Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ 2007 by Gonso

  • Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

gonso

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
23/04/2005
Μηνύματα
1.577
Likes
130
Περιοχή
52N00W
Αγαπητοί φίλοι και ομοιοπαθείς.

Συνεχίζοντας την παράδοση, το φετινό αεροπορικό κουίζ είναι έτοιμο !!!
Αφήστε κάτω τον κουραμπιέ και πιάστε δουλειά.

Αυτό το πόστ είναι η προ-εισαγωγή ώστε να προλάβετε να σηκώσετε τα μανίκια. Θα ακολουθήσει πόστ με τους κανόνες και μετά από αυτό, θα ποσταριστεί το κουίζ.

Για να σας προ-ιδεάσω λιγάκι, έχουν ληφθεί υπ'όψιν αρκετές προτάσεις από εσάς για περαιτέρω βελτίωση του κουίζ.

Ό μπαξές θα έχει λίγο από όλα.

Να περιμένετε το ποστάρισμα του κουίζ την παραμονή των Χριστουγέννων (άυριο) και θα διαρκέσει μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
 
Κανόνες κουίζ

1) Οι ερωτήσεις θα ποσταριστούν πολύ σύντομα εδώ και θα είναι με την μορφή powerpoint slideshow. Θα πρότεινα να το σώνατε κάπου για πιό εύκολη πρόσβαση (δεν έχω χλαμίδια στο pc μου)

2) Οι ερωτήσεις είναι 20. Καλύπτουν αρκετά μεγάλο φάσμα γνώσεων, ώστε να μήν έχει κανέις το "πάνω χέρι" ούτε οι σπόττερς ούτε οι επαγγελματίες.

3) Οι απαντήσεις θα στέλνονται με πμ (προσωπικό μύνημα) σε εμένα. Καμμία απάντηση να μήν ποστάρεται. Ευδιάκριτα, τον αριθμό της ερώτησης και δίπλα την απάντηση, με λίγα λόγια και χωρίς "σάλτσες". Στην συντιπτική τους πλειοψηφία, οι απαντήσεις δεν είναι περιγρφικές.
Αν χρειάζονται διευκρινήσεις, πρώτα με πμ και εάν νομίζω ότι η διευκρίνηση είναι απαραίτητη, θα την ποστάρω και εδώ.

4) Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να απαντήσει σε κάθε ερώτηση ΜΙΑ φορά. Δεν χρειάζεται να απαντήσει μονομιάς σε όλες τις ερωτήσεις. Απλά δεν έχει δικαίωμα να στείλει διορθωτική απάντηση.
ΠΧ> Αν ο GP707 μου στείλει πμ με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις 1-2-5-9-10-11, αυτές οι απαντήσεις του "κλειδώνουν". Μπορεί να μου ξαναστείλει πμ με τις απαντήσεις για τις άλλες ερωτήσεις.

5) Κάθε σωστή απάντηση μετράει για δύο πόντους. Κάθε λάθος απάντηση, τιμωρείται με έναν πόντο ποινής (δηλαδή αφαιρείται ένας βαθμός από το σύνολο).

6) Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου. (Αυτό που γράφω πιό πάνω περί παραμονής πρωτοχρονιάς άλλαξε, λόγω της αναβάθμισης του site). Άρα, το πόσο γρήγορα απάντησε κάποιος δεν παίζει καμμία σημασία. Μπορεί να νικήσει και κάποιος που μπήκε στον διαγωνισμό στις 5 Ιανουαρίου.

7) Ο νικητής είναι αυτός με το μεγαλύτερο σκόρ στο τέλος του διαγωνισμού. Κερδίζει ένα ωραίο αεροπορικό δωράκι που θα του στείλω ταχυδρομικώς (άν θέλει).



ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD. Όλες οι απαντήσεις θα ποσταριστούν μετά το τέλος και την ανάδειξη του νικητή.


Γνωρίζοντας από προηγούμενα κουίζ, τι γατόνια υπάρχουν στο φόρουμ, πιστεύω ότι καμμία ερώτηση δεν θα την ...πάρει το ποτάμι.


Πιστεύω αφού διαβάσατε τους κανόνες, να καταλαβαίνετε γιατί θα χρησιμοποιήσουμε πμ και όχι πόστ. Μόνο έτσι δεν θα ξέρει ο ένας τί απάντησε ο άλλος.

