εστω αγωνων άλλων κατηγοριων), σε συνδυασμο με ενα παρκο στο οποιο θα υπηρχε κ μια γωνια αφιερωμενη στην ελληνικη αεροπορια. Η βελτιστη χρηση του χωρου.

Ουτε οικιστικη αναπτυξη, ουτε εμπορικη αναπτυξη κ χαζομαρες. Αυτα ειναι μπαλωματα και δεν αντιπροσωπευουν σε καμια περιπτωση ολοκληρωμενο σχεδιασμο κ εκμεταλλευση του χωρου. Τα εσοδα θα ηταν πολυ περισσοτερα τοσο για το Δήμο Ελληνικου, οσο κ για το κρατος. Τελος παντων.

Η ευκαιρια χανεται σιγα σιγα. Το να δοθει στο Ελληνικο μια μοναδικοτητα, ειτε με αυτον τον τροπο που ανεφερα ειτε με αλλους τροπους. Απλα θα γινει μια περιοχη χωρις κανενα απολυτως χαρακτηρα, στην ουτως η αλλως ΄βαρετη' Αθηνα του 21ου αιωνα.

Και αν σκεφτει κανεις τι αντιπροσωπευουν το 747, και η Ντακοτα κυριως... δυο φορες περισσοτερο θα επρεπε να ντρεπονται η αρμοδιοι...
Μαλλον ειναι για κρεμασμα ολοι τους τελικα.