Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
γεια σας παιδιά!!!είμαι καινούρια στην παρέα,αν και μέσα στο καλοκαίρι δεν ξέρω αν ζητούν από κάποια αεροπορική εταιρεία,ιπτάμενους συνοδούς..υπάρχει κανείς που να έχει ακούσει κάτι ή με συμβουλεύει να κάνω κάτι?σκέφτηκα να στείλω στην olumpic και στην aegean,αλλά μετά την συγχώνευση που άκουσα ότι θα γίνει από σεπτέμβρη,υπάρχει πιθανότητα να πάρουν και άλλο προσωπικό???εδώ σε όλα τα blogs διαβάζω πως θα διώξουν,δεν ξέρω αν είναι αληθές,πιστεύω πως κινδυνολογούν κιόλας..εγώ θα το ήθελα πολύ να εργαστώ σ'αυτές τις εταιρείες,αλλά και σε άλλες απλά να έχουν βάση στην ελλάδα και να σε πληρώνουν στην ώρα σου(γιατί έχω διαβάσει εδώ μέσα κάτι ιστορίες,να μην σου τύχουν)..αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα..υπάρχει τρελή ανεργία εκεί έξω..ευχαριστώ!!!!
 
Για τους ενδιαφερόμενους, ξεκίνησε η British Airways προσλήψεις. Περισσότερα στο http://www.britishairwaysjobs.com. Οι ρόλοι είναι οι CSM- Cabin Service Manager και σε λίγες μέρες ανοίγει και το Air Cabin Crew Mixed Fleet. Στην αρχή οι προοριμσοί θα είναι λίγοι αλλά με τον καιρό θα αυξάνονται.


ΟΑ277
 
Κάτι στην Ελλαδα ίσως? :D
 
airfrance300":11cfr0o2 said:
Μία καλή αρχή :great: , εύχομαι να σε βοήθησα λίγο.........http://www.atc.com.gr/gr/cabincrew.asp
παιδιά μίλησα με τους υπεύθυνους και το κόστος για e-learning πτυχίο είναι 2.600 euro,(είναι πολλά τα λεφταααααααά...)αν είχα τόσα χρήματα ξεκινούσα 1 μεταπτυχιακό και στο αντικειμενό μου..και όσο για επαγγελματική αποκατάσταση μου είπαν πως στέλνουν το c/v σου σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.. :rolleyes: ..εεεεεε!!!!σου λέει όλο και κάπου θα την πάρουν αυτή.. :twisted: !!!αχ τι να πώ βρε παιδιά..ελλάδα ψάχνω και ας είναι και στην Μακρινίτσα,βρε αδερφέ..
 
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ BRITISH AIRWAYS

Οντως, υστερα απο χρονια, η BRITISH AIRWAYS αρχισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξανα τις προσληψεις!!! οι θεσεις ειναι για προΙσταμενους καμπινας και αεροσυνοδους.Πολλοι απο το φορουμ μου εστειλαν πμ στο παρελθον ρωτωντας πληροφοριες. Οτιδηποτε χρειαστειτε κατα τη διαρκεια της αιτησης, μη διστασετε...

Παραπανω πληροφοριες και κανετε αιτηση

ba.com/careers

και μετα ληγαινετε στο latest vacancies in in flight customer experience

αν επιμενετε "ελληνικα", τοτε οι επιλογες ειναι δυο, η μαλλον μια... οποτε διαβαστε τα παραπανω ποστς και αποφασιζετε... καριερα με μελλον, η ...στασιμοτητα και αβεβαιοτητα...

υγ...απεκτησε και η Μακρυνιτσα αεροδρομιο??? Μαλλον εχω πολυ καιρο να κατεβω!
 
η Μακρυνίτσα ήταν σχήμα λόγου,δεν φαντάζομαι να χρειάζεστε και επεξήγηση για το χιούμορ μου..όσο για το εξωτερικό σαφώς και πιστεύω πως υπάρχουν περισσότερες και πιο αξιοκρατικές ευκαιρίες..αλλά πειράζει που θέλω να μείνω Ελλάδα???τι να κάνουμε..δεν είναι όλοι άνθρωποι το ίδιο..
 
Μολις διαβασα το ποσο που αναφερθηκε τα'χασα!Εκτος οτι στην Ελλαδα ειναι πεταμενα λεφτα στην κυριολεξια γιατι τα βασικα της εκπαιδευσης στα κανει η ιδια η εταιρια,αναρωτιεμαι ποιος θα εδινα τοσα λεφτα για να ακολουθησει μετα μια συμβαση 6μηνη-3μηνη-ακομα κ 1 μηνα(το ακουσα κι αυτο..!) που τετοιους καιρους δυσκολα θα ανανεωθει και να δουλευει 5 μερες τη βδομαδα για 580 ευρω..
 
Για την οραση υπαρχει καποιος περιορισμος;(μυωπια κλπ)
 
Αληθεύει ότι τα νεοπροσληφθέντα και χωρίς προϋπηρεσία «κορίτσια» της Olympic Air λαμβάνουν καθαρό μηνιαίο βασικό μισθό <€500;
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top