Ελπίζω να είναι κατανοητοί οι όροι, και ελπίζω να σας αρέσει το κουίζ. Εστώ και ένας από εσάς να μάθει κάτι καινούριο από το κουίζ, για μένα το κουίζ θα είναι πετυχημένο.



Καλή τύχη.
 
Συγνώμη για την καθυστέρηση η οποία οφείλεται σε τεχικούς λόγους.

Ο διαγωνισμός αρχίζει. Κάντε κλίκ στο παρακατω λίνκ και επιλέξτε να το αποθηκεύσετε (save).
Ανοίξτε το σωσμένο powerpoint presentation και αρχίστε το ...μεροκάματο. Για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα, πατάτε αριστερό κλίκ (ή space bar). Με δεξιό κλίκ έχετε και άλλες επιλογές (μπροστά-πίσω κλπ).

https://www.airliners.gr/extras/Christmas2007Quiz.pps
Ευχαριστώ θερμά τον Άκη για το ανέβασμα.

Μπορείτε να σημειώνετε τις απαντήσεις σας κάπου ή να απαντάτε κατευθείαν όποιες ξέτετε με πμ. Υπενθυμίζω, μπορείτε να μου στείλετε όσα πμ θέλετε, αλλά έχετε δικαίωμα μίας απάντηση σε κάθε ερώτηση.

Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:
:!: Στην Ερώτηση 1, δεν χρειάζεται να γράψετε πολλά. Ένας-δύο τύποι είναι αρκετοί.
 
Αν θέλετε διευκρίνηση σε κάποια ερώτηση μπορείτε να ποστάρετε και εδώ, αρκεί αυτό που ρωτάτε να μήν "προδίδει" την απάντηση. ;)
 
Καλά βρέ .....τεμπελχανάδες, ούτε ένας δεν θα προσπαθήσει? Κάντε το για το άθλημα! Το κούιζ τρέχει 4 μέρες και δεν έχω πάρει ούτε μία απάντηση. :rant:

Τί πάθατε? Πώς βαρύνατε έτσι? Δεν σας αναγνωρίζω. Εσέίς στο παρελθόν κάτι τέτοια τα ξεπετάγατε σε 24 ώρες. Τι διάολο? :rant:

Επαναλαμβάνω ότι όποιες ερωτήσεις ξέρετε, να τις απαντάτε. Δεχόμαστε και με ...δόσεις. Κάνουμε και ευκολίες ! Το αφεντικό τρελάθηκε. :mrgreen:
 
Βαριέμαι να σκέφτομαι.
Μήπως μπορείς να μας στείλεις τις απαντήσεις?
Δεχόμαστε και με ...δόσεις.
Κάνουμε και ευκολίες!
Το αφεντικό τρελάθηκε.
:mrgreen:
 
ΟΥΤΕ ΜΙΑ? :shock:

Κατσε να περασει η πρωτοχρονια κ να συνελθουμε απο τα ξυδια, και σ'εχω (παρα μια ερωτηση) ετοιμο ;)

Καλη Χρονια!
 
2 από τις 20...

μήπως να ξεγραφόμουν απ'το φόρουμ? :D
 
747 , το παίζουμε σιγανοπαπαδιές δηλαδή? Πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι στο 90φεύγα ? Τις απαντήσεις που βρήκες, τις βρήκες με την βοήθεια ξυδιών ή άνευ ??? :D (Στην ερώτηση 10 έχεις κολλήσει πουλάκι μου?)
Στό πρώτο πόστ γράφω να παρατήσετε τον κουραμπιέ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ. Έπρεπε να γράψω κάτι και για τις φυάλες !

Ο νικητής του προηγούμενου κουίζ, που κρύβεται? Και αυτός στα ξύδια το έχει ρίξει ή μήπως δουλεύει παρασκηνιακά και μεθοδικά για να χτυπήσει στο τέλος?



Re και Θανάση , είπαμε ...όλα για το άθλημα και γθα την χαρά της συμμετοχής ! (Κάτι σαν τον γύρο της Αθήνας :D )
 
κτ εχω βρει σαν νεος (αλλα τα κοβω να ειναι λαθος σχεδον ολα) θα ειμαι ο μονος με μειων βαθμους
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top