Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
η LH εχει υποχρεωτικη τηλεφωνικη συνεντευξη 15 λεπτων και μισθο γυρω στα 1500.Γερμανικα-Αγγλικα ξερεις οποτε οκ.. κανεις και καποια online tests στελνοντας την αιτηση σου..αν το αγαπας προχωρα..καλη επιτυχια..τα υπολοιπα θα τα βρεις στο σάιτ τους που σου εδωσαν παραπάνω..
 
σε ευχαριστω παρα πολυ για τισ πολυτιμες πληροφοριες σου.
μηπως υπαρχει ελληνικη εκδοση του σαιτ?
 
Εφόσων προυπόθεση είναι η άριστη γνώση αγγλικών και γερμανικών δεν υπάρχει λόγος να έχουν ελληνική έκδοση ;)
 
ερώτηση για θέση ιπτάμενης συνοδού

γειά σας!θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτή την περίοδο η εταιρεία ζήταει αεροσυνοδούς!με ενδιαφέρει να έχω έδρα το ηράκλειο,γνώριζα το καλοκαίρι μια κοπέλα και μου έλεγε πως εργαζόταν σαν εποχιακή..τώρα υπάρχει περίπτωση να θέλουν κόσμο,μιας και μιλάνε για συγχώνευση?ευχαριστώ εκ των προτέρων :thx:
 
Re: ερώτηση για θέση ιπτάμενης συνοδού

Δεν αναφέρεις για πια εταιρεία ενδιαφέρεσαι,αλλά υποθέτω για aegean ή olympic.Τον τελευταίο καιρό η olympic κάνει απολύσεις από τα πληρώματα καμπίνας και η aegean δεν προσλαμβάνει κανέναν εδώ και πολύ καιρο.Γιατί δεν προσπαθεις να δεις τι γίνεται με την sky express που έχει έδρα και το Ηράκλειο ?
 
Re: ερώτηση για θέση ιπτάμενης συνοδού

Εγώ γιατί πάλι νομίζω μιλάει για τις Κυπριακές Αερογραμμές; Το θέμα είναι στην κατηγορία Κυπριακές αεροπορικές εταιρίες ... Χωρίς να γνωρίζω κάτι, δεν νομίζω να χρειάζονται ιπτάμενους συνοδούς (αν αναφέρεσε βέβαια στις Κ.Α.) καθώς τώρα με την "συγχώνευση" της με την Eurocypria υπάρχει το ενδεχόμενο απόλυσης 150 εργαζομένων (συμπεριλαμβανομένων και των ιπτάμενων συνοδών). Δεν χάνεις όμως τίποτα να ρωτήσεις.
 
Δεν παίρνει ατόμα ουτε η ΟΑ ουτε η Α3.Η Olympic κάνει απολύσεις από τα πληρώματα καμπίνας όπως και η Αegean. Τελειώνουν και πολλές συμβάσεις στην ΟΑ που δεν θα ανανεωθούν. Ψάξε για άλλη εταιρεία, οπως η sky express και η viking. Φιλικά.
 
Μια υπενθύμιση οτι η προθεσμία για cabin crew (Gatwick) της ΒΑ λήγει στις 7 του μήνα. Θα ήθελα ένα σχόλιο για τον μισθό. Μου φαίνεται πολύ χαμηλός.
 
Καλημέρα και από εμένα.Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα γράφονται.Θα ήθελα να προσθέσω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία.Έχω δύο πτυχία ΙΑΤΑ, το Standard και το Advanced,που τα χρυσοπλήρωσα.Η σχολή που τελείωσα έταζε λαγούς με πετραχείλια όταν με το καλό αποφοιτούσα.Εννοείται πως μόνο επαγγελματικά δεν με αποκατάστησε.Πήγα λοιπόν στην ΟΑ για άμισθη εκπαίδευση 45 μέρες. Ζήτησα να μάθω πως θα μπορούσα να προσληφθώ στην εταιρεία.Η απάντηση η ίδια από όλους:"Δεν γίνονται προσλήψεις".Όσες μέρες έμεινα εκεί από την πίσω πόρτα γίνονταν αμέτρητες προσλήψεις.Δεν θέλω να σας κουράσω αλλά ήμουν αποδέκτης όλων αυτών γιατί φορούσα κανονικά στολή συνοδού εδάφους και όλες όσες έρχονταν για πρόσληψη μου μιλούσαν ελεύθερα μιας και με θεωρούσαν μόνιμο προσωπικό.Ποιό Lower και ποιές γνώσεις;Τίποτα από αυτά δεν είχαν.Ή μάλλον είχαν αυτό που τα δικά μου πτυχία,δεν κάλυπταν:MEΣΟΝ.Τα παράτησα από τότε.Σήμερα είμαι 38 χρονών και κάθε φορά που λέω να πάω σε κάποια εταιρεία να κάνω μία αίτηση και ότι γίνει,δεν έχω να χάσω και τίποτα,πάντα θυμάμαι την αδικία και τα παρατάω.Και απ'ότι βλέπω εν έτη 2010 δεν άλλαξε τίποτα.Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα παιδιά του site.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top