Eπιλογή σχολής

Προς OAL722
Υπάρχει σχετικό νήμα με τη συγκεκριμένη σχολή. Γιατί δεν υποβάλεις εκεί τις απορίες σου να δούμε τι έχει να απαντήσει ο υπεύθυνος αφού έχει περάσει 1 χρόνος μετά την πρώτη (και τελευταία ως τώρα) ανάρτησή του;
 
Γράφω ξανά αφού δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση στο παραπάνω.
Παρατήρησα ότι λίγο μετά την επισήμανσή μου ότι στο σχετικό θέμα για τη συγκεκριμένη σχολή ο εκπρόσωπος της έγραψε μία και μοναδική φορά πριν ένα χρόνο, εμφανίστηκε νέος εκπρόσωπος (χωρίς να δηλώνει το όνομά του αυτή τη φορά) για να κάνει το πρώτο του post. Αν μη τι άλλο, μας διαβάζουν.
 
Σχολες

Ποιες ειναι οι καλες αεροπορικες σχολες του Καναδα και ποιο το κοστος τους ?
 
Island Air Flight School and Charters
 
Γνωρίζει κανεις την academy of aeronautics στο Μοντρεάλ του Καναδά;
 
Re: Μπορώ να γίνω επαγγελματίας πιλότος;

Παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει ποιες ειναι οι πιο γνωστες σχολες για CPL στη Ελλαδα ?

Ευχαριστω !!
 
Καλημέρα σε όλους

Είμαι γεννημένος το 92 ,μένω Αθηνα και θέλω πολύ να γίνω πιλότος της πολιτικης αεροπορίας.Διαβάζω στο φόρουμ εδώ κ 2 μήνες περίπου κ σήμερα αποφάσισα να γράψω. Είμαι σε κάποιο τομέα του δημοσίου και θέλω σε 3-4 χρονιά max να έχω CPL/MEP/IR κ MCC προκειμένου να μπορέσω να εργαστώ σαν fo.Θα ακολουθήσω modular πρόγραμμα καθώς παράλληλα θα πρέπει να εργάζομαι. Την χρηματοδοτηση θα την αναλάβω μόνος μου και θέλω την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητάς και τιμής της εκπαίδευσης! Από όλα αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ νομίζω πως το οικονομικοτερο είναι να να πάρω ppl σε αερολέσχη έπειτα να συνεχίσω με distance ground school σε κάποια σχολή για να περάσω τα 14 μαθήματα και παράλληλα να κάνω hour building στην αερολέσχη .Παρακαλώ πολύ αν έχω κάνει κάποιο λάθος να με διορθώνεται και παρακαλώ όποιος πραγματικά έχει την πρόθεση να με βοηθήσει και να μου προτείνει κάποια αερολέσχη και κάποια σχολή για να κάνω τα υπόλοιπα ,όποια επιχειρήματα και προσωπικές εμπειρίες θα με βοηθήσουν .
ευχαριστω
 
Δε μας ειπες σε ποια πολη μενεις. Εγω θα ελεγα ααν μπορουσες να αφηνες την εργασια σου κ να τελειωνες σε 1-2 χρονια
 
Έχω γράψει στην πρώτη σειρά ότι μένω Αθηνα. Οπως είπα δυστυχώς πρέπει να εργάζομαι παράλληλα για να μπορέσω να αντεπεξέλθω.
 
Εχεις δικιο. Δικο μου το σφαλμα. Το modular ειναι καλη περιπτωση. Ειδικα αν δεν εχεις κανεναν ανθρωπο στον αεροπορικο χωρο. Και αυτο γιατι αμα ολοκληρωσεις ενα module και δεν εισαι ικανοποιημενος απο τη σχολη, την αφηνεις.

Καλο ειναι να πας σε ολες τις σχολες να τις δεις. Η πρωτη και πιο βασικη συμβουλη που θα σου δωσω ειναι να μη δωσεις μπροστα πολλα χρηματα.
 
Top