Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλησπερα παιδια!
ποιος εχει καθολου ιδεα απο easy jet? εχω ακουσει πως ειναι η πιο καλοπληρωμενη cabin crew job. επισης οτι μπορεις να αλλαζεις βασεις.
 
@elena*:
Σε ενδιαφέρει πραγματικά η προοπτική να εργαστείς σε αυτό το επάγγελμα;
 
Ο λόγος που αμφιβάλω δεν έχει να κάνει με το ότι ρωτάς για διάφορες εταιρείες.
Απλά, πιστεύω ότι αν σε ενδιέφερε πραγματικά, θα είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις (τουλάχιστον) το παρόν νήμα/topic και θα είχες δει ότι το μέλος cross έχει γράψει για την Easyjet στην αμέσως προηγούμενη σελίδα.
Cross":n7a7fcy9 said:
Η easyJet είναι καλή περίπτωση. Διαφορετική σαν εταιρεία από τις παραδοσιακές μεν, αλλά πολύ καλός εργοδότης. Το κομμάτι του πενταετούς ιστορικού συναντάται σε όλες τις εταιρείες που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο κι απλά χρειάζεται υπομονή κι επιμονή...
Θα μπορούσες να του στείλεις ένα πμ και να τον ρωτήσεις συγκεκριμένες απορίες σου.
Αντ' αυτού προτιμάς να (ξανα)υποβάλεις γενικές ερωτήσεις, γράφοντας greeklish τα οποία (σε αυτό το φόρουμ) δεν επιτρέπονται βάσει των κανόνων που αποδέχτηκες όταν έκανες εγγραφή.
 
δικιο εχεις αλλα ας μη το κανουμε θεμα. τα σχολια τα εχω διαβασει απο την αρχη μεχρι το τελος τους και πανω απο 2 φορες και μαλιστα ακριβως αυτο σχολιαζω στην προηγουμενη σελιδα. Ομως επειδη οπως ειπα ειμαι καινουργια και απο την τοση πληροφορηση εχω παθει μπλοκαρισμα,απλα το ξεχασα οτι στη προηγουμενη σελιδα αναφεροταν.και τα greeklish απλως μου ξεφυγαν. αυτα
 
Γνωριζει κανενας ποσο περιπου κυμαινεται ενας μεσος μισθος στην ezy jet???
 
Aρχικος μισθος περιπου 1600 με 1800 ευρω, +-200 Μια χαρα για αρχη
 
γειά σας παιδιά!!έχω στείλει εδώ και κάμποσο καιρό το c/v μου σε διάφορες εταιρείες με έδρα την ελλάδα..αλλά ακόμη δεν είδα φώς,μα καλά δεν χρειάζονται πουθενά προσωπικό???!!!κάποιος/α που να έχει ακούσει ή να γνωρίζει εάν χρειάζονται πουθενά κόσμο ή στο προσεχές μέλλον έστω..ευχαριστώ!!!με τη συγχώνευση ΑΕGEAN και ΟΑ,τι θα γίνει τελικά??υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν προσωπικό??ή είναι χλωμό έως και μαύρο.. :(
 
Ποιος να ζητησει προσωπικο στην Ελλαδα..?Οσες μικρες δεν εχουν κλεισει,ή δεν πληρωνουν ή κανουν συμβασεις για 1-2 μηνες και μετα σε πετανε κυριολεκτικα.Οσο για ολυμπιακη και Α3 τουλαχιστον αυτο το διαστημα ειναι αδυνατον να παρουν κοσμο.
Ηδη διωχνουν ατομα.
 
αχ air dreamer,νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο..όπου και να ρωτήσω,όλοι μου περιγράφουν μια αντίστοιχη κατάσταση..και το θέμα είναι που θα φτάσει αυτή η ιστορία,γιατί για όλους εμάς που είμαστε εκτός χώρου δεν υπάρχουν ελπίδες(τουλάχιστον για Ελλάδα)την συγκεκριμένη περίοδο,σκεφτείτε ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και περιμένουν με τόσα χρόνια προυπηρεσίας μια θέση εργασίας..αχ δύσκολα τα πράγματα!!και με την οικονομική κρίση της χώρας ποιά ξένη αεροπορική εταιρεία θα έρθει να ανοίξει εδώ,ώστε να απορροφήσει ανθρώπινο δυναμικό..???
 
Ένα πράγμα έχω να σου προτείνω . . . Κάντην για Γερμανία . . . Έχεις τόσες καλές εταιρίες εκεί που χρειάζονται άτομα σαν και εσένα . Αν τελειώσεις και σχολή εκεί τότε θα αναλάβουν και την δουλειά σου .
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top